Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

FIFA 19 - Nye mestere dyrkes frem

EA Sports FIFA 19 gir deg også denne gangen en topp fotballopplevelse. FIFA 19 er drevet av Frostbite og introduserer deg for den prestisjefylte UEFA Champions League. Opplev helt nye måter å spille på. The Journey: Champions gir deg den dramatiske slutten på Alex Hunters historie og en helt ny modus til favoritten FIFA Ultimate Team med innhold fra UEFA Champions League og Europa League.
UEFA Champions League i FIFA 19

Nyt klubbfotball

Spill det ypperste innen klubbfotball i en rekke forskjellige spillvarianter i FIFA 19, med offisiell kamppresentasjon i UEFA Champions League, Europa League og Super Cup. Fra jakten på tittelen i The Journey: Mesterne og live-oppdateringer i FIFA 19 Ultimate Team, til autentisk integrering i avspark og karrieremodus og en helt selvstendig Champions League-modus, kan du oppleve den beste klubbfotballen i verden, uansett hvordan du spiller FIFA 19. I Champions League-modus får du oppleve dramaet i den offisielle UEFA Champions League-turneringen, fra gruppespillet til den storslåtte finalen. Kast deg ut i Europas mest prestisjetunge klubbkonkurranser med offisielle sendingselementer, logoer, kampballer og de kjente trofeene.

FIFA 19 kommer med et helt nytt aktivt berøringssystem

Nye spillegenskaper

Det aktive berøringssystemet endrer måten du mottar og skyter på, og gir tettere kontroll, bedre flyt, mer kreativitet og mer personlighet for spillerne. Bruk en lang rekke nye førsteberøringsverktøy, som falsk berøring, volleyflikker eller ferdighetsspesifikke animasjoner. Med 50/50-dueller avgjør brukerreaksjoner og spillerattributter hvorvidt du vinner løse baller på banen.

FIFA 19 med dynamisk taktikk

Taktikk og avslutning

Dynamisk taktikk er et nytt system som gir deg verktøyene som trengs for å velge flere taktiske angrepsvinkler, med dybdetilpasning før kampene og flere valgmuligheter for dynamiske kampjusteringer med retningsknappene. Alle taktiske valg kombinerer formasjoner, mentaliteter, og spillestiler, både i angrep og forsvar, noe som gjør det enkelt å tilpasse spillet i alle situasjoner.

FIFA 19 med Real Player Motion-teknologi

Ny teknologi

Real Player Motion-teknologi er et banebrytende animasjonssystem som bidrar med spillerpersonlighet og bedre bevegelser i EA SPORTS FIFA, nå har det enda bedre dekning over hele banen og det er bedre animasjoner for taktisk ballskjerming, sammenstøtsbalanse og fysisk kamp. Opplev mer realistiske spillerbevegelser og respons på et nytt nivå.

Kjøp FIFA 19:

Ingen produkter er tilgjenglig

FIFA 19 (PS4)
 
PS4FIFA19
229
 
 
  
 
FIFA 19 (XOne)
 
XONEFIFA19
229
 
 
  
 
FIFA 19: Champions edition (PS4)
Utgått produkt 
PS4FIFA19CED
 
 
Sammenlign
Ikke tilgjengelig
Utgått produkt 
  
 
Sammenlign
Ikke tilgjengelig
Utgått produkt 
  • Slankere, lettere design
  • HDR-støtte, 1 TB HDD
  • FIFA 19 Championship Edition
  
 
PlayStation 4 Pro 1 TB + FIFA 19 standard edition
Utgått produkt 
Sammenlign
Ikke tilgjengelig
Utgått produkt 
  • Forbedret grafikk
  • 1 TB harddisk
  • FIFA 19-spillet inkludert
  
 

Les mer om: