Ta en titt og la deg inspirere! Les mer i Elkjøps arkiv

Windows 11

Windows 11

28.09.2021
Intuitiv navigasjon. Enkel organisering. Windows 11 har et helt nytt utseende, flere apper og nye, effektive måter å være kreativ og produktiv på. Les alt om Windows 11 her.
Se mer ...
Sammenlign Apple Watch-modeller
Hvilken Apple Watch skal du velge? Her får du hjelp med å finne ut hvilken Apple Watch som er best for deg. Vi sammenligner alle modellene med hverandre slik at du får oversikt over hva som kjennetegner hver av dem. Finn ut hvilken smartklokke fra Apple som har nettopp de funksjonene du er ute etter. Elkjøp viser deg forskjellene på alle Apple Watch-modellene.
Se mer ...
Guide: Epoq belysning
Belysning spiller en stor rolle i å skape en stemning, kanskje til og med mer enn møbler og interiør kan. Det tilfører en egen følelse og opplevelse til rommet og kan fremheve detaljer, farger og funksjonalitet i designen din.
Se mer ...
Sony ZV-1 og ZV-E10 - kameraer laget for vlogging
Opplev ZV-1 og ZV-E10 fra Sony. Kameraene er laget med tanke på vlogging, og er utstyrt med funksjoner og teknologi som tar innholdet ditt til neste nivå.
Se mer ...
Forberedelse er nøkkelen til å prestere
Trenger du hjelp til å forberede deg til for eksempel å begynne på jobb igjen eller begynne på ny skole? Ta en titt på veiledningene og sjekklistene våre på denne siden.
Se mer ...
HP Pavilion 13 – tynn, lett og med AMD Ryzen 5000-series CPU
Med HP Pavilion 13 får du en bærbar PC som er perfekt å ha med på farten, takket være lang batterilevetid og en vekt under 1 kg. Enten den skal brukes til arbeid eller underholdning, møter PC-en dine behov med sin imponerende ytelse, flotte skjerm og suverene B&O-høyttalere.
Se mer ...
OnePlus Nord CE 5G
OnePlus-mobiler lages med fokus på å levere en rask og problemfri brukeropplevelse. OnePlus Nord CE 5G-serien er intet unntak. Til tross for prisen får du mange funksjoner. Opplev OnePlus her!
Se mer ...
Sammenlign iPad-modeller
Hvilken iPad skal jeg velge? Vi hjelper deg å finne den iPaden som passer best for deg ved å stille iPad-modellene opp mot hverandre. Slik får du et bedre overblikk over hva modellene kan. Du kan blant annet sammenlikne skjerm, 5G-forbindelse, lagringsplass og chip.
Se mer ...
McAfee World Password Day
McAfee World Password Day er en påminnelse om å beskytte det du har som betyr noe. Sørg for at passordene dine er trygge med disse tipsene.
Se mer ...
iPad Pro med M1-chippen - se produktene her!
Se mer ...
Loading