Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Refrigerdating toppbanner

Det er innsiden (av kjøleskapet) som teller

For å gjøre det enklere for single å finne den rette, har Samsung lansert en datingtjeneste; Refrigerdating. I motsetning til mer tradisjonelle datingtjenester, hvor profilen ofte består av et portrettbilde, presenterer man ett bilde fra innsiden av kjøleskapet sitt. Refrigerdating er tilgjengelig på Refrigerdating.com og er gratis for alle.

Kjøleskapstyper bilde
Kjøleskapstyper

Samsungs innovasjon handler om å oppdage og utvikle teknologi som forenkler folks hverdag. Med Family Hub kjøleskapet kan du, i tillegg til oppbevaring av dagligvarer, kommunisere med familien og underholde deg selv og dine gjester. Kameraer på innsiden av kjøleskapet tar også bilder av maten din, slik at du enkelt kan se hva som må handles inn på vei hjem - direkte i mobilen. Men et bilde fra innsiden av kjøleskapet kan brukes til mer enn det. I Refrigerdating kan du la bildet av det du oppbevarer i ditt kjøleskap tjene som en presentasjon av deg selv.

I en verden av sosiale medier, stylede bilder og perfekte overflater kan det være vanskelig å vite hvem som virkelig er den rette. Men det finnes et sted dit stylingen ikke har nådd. “Du er det du spiser”, derfor kan Refrigerdating hjelpe deg å finne kjærligheten basert på innholdet i kjøleskapet. Det avslører nemlig mer enn du tror.

Refrigerdating Family Hub banner
Samsung Family Hub bilde

Family Hub™

Family Hub™ er det siste nye innen kjøle- og fryseskap, med en touchskjerm som lar deg håndtere matvarer, kommunisere med familien og underholde deg og gjestene dine. Innvendige kameraer viser deg hva som må handles på vei hjem, slik at du kan legge varene til direkte på handlelisten. I tillegg minner den deg om holdbarhetsdatoen. Med appen Meal Planner får du inspirerende oppskrifter basert på dine egne preferanser og på maten som finnes i kjøleskapet. Les mer om Family Hub™ her

Les mer om Elkjøps produkter:

Les mer om Elkjøps produkter:

Se og les om Elkjøps smarte produkter: