COVID-19: INFORMASJON TIL VÅRE KUNDER >>

Ta en titt og la deg inspirere! Les mer i Elkjøps arkiv

Silestone – ekstremt slitesterke kvalitetsbenkeplater
Silestones slitesterke benkeplater kombinerer skjønnhet og funksjonalitet til et av hjemmets mest viktige rom. Silestone er utrolig hardt og motstandsdyktig, og er derfor det perfekte overflatemateriale for benkeplater til kjøkken og vaskerom.
Se mer ...
Få 3 ekstra måneder med Microsoft 365
Kjøp en utvalgt bærbar PC sammen med et M365 Personal- eller Family-abonnement og få ytterligere 3 måneder med abonnement.
Se mer ...
Guide: Alt du må vite om panelovner
Panelovner tar lite plass, og varmer godt. Her kan du lese om hvor mye effekt du trenger og hvilken type ovn som passer ditt hjem, samt mye mer.
Se mer ...
Xbox Game Pass for PC
Spill over 100 PC-spill av høy kvalitet på Windows 10 for en lav månedlig pris med Xbox Game Pass for PC. Pluss, nå kan du få flere spill som du elsker med EA Play. Få tilgang til Electronic Arts sine mest populære PC-titler, eksklusive premier, innhold, og nye lanseringer. Alt uten ekstra kostnad.
Se mer ...
Kompaktovner

Kompaktovner

09.12.2020
Kompaktovner gir mange fordeler – de tar ikke opp mye plass på kjøkkenet og de er ofte utstyrt med damp- eller mikrobølgefunksjon. Slik vil du kunne gjøre mer på kjøkkenet med en og samme enhet. Se vårt utvalg av kompaktovner her.
Se mer ...
Hvordan rengjøre induksjonstopp
Hvordan vasker man egentlig induksjonstoppen? Les mer om hvordan du kan lage eget rengjøringsmiddel eller kjøp ferdig koketopprengjøringsmiddel her.
Se mer ...
HUAWEI MateBook-serien
Alle MateBooks fra HUAWEI er designet for å gjøre hverdagen din enklere. De er både tynne og lett, slik at du enkelt kan ha de med på farten. Med sitt estetiske design, utsøkte håndverk og innovative opplevelser, gir HUAWEI deg inspirasjon i alle aspektene i din hverdag. Les mer om alle modellene i Matebook-serien.
Se mer ...
Chromebook - lett å bytte til
Chromebook er en rask PC som dekker hele familiens behov. Ta i bruk alle appene du er vant til, og gjør det sikkert og trygt på en Chromebook.
Se mer ...
DiamondClean 9000 - Philips beste elektriske tannbørste hittil
Forbedre tannhygienen med Philips Sonicare nye elektriske tannbørste – DiamondClean 9000. Den er oppgradert med nye funksjoner som sikrer optimal munnhelse.
Se mer ...
Bli kjent med de 8 lekre, nye Trend-fargene
Vi lanserer Trend-frontene i åtte nye farger. Disse åtte fargene er valgt ut for å skape en helhetlig palett der det er enkelt å kombinere flere farger. Epoq Trend-fronter er nå tilgjengelig i 26 farger, og utvalget oppdateres hvert år for å sikre en tidsriktig palett.
Se mer ...
Loading