Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Det er lurt å bruke et tegneprogram

Derfor kan det være lurt å bruke et tegneprogram

Med et tegneprogram blir det lettere enn noensinne å skape det kjøkkenet du alltid har ønsket deg. Tegneprogrammet lar deg måle opp, plassere, flytte på og endre kjøkkenet ditt akkurat slik du ønsker. Du kan også tilpasse farger og stil, slik at sluttresultatet blir slik du hadde sett for deg. Nytt og forbedret tegneverktøy kommer snart!

 Tegneprogram

Hvorfor bruke et tegneprogram?

Det å skulle bygge nytt kjøkken er en stor drøm for mange, men det kan også være en utfordring å finne et kjøkken som passer akkurat ditt behov og din smak. Med et tegneprogram blir det lettere for deg å lage akkurat det kjøkkenet du alltid har drømt om.

Du kan prøve deg frem med ulike muligheter og teste kjøkkenmodeller, farger og oppsett. Plasser hvitevarene og bestem selv hva kjøkkenet ditt skal bestå av. Det blir også lettere å ta konkrete valg med et slikt tegneverktøy, fordi du kan se forskjellige oppsett og velge det som passer deg best.


 Kjøkkenplanlegging

Har du tenkt på dette?

Det er mye man må tenke over under planleggingen av et nytt kjøkken. Hvordan bruker du rommet i dag? Bruker du kjøkkenet mye eller mer sjeldent? Vil du at kjøkkenet ditt skal være et sosialt samlingspunkt? I tillegg til selve bruken kan det også lønne seg å tenke over hvilke oppbevaringsbehov du har, og hvor mange som skal bruke kjøkkenet. Med tegneprogrammet er det lettere å finne svar på spørsmålene dine, og løsninger på de designmessige og funksjonelle utfordringene.

Få profesjonell hjelp - bestill en tegnetime

Hvis du vil ha hjelp til å planlegge ditt nye kjøkken kan du også bestille time hos en av våre profesjonelle kjøkkenkonsulenter i din lokale Elkjøp-butikk.

Nytt og forbedret tegneverktøy kommer snart!

Pil med teksten: Gå til Epoq forside