Logo Elkjøp

Ta en titt og la deg inspirere! Les mer i Elkjøps arkiv

Super Mario Odyssey for Nintendo Switch
Dra ut på fantastiske nye 3D-eventyr når Mario hopper om bord i luftskipet Odyssey sammen med sin nye venn Cappy. Sammen kommer de til å reise langt inn i et nytt rike for å redde Prinsesse Peach fra Bowser og hans ondskapsfulle bryllupsplaner. Super Mario Odyssey er for Nintendo Switch, den unike spillkonsollen som kan tas med overalt.
Se mer ...
Mixed Reality (MR) - en helt ny virkelighet
Mixed Reality (MR), også kalt Merged Reality, lar deg oppleve virkeligheten på en helt ny måte. Nye avanserte datateknologier gjør det noe mulig å blande den virtuelle verden med den virkelige. Windows har lansert sin egen programvare Windows Mixed Reality som gjør dette mulig.
Se mer ...
Oculus Rift - ta steget inn i en annen verden
Med de PC-baserte VR-brillene Oculus Rift står en verden i virtuell reality og venter på deg. Ta på deg brillene og opplev favorittspillene og VR-filmer på en helt ny måte. La deg rive med i en verden av fremmede dyrearter og fartsfylte eventyr - VR lar drømmene dine bli en del av hverdagen.
Se mer ...
Kjøp utvalgte gamingprodukter fra Asus og få Assassins Creed på kjøpet
Den beste programvaren fortjener de beste spillene. Kjøp et grafikkort eller en skjerm fra Asus og få Assassins Creed Origins på kjøpet!
Se mer ...
Få et bedre inneklima med en avfukter
Sliter du med høy luftfuktighet i deler av huset? Både kjellere, bad og vaskerom har en tendens til å bli for fuktige og høy luftfuktighet kan gi skader på hjemmet og helseplager for oss mennesker. Med en av våre avfuktere kan du løse dette problemet på en enkel måte!
Se mer ...
Varmepumpe for alle sesonger
En varmepumpe kommer med mange fordeler. I tillegg til å varme opp hjemmet ditt på kalde vinterdager vil den også fungere som en air conditioner på sommeren. Varmepumpen vil også bidra til bedre inneklima, da den renser luften for støvpartikler og bakterier. I tillegg er en varmepumpe både miljøvennlig og energisparende. Ved kjøp av en varmepumpe hos Elkjøp for du dessuten hjelp til installasjon - uansett hvor du bor.
Se mer ...
Wolfenstein II - Welcome to Amerika!
Wolfenstein II er et actionfylt eventyrspill laget med den industriledende motoren ID Tech® 6, som sender spillere til et naziststyrt Amerika med formål å rekruttere modige motstandsledere som fortsatt er igjen. Kjemp mot nazistene på ikoniske amerikanske steder, bruk en rekke våpen og skyt deg gjennom mengden med nazi-soldater i denne FPS.
Se mer ...
Sony Xperia XZ1 og XZ1 Compact fanger de beste øyeblikkene
Sony Xperia XZ1 og XZ1 Compact har alt du ønsker deg i en smarttelefon. Det vannavstøtende designet er utstyrt med masse spennende funksjoner, slik at du aldri vil angre på at du byttet til Xperia XZ1 eller den kompakte lillebroren Xperia XZ1 Compact. Begge telefonene er utstyrt med kamerafunksjoner som vil imponere deg. Prøv Motion Eye-kameraet som gjør det mulig å filme i super slowmotion, eller ta skarpe bilder med lynrask autofokus. Ønsker du heller å se ting med et mer realistisk uttrykk kan du med Sony’s egen app, en 3D-skaper lage modeller som kan printes ut (printer selges separat). Er du fan av PlayStation 4 kan du synkronisere med konsollen din og spille alle favorittspillene dine overalt i hjemmet.
Se mer ...
Billig bærbar PC – slik får du mest for pengene
Hvordan kjøpe en bra billig bærbar PC – for din bruk
Se mer ...
De mest populære VR-brillene
Virtual reality-briller er ikke bare den nyeste snakkisen - de er det nye store innen både gaming og måten vi bruker medier på.
Se mer ...
Loading