Ta en titt og la deg inspirere! Les mer i Elkjøps arkiv

Huawei MateBook X og MateBook X Pro
Huawei MateBook X og MateBook X Pro er to storslåtte PC-er som leverer heftig kraft skjult i en lekker innpakning. En utmerket kombinasjon av design og funksjon sørger for at PC-ene er praktiske, og med sin lange batteritid holder de tritt med deg dagen lang. Egenskaper som USB-C-porter, høyoppløst touchskjerm og god lyd er selvsagt også inkludert.
Se mer ...
Guide: Hvordan komme i gang med smart belysning
Smart belysning er et av de beste utgangspunktene for å bygge et smart hjem. Ikke bare er det svært enkelt å komme i gang med, det vil også kunne forandre hele atmosfæren i rommet med et enkelt tastetrykk – eller en stemmekommando.
Se mer ...
Remmer og tilbehør til Apple Watch
Se mer ...
 Deksler til iPhone
Se mer ...
Kamerarem

Kamerarem

11.02.2019
En kamerarem gjør kameraet ditt enklere å håndtere og penere å se på. Finn kamerastroppen som passer ditt kamera og din smak hos Elkjøp.
Se mer ...
Huawei MediaPad T5 – et førsteklasses nettbrett for hele familien
Huawei MediaPad T5 er et mesterverk av et nettbrett med sin 10.1 tommer store Full HD-skjerm, lekker og robust metalldesign, samt doble høyttalere som byr på en opplevelse utenom det vanlige. Les mer om nettbrettet og kjøp den hos Elkjøp!
Se mer ...
Elkjøps Fotoservice - for bildene som fortjener mer
Vil du ha det beste utskriftsresultatet for bildene dine? Elkjøps Fotoservice garanterer et profesjonelt resultat. Sørg for at dine nære og kjære ikke forsvinner i pikselhavet på din mobil eller datamaskin. Med en CEWE Fotobok, Fotolerret, Plakat, kort eller andre gaver kan du skape minner som varer. Det finnes mange ulike muligheter for å gi bryllupsfoto, feriebilder og andre minner nytt liv.
Se mer ...
Dashbordkamera - få hjelp på veien
Et dashbordkamera, også kalt bilkamera, er et kamera montert i frontruten på bilen. Det fins mange ulike typer, men alle har det til felles at de filmer kontinuerlig når du kjører. Videoene blir også lagret til lagringskapasiteten er full. Om du utsettes for en ulykke har du alt på film, noe som gjør jobben enklere for forsikringsselskapet. Hvis noe stikker fra ulykkesstedet, kan du få nummerskiltet til bilen på film, og dermed får sterkere bevis på hånden. Her kan du lese mer om bilkameraer og hva de kan hjelpe deg med.
Se mer ...
Slik kan stemmestyring hjelpe folk med nedsatt funksjonsevne
Google Home gjør hverdagen enklere for mennesker med ekstra behov, slik som eldre eller mennesker med funksjonsnedsettelse.
Se mer ...
Skjem bort den du elsker på Valentines Day
I Februar skal det spres kjærlighet, omsorg og takknemmelighet. Med korte mellomrom feirer vi både romantiske Valentines Day og hyller mødrene våre med morsdag. Overrask en du er glad i med et koselig kort og en personlig gave.
Se mer ...
Loading