Logo Elkjøp

Ta en titt og la deg inspirere! Les mer i Elkjøps arkiv

Se mer ...
Kjøp et utvalgt ASUS hovedkort og Intel-prosessor - få penger tilbake!
Nå kan du kjøpe gamingkomponenter i verdensklasse og få penger tilbake. Kjøper d et kvalifisert ASUS-hovedkort og en Intel-prosessor* hos Elkjøp kan du få opptil 100 euro tilbake på ditt kjøp!
Se mer ...
Guide: Kamera

Guide: Kamera

12.01.2018
Digitalkamera, systemkamera eller kompaktkamera? Eller kanskje et videokamera eller actionkamera? Det perfekte kameraet for deg avhenger av hva du liker å fotografere eller filme, hvor du liker å ta bilder og hvor mye kontroll du vil ha over bildene eller videoen din. Denne kjøpsguiden forklarer forskjellene mellom ulike kameraer, teknologier og hvilke nøkkelfunksjoner du skal se etter. Les mer og velg riktig!
Se mer ...
Sony Xperia XA2 – opplev en smarttelefon med perfekt passform og kraftig kamera
Sonys nye smarttelefon Xperia XA2 er en telefon perfekt for deg som liker å ta bilder. Kameraet med 23 MP gir deg perfekte bilderesultater, og den store, skjermen med kantløst design gir deg full oversikt. Sony Xperia XA2 har dessuten et langvarig og slitesterkt batteri med høy kapasitet.
Se mer ...
Kundefordeler

Kundefordeler

08.01.2018
Se mer ...
Guide: Håndholdt støvsuger – et liv uten ledning
Med håndholdt støvsuger får du jobben gjort – helt uten ledning, slange og støvsugerpose. Dette er det viktigste å vite om oppladbare støvsugere.
Se mer ...
Philips OneBlade - en helt ny teknologi innen barbering
Philips OneBlade er en ny teknologi innen barbering som gjør det mulig å trimme, style og barbere alle typer skjegg og lengder med et enkelt verktøy. De indre barberbladene beveger seg raskt - med hele 200 omdreininger per sekund, noe som gjør OneBlade utrolig effektiv. OneBlade barberer ikke like tett som en barbermaskin, så den er skånsom mot huden og fungerer både på kort og langt skjegg.
Se mer ...
Har varen din gått i stykker? Elkjøp kan fikse den!
Har skjermen på din iPhone eller Galaxy gått i stykker? Eller kanskje har MacBooken begynt å lage rare lyder? Da kan du dra til Elkjøp og den reparert med en gang. Elkjøp er en autorisert Apple- og Samsung-reparatør. Det betyr at garantien din fortsatt gjelder hvis du f.eks. får skiftet skjermen på telefonen din. Dette er en garanti kun autoriserte reparatører har.
Se mer ...
PlayLink - til PlayStation 4
Opplev en helt ny måte å spille på med PlayLink til PlayStation 4. Alt du trenger er en mobil, PlayStation 4 og en TV. All in. Play On.
Se mer ...
Panelovn-guiden - alt du bør vite om panelovner og effekt!
Det finnes mange typer panelovner, ikke rart du synes det er vanskelig å velge! Trenger du 300W, 400W, 600W, 1000W, 1200W, 1500W eller 2000W? Er det egentlig noe forskjell mellom glasspanelovn, og sort panelovn? Og hva er en varmelist? Svarene, og mye mer, får du her.
Se mer ...
Loading