Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
 HTC Vive & Viveport VR

HTC Vive VR & Viveport

Virtual reality på sitt beste

Sett på deg HTC Vive VR-hjelmen og ta steget bort fra din egen virkelighet. Velkommen inn i en verden hvor kun fantasien setter grenser. Opplev, oppdag, skap og kommuniser med venner på en helt ny måte. Med HTC Vives systemer for virtual reality får du uforglemmelige øyeblikk rett hjem i din egen stue. Viveport er porten inn til det beste VR-innholdet, og med Viveport Subscription kan du reise akkurat hvor du vil.


Viveport

Viveport og Viveport Subscription

Få frem kraften I ditt HTC Vive VR system med Viveport og Viveport Subscription.
For alle HTC Vive-eiere er de første 14 dagene gratis. Hvor skal du reise neste gang?

Viveport

Med app-butikken Viveport får du det beste VR-innholdet som er tilgjengelig til HTC Vive. Med mer enn 200 spill, opplevelser og apper kan du se frem til uendelig moro i det utrolige VR-miljøet. Oppdag fantastiske verdener, skremmende historier og skap de utroligste ting på helt nye måte. Viveport åpner dørene til en verden der kun fantasien setter grenser.

Viveport Subscription

Viveport Subscription er den beste måten å oppleve Viveport Marketplace og appene, spillene og det andre innholdet du finner der til en fast månedlig pris. Med dette abbonomentet kan du bruke fem (5) applikasjoner eller spill så mye du vil i en hel måned.
I løpet av de første 3 dagene av en abonnementsperiode kan du dessuten bytte til nye spill eller applikasjoner om man ønsker det.

Du kan også avslutte abonnementet når du vil, enten på Viveport-hjemmesiden eller i Vive-programmet.Den beste VR-underholdningen

Mulighetene når det kommer til virtual reality er nesten uendelige. HTC Vive kommer med en mengde VR-innhold som gir deg en overlegen VR-opplevelse.

Når du kjøper en HTC Vive får du 14 dagers gratis HTC Vive-abonnement med på kjøpet, slik at du kan prøve forskjellige spill – Richie’s Plank Experience, Tilt Brush og Everest VR Experience.

Richie's Plank Experience

Richie’s Plank Experience

Ta heisen 160 m opp i været! Richie's Plank Experience lar deg oppleve følelsen av å gå på en planke på toppen av en skyskraper. Gjør opplevelsen mer realistisk og legg en ekte planke på gulvet. Ikke for folk med høydeskrekk!

Tilt Brush

Tilt Brush

Mal og lag 3D-kunst i virtuel reality med Tilt Brush-spillet. Vær kreativ med tredimensjonale børster og farger. Du kan også male stjerner, lys og ild. Rommet er lerretet ditt og fantasien penselen. Mulighetene er uendelige.

 Everest VR Experience

Everest VR Experience

Opplev hvordan det føles å klatre til topps på verdens høyeste fjell, selveste Mount Everest. Du kan ta følge med erfarne fjellklatrere og oppleve ikoniske steder, som Basecamp Base Station og Khumbu Glacier. Overnatt i den fjerde campusen og bestig toppen av verden. Denne VR-opplevelse kommer til å bergta deg med sine detaljer.


HTC Vive

HTC Vive er med sitt Valve-design en av de mest sofistikerte VR-systemene på markedet for hjemmebruk. Det PC-koblede systemet består av en VR-hjelm, to håndkontroller og avanserte sensorer som fanger opp dine bevegelser. Systemet har også en rekke sikkerhetsegenskaper som sørger for at man unngår skader. Gjør deg klar for en uforglemmelig reise med HTC Vive.

Minimum systemkrav for å kjøre HTC Vive

Stasjonær PC

 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1060 eller bedre
 • CPU: Intel Core i5- 4590 tilsvarende eller bedre
 • Minne/RAM: 8GB+ RAM/li>
 • Video Output: 1x HDMI 1.3
 • Porter: 3x USB 3.0
 • OS: Windows 7 SP1 (64bit) eller nyere
 • Drivere: Oculus – 361.91 og nyere. HTC – 361.75 og nyere.


Bærbar PC

 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 980*
 • CPU: Intel Core i7- 6700HQ eller bedre
 • Minne/RAM: 8GB+ RAM
 • Video Output: 1x HDMI 1.3
 • Porter: 3x USB 3.0
 • OS: Windows 7 SP1 (64bit) eller nyere
 • Driver: Oculus – 361.91 og nyere. HTC – 361.75 og nyere.

*GeForce GTX 970M and 980M møter ikke minstekravene.

På jakt etter en maskin som kan dra HTC Vive? Sjekk ut vårt utvalg av VR Ready-maskinvare fra Nvidia.

Les mer om våre produkter her:

7 490
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (25+)  
 • 2x1080x1200 OLED-skjerm
 • 90 Hz oppdateringsrate
 • 360-graders bevegelsessporing
Les mer om HTC Vive VR briller (sort)

Sist oppdatert: 15.08.2017 13:30:30