Ta en titt og la deg inspirere! Les mer i Elkjøps arkiv

Xbox Game Pass for PC
Spill over 100 PC-spill av høy kvalitet på Windows 10 for en lav månedlig pris med Xbox Game Pass for PC. Pluss, nå kan du få flere spill som du elsker med EA Play. Få tilgang til Electronic Arts sine mest populære PC-titler, eksklusive premier, innhold, og nye lanseringer. Alt uten ekstra kostnad.
Se mer ...
Kompaktovner

Kompaktovner

09.12.2020
Kompaktovner gir mange fordeler – de tar ikke opp mye plass på kjøkkenet og de er ofte utstyrt med damp- eller mikrobølgefunksjon. Slik vil du kunne gjøre mer på kjøkkenet med en og samme enhet. Se vårt utvalg av kompaktovner her.
Se mer ...
Hvordan rengjøre induksjonstopp
Hvordan vasker man egentlig induksjonstoppen? Les mer om hvordan du kan lage eget rengjøringsmiddel eller kjøp ferdig koketopprengjøringsmiddel her.
Se mer ...
HUAWEI MateBook-serien
Alle MateBooks fra HUAWEI er designet for å gjøre hverdagen din enklere. De er både tynne og lett, slik at du enkelt kan ha de med på farten. Med sitt estetiske design, utsøkte håndverk og innovative opplevelser, gir HUAWEI deg inspirasjon i alle aspektene i din hverdag. Les mer om alle modellene i Matebook-serien.
Se mer ...
Chromebook - lett å bytte til
Chromebook er en rask PC som dekker hele familiens behov. Ta i bruk alle appene du er vant til, og gjør det sikkert og trygt på en Chromebook.
Se mer ...
DiamondClean 9000 - Philips beste elektriske tannbørste hittil
Forbedre tannhygienen med Philips Sonicare nye elektriske tannbørste – DiamondClean 9000. Den er oppgradert med nye funksjoner som sikrer optimal munnhelse.
Se mer ...
Bli kjent med de 8 lekre, nye Trend-fargene
Vi lanserer Trend-frontene i åtte nye farger. Disse åtte fargene er valgt ut for å skape en helhetlig palett der det er enkelt å kombinere flere farger. Epoq Trend-fronter er nå tilgjengelig i 26 farger, og utvalget oppdateres hvert år for å sikre en tidsriktig palett.
Se mer ...
5G-mobiler

5G-mobiler

27.10.2020
Få fullt overblikk over hvilke 5G-mobiler som er tilgjengelig – slik som blant annet Samsung Galaxy og iPhone med 5G. Les mer om hvorfor du bør se etter 5G-støtte!
Se mer ...
Intel hjelper deg å finne rett PC
Finn den rette PC-en for deg med en passende Intel prosessor. Bruker du PC-en til hverdags, produktivitet eller kreativitet? Det er innsiden som betyr noe.
Se mer ...
AMD Ryzen 5000 og RX 6000
AMD har presentert sin nye Ryzen 5000-serie for stasjonære PC-er og kaller den Zen 3-baserte Ryzen 9 helt enkelt for verdens beste CPU for gaming! Snart kan du oppleve bedre ytelse per IPC og ledende FPS når oppfølgeren til den populære Ryzen 3000-serien er på plass. De nye prosessorene kommer i salg den 5. November 2020.
Se mer ...
Loading