Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Epoq Integra Steel Grey kjøkken

Frisk opp kjøkkenet med små detaljer

Små detaljer kan gjøre store forskjeller. Frisk opp kjøkkenet med nye detaljer og følg trendene samtidig. En ny kran eller ny håndtak er en rimelig løsning som samtidig gir et friskt pust til kjøkkenet. Og husk – det er innsiden som teller. Epoqs innvendige løsninger kan gjøre underverker for organisering av skuffer og skap.

Vi har samlet noen tips som gjør det enkelt for deg å friske opp kjøkkenet ditt.

Epoq Volare Håndtak

Forny stilen med håndtak

Nye håndtak er en budsjettvennlig måte å fornye stil og utrykk på kjøkkenet! Dette vakre Volare håndtaket er ikke bare stilig, men dekker også gamle hull.

Vi har et stort utvalg av knotter og håndtak – alt fra skinn og eik til messing og stål. Se flere av våre knotter og håndtak.

Epoq Damixa Silhuett -blandebatteri

Et statement i kjøkkenet

Et tidsriktig blandebatteri i svart blir et statement i kjøkkenet. Enkle detaljer kan gjøre en stor forskjell og få kjøkkenet til å føles nytt og oppdatert.

Dette mattsorte Damixa Silhouet -blandebatteriet har et tidløst og elegant design. Se flere av våre blandebatterier her.

Epoq GIF med trådløs lading

Stikkontakt med trådløs ladning

Integrer smarte løsninger som for eksempel trådløs mobillading. Du trenger kun et bor og litt enkle kunnskaper for å få jobben gjort.

Denne EVOline Square80 stikkontakten kan monteres for eksempel over benkeplater. Se flere funksjonelle stikkontakter her.

Ommøblere på innsiden

Det er lov å ommøblere på innsiden også! Hvorfor ikke gjøre kjøkkenet mer praktisk ved å samle det du bruker mest lett tilgjengelig i et høyskap? Noen ekstra skuffer, innredning og hyller, vips så glir hverdagen litt enklere.

Les mer om vår smarte kjøkkeninnredning her.

Hold orden i skuffene

Man kan enkelt friske opp innsiden ved å bytte ut gammel innredning til for eksempel lekre avledere i metall og matter i filt som holder alt godt på plass. Gode oppbevaringsløsninger gjør det enklere å holde orden og jobbe mer effektivt på kjøkkenet.

Se all innredning til skap og skuffer her.

Få oversikt med belysning

Forny kjøkkenet ved å tilføre belysning på innsiden av skuffene. Dette gir deg ekstra god oversikt.

Les mer om våre lyssystemer her og se alle produkter for kjøkkenbelysning her.

Dela upp betalningen