Logo Elkjøp

Ta en titt og la deg inspirere! Les mer i Elkjøps arkiv

Sound Blaster X Pro-Gaming - la det bli lys
Sound Blaster X Pro-Gaming fra Creative er inspirert av nordlyset. Creatives Aurora Reactive lyssystem kommer med 16,8 millioner forskjellige farger som gir gamingutstyret ditt et helt nytt utseende og gjør deg til midtpunktet på LAN-laget ditt.
Se mer ...
Traktekaffe er kaffeelskerens favoritt
Visste du at det mest kaffedrikkende folket bor i Norden? Nordmenn elsker kaffe, og drikken er en viktig del av hverdagen vår. Favoritten hos de fleste er den tradisjonelle, sorte traktekaffen og derfor er kaffetrakteren vår viktigste kilde. Den stilige kaffetrakteren ILOU Premium er en rask kaffetrakter med avansert vannkontroll, varmeplate, dryppstopp-funksjon og 5-års garanti. Bare det beste er godt nok for ekte kaffeelskere.
Se mer ...
MovieMask - en bærbar kino
Med MovieMask, fra det norske firmaet med samme navn, får du kinoopplevelsen på mobilen din. Du kan se alle dine favorittserier og -filmer fra dine favorittapper på telefonen. MovieMask har en helt mørk fóring, som i kombinasjon med optiske linser, kompenserer for øynene dine og gir en følelse av å være på kino.
Se mer ...
Alt du trenger å vite om smart-TV
Lurer du på hva en smart-TV er? Finnes det TV med internett? Skal man velge smart-TV eller Apple TV, eller hva med Chromecast vs. Apple TV? Alt dette og mer får du svar på i denne artikkelen.
Se mer ...
Trust Smart Home - ZigBee
Med Trust Smart Home ZigBee kan du føle deg hjemme uansett hvor du er. ZigBee er en Smart Home-løsning som forenkler hverdagen og samler alle hjemmets enheter under en stor og smart paraply. Du kan styre alle funksjoner med en enkel app på din smarttelefon eller nettbrett. Enklere blir det ikke.
Se mer ...
Huawei Mate 10 Pro - verdens første telefon med kunstig intelligens
Huaweis nye flaggskip, Mate 10 Pro tilpasser seg konstant dine behov, med sterk programvare, kraftfull maskinvare og kunstig intelligens – AI. Samtidig får du en fantastisk skjermopplevelse og et genialt kamera.
Se mer ...
Raspberry Pi - Enkortsdata
En Raspberry Pi er en enkortsdata med en mengde ulike bruksområder. De allsidige produktene som har tatt verden med storm, er små mini-PC-er som blant annet kan brukes som alt fra alt-i-ett hjemmedata og server til routere og mediaavspillere.
Se mer ...
Call of Duty: WWII

Call of Duty: WWII

25.10.2017
Call of Duty (COD) vender tilbake til sine røtter med Call of Duty: WWII. Du lander i Normandie på D-Dagen og skal kjempe gjennom et krigsherjet Europa ved ikoniske steder i historiens mest monumentale krig. Opplev klassisk COD-krigføring, kameratslige bånd og krigens redsler.
Se mer ...
Kjøp en PC med Intel 8. gen.-prosessor
Er du ute etter en PC med fantastisk ytelse? En PC som kan brukes til gaming på toppnivå og som du kan se filmer i opptil 4K-kvalitet på? Kjøp en bærbar eller stasjonær PC med Intel 8. gen.-prosessor. Velger du en maskin som er utstyrt med Intels nye prosessorgenerasjon fra Coffee Lake eller Kaby Lake-R kan du være trygg på at du får en PC som er rustet for fremtiden.
Se mer ...
Super Mario Odyssey for Nintendo Switch
Dra ut på fantastiske nye 3D-eventyr når Mario hopper om bord i luftskipet Odyssey sammen med sin nye venn Cappy. Sammen kommer de til å reise langt inn i et nytt rike for å redde Prinsesse Peach fra Bowser og hans ondskapsfulle bryllupsplaner. Super Mario Odyssey er for Nintendo Switch, den unike spillkonsollen som kan tas med overalt.
Se mer ...
Loading