COVID-19: INFORMASJON TIL VÅRE KUNDER >>

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Elkjøp med AppleCare Services til Mac

Med Elkjøp med AppleCare Services kan du være sikker på at din Mac er forsikret mot utilsiktet skade og tyveri* og at du samtidig har Apple-eksperter tilgjengelig - over hele verden.

Enten du befinner deg hjemme i Norge eller reiser utenlands kan du gå inn i hvilken som helst Elkjøp-butikk, Apple Store eller Apple Authorized Service-leverandør for hjelp og støtte når det er nødvendig. Du kan også ringe eller chatte direkte med Elkjøps kundeservice eller forsikringsselskapet Tryg ved å bruke prioriteringsnummeret som du vil finne i Elkjøp med AppleCare Services vilkårene.


Med Elkjøp med AppleCare Service vet du at din Mac vil bli reparert på en ordentlig og trygg måte eller erstattet med en ny telefon om nødvendig samtidig som all data lagres trygt i iCloud.

Dekning:

  • Elkjøp med AppleCare Services kan kun kjøpes i våre varehus, og må kjøpes samtidig som din Apple-enhet.
  • Din Elkjøp med AppleCare Services-dekning gjelder for produktet som er spesifisert på kvitteringen, og alt av orginaltilbehør i pakningen.

Learn more: Vilkår: Elkjøp med AppleCare Services til Mac

Hva gjelder henvendelsen, og hvem skal du kontakte?

Forsikringsrelaterte saker, for eksempel tyveri;

Kontakt Tryg

Forsikringsrelaterte saker som innebærer software-problemer, og andre saker som ikke omhandler skadet produkt eller tyveri:

Kontakt Apple

Forsikringsrelaterte saker som omhandler skadet produkt:

Besøk et av våre varehus for å levere inn produktet .

(+47) 232 98 410 Hverdager: 09:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 15:00
Søndag: Stengt
+47 800 57 921