Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
 Trend Liquorice kjøkken fra Epoq med integrerte hvitevarer fra Gigantti

Villes og Minnas mørke kjøkken er et naturlig midtpunkt

Når du ankommer Ville Torrikas og Minna Tossavainens hjem tar det ikke lang tid før kjøkkenet fanger oppmerksomheten din. Trend Liqourice er et modig og mørkt kjøkken som skaper en sterk kontrast til det store og lyse hjemmet. Den store kjøkkenøya er et perfekt samlingspunkt, både for matlaging og for gode samtaler.
Naturlig lys reflekterer mot kvarts. Naturlig lys reflekterer mot kvarts. Naturlig lys reflekterer mot kvarts.
Minna og Villens sorte Epoq-kjøkken er praktisk og trendy. Minna og Villens sorte Epoq-kjøkken er praktisk og trendy.
Geniale løsninger gir maksimal lagringsplass. Geniale løsninger gir maksimal lagringsplass.
Fleksible og smarte løsninger gjør kjøkkenet til et praktisk oppholdsrom. Fleksible og smarte løsninger gjør kjøkkenet til et praktisk oppholdsrom.

Sollyset skinner gjennom de store vinduene hjemme i Ville Torikkas og Minna Tossavainens nye hjem i Parainen, Finland. Den trendy, åpne kjøkkenløsningen med et helsort, kjøkken skaper en spektakulær kontrast til de hvite veggene og gulvene med minimalistiske knotter, sorte benkeplater i kvarts og mørke kabinetter. Dette kombineres med skinnende, sorte integrerte hvitevarer som gir en gjennomført og helhetlig kjøkkenopplevelse.

Hjemmet vårt er nybygd og vi ønsket å kombinere stuen med kjøkkenet i en åpen løsning hvor alt fungerer og hvor alle ting har sin egen plass. Vi ønsket oss et stort rom hvor vi kunne lage mat og være sosiale med venner på samme tid. Sortfargen var vårt desiderte førstevalg., sier Ville.

Perfekt kjøkken til perfekt pris

Ville og Minna ønsket seg masse lagringsplass og en stor kjøkkenøy som kunne fungere som et arbeidsområde. Minna skisserte stilen på kjøkkenet via Pinterest og paret hadde fra tidligere hatt et Epoq-kjøkken i deres tidligere bolig. Derfor var Epoq et naturlig valg, også denne gangen.

Fra tidligere vet vi at Epoq-kjøkken har riktig kvalitet og pris. Finlands svar på Obos hadde en annen kjøkkenpartner, men både prisen og kvaliteten på Epoqs kjøkken var bedre. Et godt eksempel er benkeplaten i høykvalitets kvarts, som var mye billigere hos Gigantti. I tillegg fikk man en fantastisk kundeservice på Gigantti Raisio. Endringene vi ønsket var enkle, og designeren var selv engasjert i å finne løsninger som passet bra for oss, sier Ville.

Giganttis kjøkken designer, Janne Hyyrynen designet kjøkkenet sammen med Ville, og Minna så over planene i ettertid. Sammen med designeren ble de riktige materialene valgt ut og størrelsen på kjøkkenøya ble justert.

Kjøkkenets kjøkkenøy var laget litt større enn vanlig, og det ble lagt opp til sitteplasser på den ene siden. Med tanke på øyas store størrelse var det viktig å sørge for at man enkelt kunne bevege seg rundt hele. Det er god plass til å bevege seg, samt for oppbevaring på hele kjøkkenet - selv skuffene er bredere enn standardstørrelsen, noe som sørger for enda bedre lagringsplass, forteller Janne.

Ville og Minna er fornøyd med sitt nye Epoq-kjøkken. Ville og Minna er fornøyd med sitt nye Epoq-kjøkken.
Kjøkkenøya har mer enn nok plass til oppbevaring. Kjøkkenøya har mer enn nok plass til oppbevaring.
Den store kjøkkenøya gir mange muligheter for oppbevaring. Den store kjøkkenøya gir mange muligheter for oppbevaring.

Lagringsplass på øya

Villes og Minnas praktiske kjøkken har lagringsplass for alt av bestikk, servise og kjøkkenutstyr, og kjøkkenøya er perfekt for de daglige gjøremålene. Den diskre, innebygde stikkontakten er en av Villes og Minnas favorittdetaljer på kjøkkenøya, og på kjøkkenet generelt.

Stikkontakten har gjort daglige gjøremål enklere - det er for eksempel let å sitte å jobbe samtidig som andre lager mat på kjøkkenet. Øya har smarte lagringsbokser på kjøkken- og stuesiden slik at det skal være enkelt å holde orden. På det gamle kjøkkenet var det lite lagringsplass, så denne gangen ønsket vi at det skulle være enkelt å gjemme ting unna. , sier Minna.

Ville har funnet mye glede i kjøkkenøyas integrerte stekeovn, der han kan kokkelere samtidig som han konverserer med gjestene. Kjøkkenviften henger fra taket, og bidrar til å beholde det åpne og lyse inntrykket. Minnas favoritt er vannkranen med touch-bryter for å enkelt kunne åpne kranen til oppvaskmaskinen.

Innebygd stikkontakt på kjøkkenøya

Kjøkkenet er favorittstedet i hjemmet

Ville og Minna er svært fornøyde med sitt nye hjem, som er laget helt etter deres ønsker. Kjøkkenet er husets høydepunkt og de tilbringer mer enn hjerne tid der – selv om ingen av de ser på seg selv som noen mesterkokk.

Mødrene våre ville nok ønsket å bake her. Alt fungerer som det skal, alt er perfekt plassert og vi har mer enn nok benkplass. Kjøkkenet føles helhetlig og har løsninger som gjør det inspirerende og enkelt å lage mat. Kjøkkenet er det første man ser når man kommer inn døren, så det er viktig at det ser bra ut. Vi har fått masse skryt for kjøkkenet og det føles både imponerende og praktisk – akkurat slik som vi ønsket, smiler Minna.

Villes og Minnas kjøkken:

Series: Trend Liquorice

Countertop: Quartz Gobi sort 40mm

Sink: Blanco Nova antrasitt

Tap: Blanco Linus

Other: Kesseböhmer lagringsmekanisme, Twist stikkontakt

Trend serien

Se alle Epoq-serier

Pil med teksten: Gå til Epoq forside
Dela upp betalningen