Ta en titt og la deg inspirere! Les mer i Elkjøps arkiv

Samsung Galaxy Tab S5e og Tab A
Med Galaxy Tab S5e lanserer Samsung et nyskapende nettbrett som kan brukes av flere, og Galaxy Tab A er et smart valg med høy kvalitet til en god pris.
Se mer ...
Det hjelper ikke alltid å holde seg innendørs under pollensesongen. Slurver du med vaskingen kan luften inne bli mer forurenset av pollen og støv enn luften ute. Riktig rengjøring er viktig for å holde støvet unna. I tillegg vil våre luftrensere gi renere luft innendørs og avfuktere sikre lavere luftfuktighet i hjemme.
Se mer ...
Polaroid bærbare bildeprintere
Polaroids bærbare printere er både små og smarte, og gir deg muligheten til å få en fysisk kopi av alle dine favorittbilder, raskt og enkelt fra enten mobil eller nettbrett - helt trådløst. Den bærbare printeren er så liten at den enkelt får plass i lommen og kan tas med overalt.
Se mer ...
Ser du for deg en fremtid der roboter lager mat og vasker hjemmene våre? I så fall er fremtiden nærmere enn du tror. La oss introdusere Brava Jet 240 - miniroboten som vasker gulvene dine.
Se mer ...
Logitech - Webkamera
Live stream din hobby eller gjør et godt inntrykk med et videoanrop i overlegen kvalitet med et webkamera fra Logitech.
Se mer ...
Cashback-uker på bærbare Windows-PC-er
Få opptil 500 kr i cashback når du kjøper en ny bærbar Windows-PC med Windows S eller Windows Home mellom 1. april og 26. mai 2019.
Se mer ...
Få mer ut av sommerkvelden med våre utendørs varmeprodukter
Med en terassevarmer, varmelampe eller annen type utendørs oppvarming kan du nyte sommerkvelder utendørs selv om temperaturen synker. Men hvilken skal du velge? Se vår guide.
Se mer ...
Hårstylingprodukter fra Jan Thomas og BaByliss
Sammen med BaByliss har stjernestylisten Jan Thomas skapt sin egen kolleksjon med hår- og stylingprodukter. Her finner du både hårfønere, rettetenger og krølltenger, i tillegg til et stort utvalg av pleie- og stylingprodukter. Du finner også en helt egen serie for menn.
Se mer ...
AirPods

AirPods

21.03.2019
AirPods er endelig tilgjengelig hos Elkjøp. AirPods er enkelhet og teknologi i en helt ny kombinasjon. Kjøp AirPods hos Elkjøp i dag!
Se mer ...
Kjøp iPad Air 2019

Kjøp iPad Air 2019

19.03.2019
iPad Air gir mer teknologi til flere mennesker enn tidligere. Opplev A12 Bionic-chippen med Neural Engine, en 10,5” Retina-skjerm med TrueTone og støtte for Apple Pencil og Smart Keyboard. Les alt om iPad Air her.
Se mer ...
Loading