Logo Elkjøp

Ta en titt og la deg inspirere! Les mer i Elkjøps arkiv

Logitech Circle 2 – Sikkerhetskamera
Med Logitech Circle 2 sikkerhetskamera kan du følge med på hva som skjer i hjemmet, selv når du ikke er hjemme. Uansett tid på døgnet vil du alltid føle deg trygg, da kameraet er utstyrt med IR-opplysning. Live-stream direkte fra kameraet og få notifikasjoner om kameraet registrerer uforventede bevegelser.
Se mer ...
Stålkontroll på fjernkontrollen
Har du gått til innkjøp av ny TV og innsett at teknologien har gått i rasende fart siden sist? Er du redd for å surre deg inn i mengden kabler? Miste fokus av alle innstilingene? Da kan du trøste deg med at her hos oss finnes det mennesker som ikke bare kan TV, men som kan din TV.
Se mer ...
FIFA 18 er utviklet med fokus på detaljer som fotballfantaster er opptatt av. Spillmotoren Frostbite og et helt nytt animasjonssystem, utviklet i samarbeid med Cristiano Ronaldo, gir alle FIFA-fans en enda mer intensiv, sosial og autentisk opplevelse hvor grensen mellom spill og virkelighet nesten er visket ut. Forhåndsbestiller du Ronaldo Edition nå, kan du spille FIFA 18 tre dager før den offisielle releasedatoen 29. september 2017.
Se mer ...
Få vann med bobler med SodaStream kullsyrepatroner
Vann er bedre med bobler. Med en kullsyrepatron og en SodaStream-maskin, gjør du kjedelig springvann om til sprudlende dråper. En kullsyrepatron rekker til cirka 60 liter boblevann. Du kjøper patronene i en av våre butikker. Dessuten kan du bytte den tomme patronen til en ny i våre butikker, slik at du bare betaler for kullsyren og ikke selve patronen.
Se mer ...
Xbox One X - tidenes kraftigste konsoll
Med Xbox One X vil du oppleve en utrolig og overveldende kraft, som vil ta spillopplevelsen din til et nytt nivå. Den grafiske regnekraften er på hele 6 Reraflop, som sammen med muligheten for å vise innhold i 4K og HDR gjør spillene dine bedre enn noensinne.
Se mer ...
Bedre føre var enn etter snar
Ingen ønsker vel å finne bankkontoen sin tømt for penger, bilder spredt på nett eller å få hacket e-posten sin. Jo mer digital hverdagen blir, jo større blir faren for at personlig data kan havne på avveie. En ting er om enheten din blir stjålet, men hva om den bare er ødelagt? Eller om du bestemmer deg for å selge produktet videre? Med sikker sletting av data gjør vi det tryggere for deg, så senk skuldrene og slapp helt av.
Se mer ...
Surface Studio – Gjør ditt skrivebord til Studio
Surface Studio er storstilt utformet for at du skal kunne skape og gi liv til dine ideer. Du kan stille den stille den oppreist for å skisse, male og redigere bilder eller legge den flatt for å jobbe mer presist, akkurat som i et kreativt verksted. Med Surface Studio er mulighetene uendelige.
Se mer ...
Utforsk verden fra luften med en drone fra Parrot
Det er en grunn til at Parrot er kjent for å lage de mest populære dronene i verden. Du kan fotografere, filme og fly Parrot-dronen, velvitende at den kombinerer nyeste teknologi med erfaringen fra et banebrytende merke på dronemarkedet. Uansett om du er en ny drone-bruker, søm søker spenningen det er ved å prøve en drone for første gang, eller en profesjonell som vil skape storslagne videoopptak har Parrot en smart, oppdaterbar og appbasert løsning.
Se mer ...
Sony Xperia™ Touch - nye dimensjoner i hverdagen
Sony Xperia Touch er mer enn bare en vanlig projektor. Den forandrer flatene rundt deg til en interaktiv skjerm, og gjør det umulige mulig. Bruk prosjektoren til matlagingen, underholdning la barna tegne. Mulighetene er både mange og unike.
Se mer ...
Surface Pro - den allsidige laptopen
Nye Surface Pro er bedre enn noensinne. Microsofts sisste bærbare mesterverk er like lett og fleksibel som et nettbrett, men samtidig like rask og allsidig som en sterk bærbar PC
Se mer ...
Loading

Merke

Søkeordforslag

 

Butikkinformasjon

Kampanjer og artikler