Ta en titt og la deg inspirere! Les mer i Elkjøps arkiv

Epoq benkeplater - Naturstein
Benkeplater i naturstein er unike kunstverk. Du vil aldri finne nøyaktig samme benkeplate noe annet sted. Velg den perfekte benkeplaten til ditt nye Epoq-kjøkken her.
Se mer ...
Frisk opp kjøkkenet med små detaljer
Frisk opp kjøkkenet samtidig som du følger med på de siste trendene. En ny kran eller håndtak er både økonomisk og en stilfull oppdatering.
Se mer ...
Inspirasjon til utekjøkkenet
Vi har lange og lyse somre her i nord, og vet å utnytte sesongen maksimalt. Og hva er da bedre enn å kunne både lage og spise mat utendørs? Her får du inspirasjon til hva du trenger til utekjøkkenet du drømmer om.
Se mer ...
Aleksis sorte Epoq-kjøkken - et modig og stilsikkert valg
Hjemme hos Aleksi Ylilehto i Littoinen i Finland er det nye kjøkkenet hans sort og elegant - det er husets midtpunkt. Blant favorittene på kjøkkenet finner du den store kjøkkenøya, de sorte, integrerte hvitevarene og benkeplaten i massiv eik. Det sorte kjøkkenet setter et helt eget preg på leiligheten og har gjort Aleksi mer enn tilfreds.
Se mer ...
Epoqs guide til belysning av ditt kjøkken
Mangler du lys under dine kjøkkenskap eller lamper til din kjøkkenøy? Belysning over ditt kjøkkenbord er viktig for både å få praktisk arbeidsbelysning og til å skape stemning på kjøkken. Epoq gir deg gode råd til kjøkkenbelysning – også i dine kjøkkenskuffer – og du får viktig informasjon om belysningssystemer.
Se mer ...
Drømmeøya: Kjøkkenøy fra Epoq
Drømmer du om en kjøkkenøy? Bli inspirert av familien på fire som fant sitt drømmekjøkken fra Epoq.
Se mer ...
Her finner du mer informasjon rundt vår aktuelle kampanje.
Se mer ...