Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Vi leverer overalt i fastlands-Norge

Vi leverer ditt nye Epoq-kjøkken hjem til deg

Gled deg til å lage mat på ditt nye Epoq-kjøkken! Vi leverer kjøkkendrømmen din smidig og sikkert hjem til deg. På denne siden finner du informasjon om Elkjøps kjøkkenlevering, leveringstider og priser.

Les mer om kjøkkenlevering

Vi leverer overalt i fastlands-Norge. Hvis du bor på en øy uten fastlandsforbindelse (vei/bro), leverer vi til den nærmeste bryggen på fastlandet. Kontakt vår kundeservice hvis du er usikker på om vi leverer hjem til deg.

Et Epoq-kjøkken er alltid skreddersydd dine behov og preferanser, og leveringstiden kan variere etter kjøkkenløsningen du har valgt. Leveringstiden for et standard-kjøkken er 2 til 4 uker. Kjøkkener med spesialtilpasset bordplate og/eller malte fronter kan ha en lengre leveringstid på ca. 4–6 uker.

Våre kjøkkenselgere vil gi deg en mer nøyaktig tid for når du kan forvente leveransen.

Når du bestiller kjøkken får du en dato og et tidspunkt for leveringen. Blir det endring i leveringstiden, kontakter vi deg. Ønsker du å endre leveringstidspunktet, kan du gjøre det ved å kontakte vår kundeservice minst 1 uke før det avtalte leveringstidspunktet.

På leveringsdagen ringer sjåføren deg 30 minutter før ankomst. Vi vil selvsagt også gjøre vårt ytterste for å holde deg oppdatert om eventuelle endringer.

Elkjøp har faste priser for kjøkkenlevering, slik at du slipper prisoverraskelser. Vi leverer alltid ditt nye kjøkken til rom, og leveringen koster 2695 NOK. Varene bæres inn til anvist plass så lenge det er lagt til rette for at dette er fysisk mulig.

Transporten av store varer kan potensielt skade gulvet ditt. Derfor anbefaler vi at du dekker til gulvet. Merk at leveringspersonalet av sikkerhetsmessige årsaker ikke kan ta av seg skoene.

Når du har fått kjøkken levert, er det viktig at du undersøker om du har fått alle deler og tilbehør. Hvis du oppdager at noe mangler eller er skadet, kontakter du vår kundeservicemed bestillingsnummer, produktkode og bilde av skaden tilgjengelig. Du har 7 dager på deg for å informere oss om skader eller manglende deler. Har du også bestilt kjøkkenmontering gjennom oss, er det viktig at du informerer oss om på manglende/skadde deler så raskt som mulig.

Vi er her for å hjelpe deg

Har du spørsmål rundt kjøkkenleveringen, kan du kontakte vår kundeservice.
Vi tilbyr også kjøkkenmontering gjennom vår samarbeidspartner. Vi er her for å hjelpe deg!

Pil med teksten: Gå til Epoq forside
Med Click-stammer trenger du verken verktøy eller lim

Click – monter selv

Glem alt om monteringssett med hundrevis av små deler som skal plasseres på rett sted og bekymringer om vinklene til skapet er rette. Med Epoqs Click-moduler monterer du selv uten verktøy, skruer eller vater.

Vi monterer Epoq-kjøkkenet for deg

Montering

Leter du etter nytt kjøkken med montering? Det får du hos Elkjøp. Våre Epoq-kjøkken kan du kjøpe med profesjonell montering! Her har vi samlet alt du trenger å vite om kjøkkenmontering.

Bestill gratis tegnetime hos Elkjøp

Bestill gratis tegnetime hos Elkjøp

Her booker du en 1,5 times kjøkken-eller vaskeromsplanlegging med en av våre kjøkkenspesialister i din Elkjøp-butikk. Tjenesten er gratis og uten forpliktelser.