Ta en titt og la deg inspirere! Les mer i Elkjøps arkiv

The Sims 4 – skap din drømmeverden
The Sims 4 er den heteste livssimulatoren der du kan leke med livet ditt som aldri før. Kontroller smarte simmer med unikt utseende, personligheter, oppførsel og følelser. Opplev nye høyder av kreativitet når du skal forme dine simmer med den imponerende simskaperen og design vakre hjem med en ny rombasert byggemodus. Se, del og legg til nytt spillinnhold i ditt spill via galleriet. Styr dine simmers hjerte, kropp og sjel, og utforsk alle de nye mulighetene som finnes i det fargerike nabolaget som danner bakteppet for nye og spennende historier.
Se mer ...
Huawei P40 og P40 Pro
P40 og P40 Pro er de nyeste mobilene fra Huawei. Få den ferskeste Leica-kamerateknologi med 50 MP i hovedkameraet, 4K, 5G og flere andre banebrytende funksjoner.
Se mer ...
Gamle smarttelefoner, nettbrett og PC-er er gyldig valuta hos Elkjøp! Lever dine gamle produkter, og få rabatter du kan bruke på ditt neste kjøp hos Elkjøp. Dette er en enkel og smart måte å resirkulere gamle produkter på, og du får nye enheter til en lavere pris samtidig som du tar vare på miljøet.
Se mer ...
Mac fra Apple - se alle modeller
Her finner du alle MacBook, iMac og Mac mini. Velg din favoritt.
Se mer ...
Inspirasjon til utekjøkkenet
Vi har lange og lyse somre her i nord, og vet å utnytte sesongen maksimalt. Og hva er da bedre enn å kunne både lage og spise mat utendørs? Her får du inspirasjon til hva du trenger til utekjøkkenet du drømmer om.
Se mer ...
Oljeovn - slik bruker du den på en trygg måte
Mange tror at en oljeovn kan være farlig å bruke til oppvarming. Med disse forbeholdene vil du derimot oppleve en trygg og pålitelig opppvarmingskilde.
Se mer ...
Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20

11.02.2020
En fremtidsrettet mobil i toppklasse som er 5G Ready – klar til å støtte 5G-nettverk. Få et revolusjonerende kamera med kreative funksjoner. Samsung Galaxy S20 Ultra har 100x Zoom, 108 MP og tar superskarpe nattebilder. Opplev også Samsung Galaxy S20 og S20 Plus.
Se mer ...
Hyperice - få mer ut av treningen
Hyperice har produktene for deg som vil yte det lille ekstra på treningen. Behandle stive muskler med en rekke verktøy innen vibrasjonsmassasje og opplev økt mobilitet og bedre restitusjon.
Se mer ...
Bli forført av HP Spectre x360
Opplev forførende teknologi på sitt beste med nye HP Spectre x360. Spectre x360 kommer i to størrelser (13,3” og 16,6”), begge med en utstrålende eleganse og eksklusivitet i den solide aluminiumskroppen. Den smarte 2-i-1 PC-en veier så lite at du enkelt kan ta den med deg overalt. Vær så kreativ og effektiv du vil- uansett hvor du er.
Se mer ...
Samsung Galaxy A51 og A71
Galaxy A51 og Galaxy A71 har alt det viktigste. Blant annet det nye Super Quad-kamera med fire kameraer, pluss et selfiekamera som tar bilder på et helt nyt nivå. Infinity-O SuperAMOLED-skjermen er forbedret, og til tross for sitt elegante og slanke design har mobiltelefonene et kraftfullt batteri med lang batteritid.
Se mer ...
Loading