Logo Elkjøp

Ta en titt og la deg inspirere! Les mer i Elkjøps arkiv

ASUS ROG - Komponenter i verdensklasse
ASUS ROG (Republic of Gamers) produserer hardware i verdensklasse som er spesielt utviklet for gamere. ASUS ROG grafikkort, hovedkort og gamingskjermer er bygd med den seneste teknologien for gaming på absolutt høyeste nivå.
Se mer ...
Kjøp et hovedkort fra ASUS og få penger igjen!
Nå kan du kjøpe gamingkomponenter i verdensklasse og få penger igjen. Når du kjøper et godkjent hovedkort fra ASUS og en Intel-prosessor* hos Elkjøp kan du få opptil 200 euro igjen på kjøpet. Som et alternativ kan du også kjøpe en DreamHack PC og få igjen tilsvarende sum.
Se mer ...
Fidget spinner - avslappende og underholdende
Stress ned og lek mer med Fidget spinner - dette lille, vanedannende leketøyet som har tatt verden med storm! Den er det perfekte tidsfordrivet til rastløse fingre.
Se mer ...
Helt på kanten med HTC U11
Denne mobilen har en ekstra bred skjerm og smart Edge Sense, som gjør at du kan styre funksjoner på kanten av skjermen. Med den 5,5” store mobilen kan du ta bilder i regnvær og til og med under vann. Lev livet på kanten med HTC U11.
Se mer ...
Elkjøps grillsommer - oppskrifter til grillen
Grill mer! Med lekre oppskrifter vil vi inspirere deg til å grille enda mer. Hvorfor nøye seg med bare kjøttet til hovedretten, når selv desserten kan grilles? Og hva med en deilig vegetarrett, direkte fra grillen?
Se mer ...
Grill og grillutstyr
Hvorfor skal kun hovedretten lages på grillen? Ikke kast bort tid og krefter på å løpe frem og tilbake til grillen - lag heller alt på grillen med det riktige utstyret. Med en stekepanne og kasserolle fra for eksempel Weber Cookware kan du lage hele måltidet på grillen. Med en pizzasten kan du lage stilige og smakefulle pizzaer. Du trenger faktisk ikke å forlate grillen for et godt måltid.
Se mer ...
Elkjøps grillsommer - start grillen
Kull, gass eller elektrisk? Hva er best? Svaret er, at uansett hva du velger finnes det 1000 forskjellige måter å bruke grillen på. En gassgrill bliver raskt varm og er lett å bruke. En kullgrill bliver varmere, og gjør det derfor lettere å tilberede maten. Men hva med smaken? Hvilken grill gir den beste smaken? Grilleksperten Ulrik Lindelöv fra det svenske grill-landslaget har svaret - det spiller ingen rolle hvilken grill du velger.
Se mer ...
Elkjøps grillsommer - Vegetarpizza
Se mer ...
Elkjøps grillsommer - Grillet ananas med chili, kokos og lettvispet fløte
Se mer ...
Elkjøps grillsommer - Grillede grønnsaker
Se mer ...
Loading

Merke

Søkeordforslag

 

Butikkinformasjon

Kampanjer og artikler