OBS: det er for øyeblikket falske SMS-er i omløp hvor "Elkjøp" står som avsender. Les mer her! >> 

Ta en titt og la deg inspirere! Les mer i Elkjøps arkiv

Powerbank - strøm tilgjengelig til enhver tid
Skal du på tur, camping eller festival og er uten tilgang til strøm? Med en Powerbank trenger du ikke bekymre deg for å gå tom før strøm. Med kompakt design og høy kapasitet er laderen perfekt for å lade når og hvor du vil.
Se mer ...
Lys opp stuen din med Ambilight!
Se mer ...
Audiofly - laget av musikere for musikkelskere
Audiofly lager (trådløse) in-ear hodetelefoner, og produktutviklingen styres av musikeres besettelse for god lyd. Hele prosessen kjennetegnes av et øye for klassisk design og en forkjærlighet for å sprenge grenser. Detaljene i lydbildet, funksjonaliteten, designet og holdbarheten stråler av kjærlighet og respekt for musikken.
Se mer ...
Slik finner du en god, billig PC
Se mer ...
Kjøp din nye Apple Watch her!
Er du på jakt etter en ny smartklokke fra Apple har du kommet til rett sted. Kjøp din nye Apple Watch hos Elkjøp!
Se mer ...
Tips til sommerferien - dingsene som redder sommeren
Vi selger dessverre ikke oppholdsvær eller strålende sol, men vi har varmelamper, vifter, robotgressklippere, vanntette høyttalere og nesten alt annet du kan tenke deg for å gjøre sommeren litt morsommere og litt enklere. Vi redder sommeren – uansett vær!
Se mer ...
AMD Ryzen 2 - prosessorer som passer for alle
AMD Ryzen 2-serien av prosessorer er prisvennlige prestasjonsmonstre som gir en rask og jevn brukeropplevelse. Den nye prosessorarkitekturen Zen+ er fullstappet med enda mer teknologi, og Ryzen 2 er raskere enn tidligere modeller. Både Ryzen 7 gen. 2 og Ryzen 5 gen. 2 dekker alle dine behov, og gir deg ytelsen du trenger til gaming, video- og bilderedigering, og selvsagt også alt annet du trenger i hverdagen.
Se mer ...
Smartklokkeguide

Smartklokkeguide

10.04.2018
Hva er egentlig en smartklokke? En smartklokke er en klokke med en rekke ekstra smarte funksjoner, og du kan gjøre mye av det samme med den som du kan med smarttelefonen din - som for eksempel å ringe noen, sende SMS-er, sjekke e-poster og spille musikk. Og med tilleggsapper får du enda flere spennende funksjoner. I denne guiden gir vi deg tips om hva du kan bruke en smartklokke til, og hvilken smartklokke du bør velge for akkurat ditt behov.
Se mer ...
Mikrobølgeovn - liste over funksjoner
Mikrobølgeovn med grill, jet start og browning plus? Hvilke egenskaper du enn er ute etter i en mikrobølgeovn, så kan det være vanskelig å vite hva funksjonene heter. Her har vi samlet en oversikt over de viktigste funksjonene.
Se mer ...
Kjøp din nye iPad 9,7" fra 2018 her!
Kjøp din nye 9,7" iPad (218) hos Elkjøp i dag. Den nye iPad 9,7" finnes i flere farger, og med 32 GB eller 128 GB lagring. Finn din nye iPad på denne siden.
Se mer ...
Loading