Ta en titt og la deg inspirere! Les mer i Elkjøps arkiv

Leter du etter den perfekte gaven til noen som trenger å skjemmes bort litt i vintermørket – en venninne, bestemor eller kanskje far? Med disse julegavetipsene er det enkelt å finne gaven som gjør hverdagen litt lysere.
Se mer ...
Kjøp komfyr eller innbyggingsovn fra GRAM - få gratis teleskoputtrekk
Når du kjøper en komfyr eller innbyggingsovn fra GRAM hos Elkjøp får du et gratis sett teleskoputtrekk. Kampanjen gjelder frem til 31. desember 2018. Les mer om kampanjen her!
Se mer ...
Assassins Creed – Bli en del av brorskapet
Assassin's Creed-spillene fra Ubisoft tar deg inn i en actionfylt verden. Du vil havne midt i rivaliseringen mellom to eldgamle, hemmelige samfunn - Assassins og Templars. Spillserien består av populære titler, som Assassins Creed Syndicate, Assassins Creed Rogue, Assassins Creed Unity og Assassins Creed Odyssey.
Se mer ...
Produkter som fungerer med Google Home og Google Assistant
Kontroller belysning, luftfuktighet, temperatur, sikkerhet og multimedia kun ved hjelp av stemmen. Med Google Home blir hjemmet smartere.
Se mer ...
Slik installerer og kommer du i gang med Google Home
Gratulerer, endelig er Google Home på plass i hjemmet, og nå mangler bare installeringen. I denne artikkelen finner du alt du trenger for å komme i gang med din Google Home.
Se mer ...
Forskjellen mellom Google Home og Google Home Mini
Den største forskjellen på Google Home og Home Mini er lyden som produseres. Google Home Mine er primært en stemmestyrt assistent i hjemmet, mens den større Google Home også er perfekt til å spille av musikk.
Se mer ...
Google Home og Google Home Mini på norsk
Google Home er en smart høyttaler med Google Assistant som man kan styre med stemmen – på norsk. Google Home plasseres for eksempel i stuen eller på kjøkkenet, mens Google Mini er perfekt i de øvrige rommene. Nå har Google Home lært seg norsk og er klar for å gjøre hjemmet enda smartere.
Se mer ...
Hva kan du spørre Google Assistant om på norsk?
Med en Google Home er svarene på det du lurer på nærmere enn noen gang. Men hva kan du egentlig spørre Google Home om og hva kan Google Home gjøre for deg? Finn svarene her.
Se mer ...
KitchenAid - tilbehør til KitchenAid Artisan
Med KitchenAids legendariske kjøkkenmaskin dukker det opp en verden av muligheter på kjøkkenet. Artisan er mer enn bare bolledeig og med et hav av tilbehør er mulighetene uendelige. Lag dine egne pølser, juice eller iskrem.
Se mer ...
Drømmeøya: Kjøkkenøy fra Epoq
Drømmer du om en kjøkkenøy? Bli inspirert av familien på fire som fant sitt drømmekjøkken fra Epoq.
Se mer ...
Loading