Hopp over navigasjonen
Kvinne som nyter en kopp kaffe fra Siemens espressomaskin

Slik rengjør og avkalker du espressomaskinen din fra Siemens

Visste du at selv små detaljer kan påvirke smaken på kaffen din? Det beste du kan gjøre for både god kaffesmak og espressomaskinens levetid er å rengjøre den regelmessig, og sørge for at maskinen har rett tilbehør. Her får du vite hvordan du får den beste kaffeopplevelsen – hver gang.

Siemens Espressomaskin og ulike typer kaffe

Siemens sine eksklusive espressomaskiner gjør det enkelt å nyte kaffeopplevelser utenom det vanlige. Men gammel kaffe og kaffebelegg kan ødelegge nettopp den gode opplevelsen ved at kaffen får en dårlig smak. Derfor er det viktig å rengjøre sin espressomaskin med jevne mellomrom. Siemens sine maskiner gjør dette enkelt ved at du får en melding i god tid før du bør rengjøre.

Rengjøre og avkalke Siemens EQ.300

Med programmet calc´nClean kan du avkalke og rengjøre din EQ 3 i noen enkle steg. Det sikrer smaken på din espresso og forlenger maskinens levetid.

Rengjøre og avkalke Siemens EQ.500


Med det automatiske programmet calc´nClean både rengjør og avkalker du din EQ 500. En enkel måte å forlenge din espressomaskins levetid på.

Rengjøre og avkalke Siemens EQ9 Plus

calc´nClean-programmet hjelper deg med å avkalke og rengjøre EQ.9 plus espressomaskin. Med noen få enkle trinn forlenger du levetiden til maskinen og beholde kaffens gode smak.

Se våre rengjøringsprodukter til espressomaskiner

Les mer