Ta en titt og la deg inspirere! Les mer i Elkjøps arkiv

The Sims 4 – skap din drømmeverden
The Sims 4 er den heteste livssimulatoren der du kan leke med livet ditt som aldri før. Kontroller smarte simmer med unikt utseende, personligheter, oppførsel og følelser. Opplev nye høyder av kreativitet når du skal forme dine simmer med den imponerende simskaperen og design vakre hjem med en ny rombasert byggemodus. Se, del og legg til nytt spillinnhold i ditt spill via galleriet. Styr dine simmers hjerte, kropp og sjel, og utforsk alle de nye mulighetene som finnes i det fargerike nabolaget som danner bakteppet for nye og spennende historier.
Se mer ...
Assassins Creed – Bli en del av brorskapet
Assassin's Creed-spillene fra Ubisoft tar deg inn i en actionfylt verden. Du vil havne midt i rivaliseringen mellom to eldgamle, hemmelige samfunn - Assassins og Templars. Spillserien består av populære titler, som Assassins Creed Syndicate, Assassins Creed Rogue, Assassins Creed Unity og Assassins Creed Odyssey.
Se mer ...
Super Mario Odyssey for Nintendo Switch
Dra ut på fantastiske nye 3D-eventyr når Mario hopper om bord i luftskipet Odyssey sammen med sin nye venn Cappy. Sammen kommer de til å reise langt inn i et nytt rike for å redde Prinsesse Peach fra Bowser og hans ondskapsfulle bryllupsplaner. Super Mario Odyssey er for Nintendo Switch, den unike spillkonsollen som kan tas med overalt.
Se mer ...
Xbox One X eller PlayStation 4 Pro - hvilken er best?
Duellen mellom Xbox og PlayStation fortsetter, og endelig tar spillkonsollene opp kampen med PC’ene på 4K-gaming. Men hvilken passer deg best – PlayStation 4 Pro eller Xbox One X?
Se mer ...
Viktig informasjon om droner
Når man kjøper drone er det flere viktige ting å tenke på, som blant annet at det finnes ulike regler for forskjellig bruk. Trenger jeg tillatelse for å fly? Trenger jeg tillatelse for flyfotografering? Kan jeg fly drone hvor som helst? Her kan du lese mer om alt du trenger å vite i forbindelse med bruk av drone.
Se mer ...
Battlefield Hardline
I det nye Battlefield Hardline kan du bevege deg på begge sider av loven. Du kan være politimann som skal lede et team mot hardbarka kriminelle eller du kan score høyt ved å gjennomføre et nøye planlagt røveri.
Se mer ...
Destiny - ta tilbake det vi har mistet
Fra skaperen av Halo og utgiveren av Call of Duty kommer nå det spennende actioneventyret Destiny. Menneskeheten spirer og befolker hele solsystemet, men det er ikke tilstrekkelig. En katastrofe var nær ved å ødelegge oss og de overlevende utforsker nå den nye verden. En verden fylt med dødelige fiender.
Se mer ...
Et nytt, mørkt kapittel åpnes i Diablo III - Reaper of Souls
Utvidelsespakken Diablo III - Reaper of Souls tar konflikten om den dødelige virkelighet i Sanctuary til et nytt, mørkt og skremmende nivå.
Se mer ...
Digital nedlastning - enkelt og raskt
Nå kan du kjøpe og laste ned digitale produkter direkte fra vår hjemmeside.
Se mer ...