Slik kan falske e-post og tekstmeldinger lure deg! Les mer her >> 

Logo Elkjøp

Ta en titt og la deg inspirere! Les mer i Elkjøps arkiv

Produktinformasjon for lyspærer fra Logik
Finn nødvendig produktinfo for Logiks lyspærer her.
Se mer ...
Perfekt til reisen - tjen SAS EuroBonus Ekstrapoeng hos Elkjøp
Drømmer du om en solskinnsferie i Miami, en romantisk tur til Paris eller kanskje en storbyreise til London? Vi i Elkjøp hjelper deg på vei! Vi har de perfekte tingene til reisen. Hva f.eks. med en ny vaskemaskin? Eller en gaming-PC? Småvrient å reise med tenker du kanskje, men når du kjøper utvalgte produkter hos oss mellom 18. mars 2017 og 16. april 2017, får du SAS Eurobonus Ekstrapoeng med på kjøpet som du kan bruke på din neste ferie.
Se mer ...
Ta vare på ditt Epoq kjøkken
Med et nytt Epoq kjøkken på plass venter mange år med gleder rundt grytene. Men for at kjøkkenet ditt skal holde lengst mulig er det viktig å ta mest mulig vare på det og gi kjøkkenet den pleien det trenger.
Se mer ...
Planlegg ditt Epoq kjøkken
Drømmen om nytt kjøkken skal virkeliggjøres og en rekke valg står for tur. Kjøkkenet er ofte selve hjertet i hjemmet og skal være et sted man trives i mange år. Med våre tegneprogrammer, sjekkliste og app får du både hjelp, råd og inspirasjon på veien mot drømmekjøkkenet.
Se mer ...
AMD Ryzen tar PC-gaming med storm
Med en AMD Ryzen prosessor får du den ultimate prosessoren til PC-gameren. Serien består av AMD R7 1700, AMD R7 1700X og AMD R7 1800X, som alle vil være perfekte prosessorer til hardcore gameren. Serien er laget for å takle nye spill i 1550p/4K, samt streaming. AMD Ryzen prosessorene gir deg stor ytelse for pengene og sørger for at maskinen holdes kald, slik at du kan beholde et kjølig overblikk selv i de mest intense gamingsituasjonene.
Se mer ...
Komfyrvakt - en ekstra sikkerhet!
Nesten halvparten av alle brannutrykninger skyldes komfyrbrann. Halvparten! Bare i Oslo dreier det seg om 393 branner i 2016. Mange av disse skjer på dagtid hos eldre, men det er på natta de tar liv. De unge livene. Vi har ingen liv å miste!
Se mer ...
Bli forført av HP Spectre x360
Opplev forførende teknologi på sitt beste med nye HP Spectre x360. Spectre x360 kommer i to størrelser (13,3” og 16,6”), begge med en utstrålende eleganse og eksklusivitet i den solide aluminiumskroppen. Den smarte 2-i-1 PC-en veier så lite at du enkelt kan ta den med deg overalt. Vær så kreativ og effektiv du vil- uansett hvor du er.
Se mer ...
Trådløse Jaybird X3 - hodetelefoner med atletisk lyd for optimal trening
X3 fra Jaybird representerer mer enn bare god lyd. De representerer deg, din lidenskap og din trening. Finn frem din indre atlet med disse øreproppene som er både trådløse, svettesikre og optimale for å styrke din trening.
Se mer ...
Vi skjønner at det kan være vanskelig å vite om prisene våre er så gode som vi sier. Vil du være sikker på at du gjør et godt kjøp, gir vi deg verktøyene her.
Se mer ...
Pure Highway Dab biladapter med Bluetooth
Pure Highway Dab-adaptere for bilmontering. Enkel og rimelig DAB-løsning for bilen din med mulighet for strømming av musikk fra din mobiltelefon
Se mer ...
Loading

Merke

Søkeordforslag

Søkeordforslag

Butikkinformasjon

Søkeordforslag