Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
En familie på et kjøkken med hvitevarer fra Samsung

Prisvinnende hvitevarer fra Samsung

Samsungs husholdningsapparater har ikke bare fått global anerkjennelse, som mest solgte kjøleskapmerke og innen produktdesign – men også gjennom lokale nordiske ytelsestester i produkttestpriser hos blant andre Rod och Ron, Smartson, Taenk og Kuluttaja.
Råd & Rön

Råd & Rön

Råd & Rön er et svensk forbrukermagasin som utgis av den svenske forbrukerorganisasjon (intresseorganisationen Sveriges Konsumenter). Magasinet skriver om og undersøker varer og tjenester fra et forbrukerperspektiv.

Global

#1 global

Dataene er basert på kombinasjonen av fire rapporter (Euromonitor, GFK, NPD, Traqline) som dekker 51 land, noe som representerer opptil 95,7 % av det globale salget av vaskemaskiner og kjøleskap.

Smartson

Smartson

Smartson er en plattform for markedsføring gjennom sosiale anbefalinger.

Tænk

Tænk

Forbrugerrådet Tænk er en dansk uavhengig forbrukerorganisasjon som jobber for å fremme bærekraftig og samfunnsansvarlig forbruk og velfungerende markeder, med sikte på å sikre forbrukerrettigheter og gjøre forbrukere til en maktfaktor i markedet.

Kuluttaja

Kuluttaja

Kuluttaja er et finsk forbrukermagasin. Magasinet tar sikte på å handle upartisk og kommersielt uavhengig. Det publiserer sammenlignende tester av produkter og tjenester som er tilgjengelige på markedet. De fleste testene er produsert i internasjonalt samarbeid med medlemmer av International Consumer Research and Testing Organization (ICRT).

Kantar

Kantar

Kantar kjører Worldpanel ComTech, sporingsstudier i dybden av innkjøps- og brukstrender for kjøleskap, ovner, oppvaskmaskiner, vaskemaskiner og tørketromler. Et langsgående panel med 50 000 husstander som dekker EU5-markeder (Frankrike, Tyskland, Italia, Spania og Storbritannia) og som overvåker kjøpstrender, lojalitet og utskifting over tid.

 iF

iF

iF Product Design Award ble introdusert i 1954 og deles årlig ut av iF International Forum Design. Prisen, som favner om flere fagdisipliner, har mer enn 5 500 påmeldte fra rundt 59 nasjoner hvert år.

Les mer om: