Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Supportavtale for datamaskin

Fra 1295,-

Finn butikk

Kun tilgjengelig i butikk


Ønsker du en oppdatert PC? Med våre tjenester gir vi deg supportavtale for rask oppstart med nødvendige oppgraderinger og tilpasninger. Endelig en supportavtale som gir deg en totalt problemfri PC-hverdag. Du får datamaskinen din oppgradert og tilpasset, samt ubegrenset med hjelp og veiledning i hele avtaleperioden. Du velger selv varighet på i opptil 36 måneder. Med på kjøpet får du også Cloud og LiveSafe sikkerhetsprogramvare ferdig installert. Du kan når som helst kontakte vår dataservice på telefon, også ved hjelp av fjernstyring om du ønsker det. Eller ta med deg din PC og annet utstyr til et av våre varehus for å få hjelp.


    > Fra 6 til 36 mnd
    > Elkjøp Cloud for hele avtaleperioden
    > LiveSafe fra McAfee for hele avtaleperioden


SUPPORTAVTALE FOR DATAMASKIN

Ønsker du en oppdatert PC? Med våre KNOWHOW-tjenester gir vi deg supportavtale for rask oppstart med nødvendige oppgraderinger og tilpasninger.

Endelig en supportavtale som gir deg en totalt problemfri PC-hverdag. Du får datamaskinen din oppgradert og tilpasset, samt ubegrenset med hjelp og veiledning i hele avtaleperioden. Du velger selv varighet på i opptil 36 måneder. Med på kjøpet får du også Cloud og LiveSafe sikkerhetsprogramvare ferdig installert. Du kan når som helst kontakte vår dataservice på telefon, også ved hjelp av fjernstyring om du ønsker det. Eller ta med deg din PC og annet utstyr til et av våre varehus for å få hjelp.

Supportavtale for datamaskin 6 mnd: 1295 kr
Supportavtale for datamaskin 12 mnd: 1695 kr
Supportavtale for datamaskin 24 mnd: 2495 kr
Supportavtale for datamaskin 36 mnd: 3295 kr

Fra 1295,-

Spesifikasjoner

This service doesn’t include downloadable file