Slik kan falske sms og eposter lure deg! Les mer her >> 

Logo Elkjøp

Ta en titt og la deg inspirere! Les mer i Elkjøps arkiv

Smarttelefonene som tåler det meste
CAT S60 og Samsung Galaxy Xcover 4 er smarttelefoner som tåler det meste, perfekt mobiltelefon for håndverkere, smarttelefon for ekstremsport. Er du håndverker eller digger du ekstremsport er dette smarttelefonene for deg.
Se mer ...
Xbox One X eller PlayStation 4 Pro - hvilken er best?
Duellen mellom Xbox og PlayStation fortsetter, og endelig tar spillkonsollene opp kampen med PC’ene på 4K-gaming. Men hvilken passer deg best – PlayStation 4 Pro eller Xbox One X?
Se mer ...
Så mye internetthastighet trenger du
Er det ikke utrolig hvor mye teknisk utstyr vi har i vårt eget hjem som til enhver tid er koblet til internettet og husets WiFi? Først skal jo smarttelefonen helst være koblet til for å ikke bruke opp data fra telefonabonnementet. I tillegg er far sitt nettbrett koblet til for å streame kveldens middagsoppskrift via YouTube, mens storesøster jobber med særoppgaven på dataen sin. Og akkurat sånn må du oppsummere internett-bruken deres for å regne deg frem til hvor mye internett du faktisk trenger.
Se mer ...
Så bra er VR-apper og -briller til iPhone og Samsung
Du får kjøpt VR-briller til smarttelefonen i alle prisklasser. Men hvor bra er de? Og hva er de beste VR-appene for iPhone og Samsung, altså iOS eller Android?
Se mer ...
Skal du velge PC-veske eller PC-ryggsekk?
Er laptop-sekk, P-veske, PC-ryggsekk, skolesekk for PC eller skolesekk med PC-lomme best?
Se mer ...
Nettbrettene og 2-i-1 laptopene du kan bruke på skolen
Skal du bruke bærbar pc eller iPad på skolen? Hva med en mellomting? Dette er nettbrettene og 2-i-1 nettbrettene/2-1 PC-ene som egner seg for studenter. Hastighet, smidighet og praktiske løsninger er nøkkelen.
Se mer ...
Ut med det gamle PC-tilbehøret og inn med det nye!
De fleste av oss er relativt flinke til å oppdatere datamaskinen vår når det kommer til programvare og operativsystem. Men hva med alskens PC-tilbehør som vi faktisk benytter oss av hver eneste dag? Alt fra PC-tastatur og -mus, til PC-bordet blir både slitt og utdatert. For å ikke snakke om hvor viktig det er at datautstyret faktisk fungerer til det formålet du trenger det til. Målet er jo tross alt å gjøre det hakket lettere for deg å studere, jobbe eller game.
Se mer ...
Hvilken PC-skjerm bør jeg kjøpe?
Sjekk hvilken HD PC-skjerm som er best for deg. Kan du forskjellen på TN-Panel, VA-Panel og IPS- Panel? Her får du oversikten!
Se mer ...
Hvordan koble pc til tv - og alt annet du trenger å vite om HTPC
Måten vi ser på TV har helt klart endret seg drastisk de siste årene. Streaming av både filmer så vel som tv-programmer har for mange blitt den nye normen. Selv om det er mange forskjellige måter å streame på, blir det mer og mer populært å koble en stasjonær PC til TV-en. Også kjent som en HTPC; Home Theatre Personal Computer - eller Hjemmekino-PC, om du vil. Med et par enkle grep og en ledning eller to kan du nemlig bruke TV-en din som en ekstern skjerm, og dermed se alt innholdet du måtte ha lagret på harddisken via TV-en. I tillegg til å streame filmer og tv-serier fra diverse apper eller nettsider som Netflix og HBO Nordic, naturligvis.
Se mer ...
Bærbar gaming-PC - slik velger du riktig
En bærbar PC kan fungere til både dataspill og jobb. Her gir spillekspert Benedichte Breistøl sine tips til deg som skal kjøpe bærbar gaming-PC.
Se mer ...
Loading

Merke

Selgere

Søkeordforslag

 

Butikkinformasjon

Kampanjer og artikler