Ta en titt og la deg inspirere! Les mer i Elkjøps arkiv

Cashback-uker på slanke, bærbare PC-er!
Drømmer du om en ny PC som er lett og tynn, men samtidig rask og kraftfull? Da har vi produktene for deg! Kjøper du en slank, bærbar Windows-PC med hvilken som helst Intel-prosessor hos Elkjøp i dag kan du få 650 kroner tilbake på kjøpet ditt! Legger du til Office 365 også, får du dessuten ytterligere 200 kroner. Tilbudet gjelder fra 16. april til 6. mai 2018.
Se mer ...
AMD Ryzen 2 - prosessorer som passer for alle
AMD Ryzen 2-serien av prosessorer er prisvennlige prestasjonsmonstre som gir en rask og jevn brukeropplevelse. Den nye prosessorarkitekturen Zen+ er fullstappet med enda mer teknologi, og Ryzen 2 er raskere enn tidligere modeller. Både Ryzen 7 gen. 2 og Ryzen 5 gen. 2 dekker alle dine behov, og gir deg ytelsen du trenger til gaming, video- og bilderedigering, og selvsagt også alt annet du trenger i hverdagen.
Se mer ...
Smartklokkeguide

Smartklokkeguide

10.04.2018
Hva er egentlig en smartklokke? En smartklokke er en klokke med en rekke ekstra smarte funksjoner, og du kan gjøre mye av det samme med den som du kan med smarttelefonen din - som for eksempel å ringe noen, sende SMS-er, sjekke e-poster og spille musikk. Og med tilleggsapper får du enda flere spennende funksjoner. I denne guiden gir vi deg tips om hva du kan bruke en smartklokke til, og hvilken smartklokke du bør velge for akkurat ditt behov.
Se mer ...
Mikrobølgeovn - liste over funksjoner
Mikrobølgeovn med grill, jet start og browning plus? Hvilke egenskaper du enn er ute etter i en mikrobølgeovn, så kan det være vanskelig å vite hva funksjonene heter. Her har vi samlet en oversikt over de viktigste funksjonene.
Se mer ...
Få penger tilbake ved kjøp av en Dolce Gusto kapselmaskin og kapsler
Kjøp en kapselmaskin fra Dolce Gusto og 3 valgfri kapselpakker og få penger tilbake! Med en Dolce Gusto kapselmaskin kan du lage en mengde ulike kaffe, samt varme drikker som varm sjokolade og te. Du kan også lage deg en forfriskende iste, perfekt når sola begynner å varme.
Se mer ...
Kjøp din nye iPad 9,7" fra 2018 her!
Kjøp din nye 9,7" iPad (218) hos Elkjøp i dag. Den nye iPad 9,7" finnes i flere farger, og med 32 GB eller 128 GB lagring. Finn din nye iPad på denne siden.
Se mer ...
Epoq benkeplater - Marmor
Marmor har alltid gått for å være luksuriøst og med sitt distinkte mønster kan du tilføre kjøkkenet ditt smakfull eleganse. Den naturlig lave temperaturen i marmor gjør den også meget godt egnet til baking.
Se mer ...
Epoq benkeplater - Granitt
Granitt er et vakkert, slitesterkt og varmebestandig materiale som har lang levetid på kjøkkenet. Ettersom granitt er et naturlig materiale, får du en plate med et unikt mønster.
Se mer ...
Viktig informasjon om Epoq belysningssystemer
For trygg installasjon av belysning på ditt Epoq-kjøkken ber vi deg lese denne meldingen. Hvis produkter kombineres på feil måte, kan det skade produktene og/eller forkorte deres levetid. Les mer hos Elkjøp.
Se mer ...
LG Styler - damper klærne dine glatte og rene, så du holder stilen.
LG Styler er perfekt for å friske opp klær som ikke egentlig er skitne, eller for plagg som normalt krever spesialbehandling som for eksempel rensing. LG Styler klesbehandlingssystem med damp fjerner rynker og uønsket lukt, og frisker opp klærne dine, uten at du må finne frem strykejernet eller sette i gang vaskemaskinen.
Se mer ...
Loading