Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
ILOU kaffetrakter

ILOU kaffetrakter – kjenn lukten av kjærlighet, kjenn lukten av kaffe

Vekk sansene til liv med den nye kaffetrakteren ILOU og nyt lukten og smaken av nytraktet kaffe. ILOU-kaffetrakterne er laget av den ledende produsenten Bravilor Bonamat, som sikrer at produktet og kaffen har høy kvalitet.
Kaffetrakter

Smak av tradisjon

Det er lite som smaker så godt som tradisjonell traktekaffe. Og det er ikke bare smaken og lukten som gjør traktekaffen unik, men hele prosessen gjør det til en opplevelse. Med en kaffetrakter får du også uendelig med muligheter, og du kan variere både styrke og smak slik du vil. ILOU-kaffetrakterne er laget med tanke på oss i Norden, da vi er kjent som det mest kaffedrikkende folket i verden. Den er utviklet og designet av Bravilor Bonamat, den ledende produsenten av profesjonelle kaffemaskiner og man er derfor sikret en unik kvalitet- og smaksopplevelse.

Bravilor Bonamat har produsert kaffetraktere siden 1948, og har alltid vært i forkant både når det gjelder teknologi og kvalitet. De lager maskiner som er ment for å vare, og produserer 150 000 kaffemaskiner i året. Deres traktere trakter til sammen 2,5 milliarder kopper i året.

European Coffee Brewing Centre

ECBC-garanti

ILOU-kaffetrakterne er ECBC-godkjent og anbefalt av Norsk Kaffeinformasjon. Dermed er man sikret at kaffen vil smake godt og at den brygges på best mulig måte. Når kaffemaskinen er ECBC-godkjent vet du at du får kvalitetskaffe som er laget for å nytes.


European Coffee Brewing Centre
ILOU

Smak av kvalitet

Det er mange kvaliteter som gjør ILOU til en unik kaffetrakter. Med en avtakbar vanntank er det enkelt å både fylle på vann, samt rengjøre tanken - husk at rent, friskt vann er viktig for den optimale kaffesmaken.

Om traktingen ikke er ferdig, men du har lyst på en kaffe vil den avanserte dryppkontrollen gjøre det mulig å skjenke seg en kopp helt uten søl, men med den samme gode smaken, da blandingsforholdet vil være perfekt selv om kannen ikke er ferdig brygget.

ILOU-kaffetrakterene har kvalitet i alle ledd, og selve kolben er utviklet og formet for å holde kaffens aroma. Når traktingen er over har kaffetrakterne en egen autostopp som gir deg beskjed, og den vil skru seg automatisk av etter 40 minutter.

Testet av Dinsides lesere og TV2 Hjelper deg

Testpilot

Testpilot er en kommersiell tjeneste fra Dinside, der lesere er med på å teste produkter fra annonsører. 10 av leserne har testet ILOU-kaffetrakteren og tilbakemeldingene tydet på at dette var et produkt som falt i smak. «ILOU kaffetrakteren får det beste ut av kaffen» og at «den har et meget funksjonelt design og gir inntrykk av god byggekvalitet». I tillegg fikk ILOU skryt får å ha riktig temperatur og den praktiske, avtagbare vanntanken.

Hele testen finner du her.

ILOU kaffetrakter

Nest best i test på TV2 hjelper deg

TV2 hjelper deg testet 8 kaffetraktere i ulike prisklasser 24. januar 2019. ILOU Premium kaffetraktere fikk god omtale og ble nest best i testen.

Hele testen kan du lese her

ILOU kaffetrakter:

Ingen produkter er tilgjenglig

ILOU Premium kaffetrakter 1S (sølv)
 
ILOU1S1
1 295
Outlet-vare fra kr 647
 
 
 

 • 1550 watt
 • Kapasitet: 1,25
 • 5-årsgaranti
  
 
ILOU Premium kaffetrakter 2B (sort)
 
ILOU2B1
1 295
Outlet-vare fra kr 647
 
 
 

 • 1550 watt
 • Kapasitet: 1,25
 • 5-års garanti
  
 
ILOU Premium kaffetrakter 3W (hvit)
 
ILOU3W1
1 295
Outlet-vare fra kr 1 036
 
 
 

 • 1550 watt
 • Kapasitet: 1,25
 • 5-års garanti
  
 
Ilou kaffekanne 7170700101
På nettlager (100+)  
På nettlager (100+)  

 • Kapasitet: 1,25 l
 • Holder kaffen varm
 • Enkel å bruke
  
 

Sist oppdatert: 25.10.2018 15:01:40