Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

HTC Vive Pro - Virtual reality forbedret på alle mulige måter

Med HTC Vive Pro kan du oppdage kunstig virkelighet på en helt ny måte. Vive Pro har et forbedret design som ser bedre ut, gir bedre bevegelsesmuligheter og som sitter bedre enn noensinne. I tillegg får du en HiFi-3D-lydopplevelse og en større skjerm med høyere oppløsning. Opplev det største spillbiblioteket og de beste titlene med HTC Vive Pro.
VIVE Pro
Få ekte Hi-Res-lyd med VIVE Pro

Ekte Hi-Res-lyd

Hør hver eneste lyd akkurat slikt den var skapt for å høres. Hodetelefonene har ekte Hi-Res-lydsertifisering og ekte 3D-omgivelseslyd som gir et vakkert og virkelighetstro lydbilde. Den kraftige forsterkeren er sterk nok til å drive de solide hodetelefonene, og skaper lydbilder som forandrer hvordan du opplever kunstig virkelig. Doble mikrofoner gir muligheten for aktiv støyredusering, og lar deg aktivere Alert Mode og Conversation Mode - slik at du hører omgivelsene dine og slipper å ta av deg headsettet mens du spiller.

Game Pass

Helt trådløst og utrolig behagelig

HTC Vive Pro er i en klasse for seg selv. Ikke bare er headsettet designet på nytt fra grunnen av, men du kan også bruke det helt trådløst, takket være Intel® WiGig -teknologi. Det nye chassiset fordeler vekten jevnt på hodet ditt, og leverer en VR-opplevelse som ikke forstyrrer konsentrasjonsevnen din. Heatsettet ligger nemlig tettere mot ansiktet ditt og stenger ute mer lys, og kan brukes helt trådløst med en Vive Wireless Adapter (selges separat).

Bild av HTC Vive Wireless Adapter til den ultimative VR-opplevelse

HTC Vive Wireless Adapter

Slipp alle ledninger og opplev trådløs frihet med HTC Vive Wireless Adapter. Adapteren, som drives av Intel® WiGig, gir deg en VR-opplevelse med latens tilnærmet null, som er rask, responsiv og leverer maksimal ytelse. Den har også et så lett konstruksjon at du knapt vil legge merke til den. Den trådløse adapteren har et batteri, som enkelt kan skifes, som lar deg oppleve Vive eller Vive Pro i opptil 2,5 timer. Slipp kreativiteten løs helt uten hindringer.

Få 6 måneders VIVEPORT når du kjøper en HTC Vive Pro!

Kjøper du en HTC Vive Pro hos Elkjøp får du et 6 måneders VIVEPORT-abonnement helt gratis!

Viveport

Viveport og Viveport Subscription

Få frem kraften I ditt HTC Vive VR system med Viveport og Viveport Subscription.
For alle HTC Vive-eiere er de første 6 månedene gratis. Hvor skal du reise neste gang?

Viveport

Med app-butikken Viveport får du det beste VR-innholdet som er tilgjengelig til HTC Vive. Med mer enn 700 spill, opplevelser og apper kan du se frem til uendelig moro i det utrolige VR-miljøet. Oppdag fantastiske verdener, skremmende historier og skap de utroligste ting på helt nye måte. Viveport åpner dørene til en verden der kun fantasien setter grenser.

Viveport Subscription

Viveport Subscription er den beste måten å oppleve Viveport Marketplace og appene, spillene og det andre innholdet du finner der til en fast månedlig pris. Med dette abbonomentet kan du bruke fem (5) applikasjoner eller spill så mye du vil i 6 måneder.
I løpet av de første 3 dagene av en abonnementsperiode kan du dessuten bytte til nye spill eller applikasjoner om du ønsker det.

Du kan også avslutte abonnementet når du vil, enten på Viveport-hjemmesiden eller i Vive-programmet.Den beste VR-underholdningen

Mulighetene når det kommer til virtual reality er nesten uendelige. HTC Vive kommer med en mengde VR-innhold som gir deg en overlegen VR-opplevelse.

Når du kjøper en HTC Vive får du 6 måneders gratis HTC Vive-abonnement med på kjøpet, slik at du kan prøve forskjellige spill – som Richie’s Plank Experience og Everest VR Experience.

Richie's Plank Experience

Richie’s Plank Experience

Ta heisen 160 m opp i været! Richie's Plank Experience lar deg oppleve følelsen av å gå på en planke på toppen av en skyskraper. Gjør opplevelsen mer realistisk og legg en ekte planke på gulvet. Ikke for folk med høydeskrekk!

 Everest VR Experience

Everest VR Experience

Opplev hvordan det føles å klatre til topps på verdens høyeste fjell, selveste Mount Everest. Du kan ta følge med erfarne fjellklatrere og oppleve ikoniske steder, som Basecamp Base Station og Khumbu Glacier. Overnatt i den fjerde campusen og bestig toppen av verden. Denne VR-opplevelse kommer til å bergta deg med sine detaljer.

Systemkrav for HTC Vive og HTC Vive Pro

HTC Vive HTC Vive Pro
Prosessor Intel™ Core™ i5-4590 eller AMD FX™ 8350, tilsvarende eller bedre Intel™ Core™ i5-4590 eller AMD FX™ 8350, tilsvarende eller bedre
Grafikk NVIDIA GeForce™ GTX 1060 eller AMD Radeon™ RX 480, tilsvarende eller bedre NVIDIA GeForce™ GTX 1060 eller AMD Radeon™ RX 480, tilsvarende eller bedre
RAM 4 GB RAM eller mer 4 GB RAM eller mer
Videoutganger fra PC-en 1 stk. HDMI 1.4-port eller DisplayPort 1.2, eller nyere DisplayPort 1.2 eller nyere
USB 1 stk. USB 2.0-port eller nyere 1 stk. USB 3.0-port eller nyere
Operativsystem Windows™ 7 SP1, Windows™ 8.1 eller nyere, eller Windows™ 10 Windows® 8.1 eller nyere, Windows® 10

Les mer om Elkjøps produkter: