Ta en titt og la deg inspirere! Les mer i Elkjøps arkiv

5G-mobiler

5G-mobiler

27.10.2020
Få fullt overblikk over hvilke 5G-mobiler som er tilgjengelig – slik som blant annet Samsung Galaxy og iPhone med 5G. Les mer om hvorfor du bør se etter 5G-støtte!
Se mer ...
Intel hjelper deg å finne rett PC
Finn den rette PC-en for deg med en passende Intel prosessor. Bruker du PC-en til hverdags, produktivitet eller kreativitet? Det er innsiden som betyr noe.
Se mer ...
AMD har presentert sin nye Ryzen 5000-serie for stasjonære PC-er og kaller den Zen 3-baserte Ryzen 9 helt enkelt for verdens beste CPU for gaming! Snart kan du oppleve bedre ytelse per IPC og ledende FPS når oppfølgeren til den populære Ryzen 3000-serien er på plass. De nye prosessorene kommer i salg den 5. November 2020.
Se mer ...
Kjøp en Neato robotstøvsuger og få en ultimat støvsuger
Mangler du en ny robotstøvsuger? Akkurat nå får du 2 ekstra tilbehørsett med på kjøpet ved kjøp av en av de utvalgte Neato robotstøvsugerne. Neato D8, Neato D9 og Neato D10 er alle ultimate robotstøvsugere som er med i kampanjen.
Se mer ...
Samsung Galaxy S20-serien
En mobil i topklasse, der er klar til 5G – det gør den fremtidssikret! Få et revolutionerende kamera med kreative funktioner, uanset hvilken model du vælger. Samsung Galaxy S20 Ultra har 100x Zoom, 108 MP og tar superskarpe nattbilder. Opplev også Samsung Galaxy S20, S20 Plus og S20 FE 5G.
Se mer ...
Apple Watch Series 6
Apple Watch Series 6 er endelig her! Les mer om produktet her!
Se mer ...
GoPro HERO9: Mer kraft. Bedre skarphet. Mer stabilisering
Den banebrytende HERO9 Black har en overlegen 23.6MP-sensor for 5K-video og 20MP-bilder. En helt ny skjerm gir forhåndsvisning i sanntid på fremsiden, mens en stor berøringsskjerm bak med berøringszoom gir rask og intuitiv kontroll.
Se mer ...
Asus nettverk - du fortjener et bedre WiFi
Drømmer du om et raskt, smart og pålitelig nettverk? Med nettverksprodukter fra Asus får du nettopp det – du får det beste ut av enhetene dine, uansett hvor i hjemmet du er.
Se mer ...
Bærbar PC eller nettbrett? Få begge deler med en 2-i-1 PC
Hvorfor velge mellom et nettbrett og en bærbar PC? Med en 2-i-1 PC kombineres fleksibiliteten fra et nettbrett med effektiviteten i en bærbar PC. Vi går gjennom modeller som Surface Go 2, Surface Pro 7, HP Envy x360 och Lenovo IdeaPad Flex 5, samt ser på alle deres egenskaper.
Se mer ...
Vi sammenligner de 3 beste billigmobilene
Hvis du er ute etter en enkel telefon eller leter etter en mobil til barna dine, er en rimeligere mobiltelefon en god løsning. Selv om prisen er beskjeden, får du uansett mye mobil for pengene. Vi i Elkjøp har et stort utvalg av budsjettvennlige mobiltelefoner. Her sammenligner og anbefaler vi de 3 beste og viser deg forskjeller og likheter mellom Huawei P Smart 2019, Sony Xperia L3 og Samsung Galaxy A10.
Se mer ...
Loading