Ta en titt og la deg inspirere! Les mer i Elkjøps arkiv

Robust mobil - disse er best og tåler mest
Finn en mobil som tåler en støyt. Hvis du er håndverker, driver med ekstremsport eller bare er ute etter en robust telefon, trenger du en som tåler hard medfart. Her har du 3 mobiltelefoner som passer til tøff bruk.
Se mer ...
Etter at et hemmelig byrå i New York blir invadert av en overnaturlig trussel, må du ta rollen som den nye direktøren og kjempe for å ta tilbake kontrollen. Control er et overnaturlig actioneventyr i tredjeperson fra Remedy Entertainment hvor du må mestre en mørk og uforutsigbar verden. Les mer om spillet her.
Se mer ...
3 tegn på at du bør bytte ut varmepumpen
Merkelige lyder og dårligere effekt? Det kan tyde på at det er på tide å sjekke tilstanden til varmepumpen. Å bytte den ut med en ny kan gi mange fordeler.
Se mer ...
Samsung Galaxy Note 10 og 10 plus
Samsung Galaxy Note 10 og 10 plus er mer enn bare mobiler – de er datamaskiner, spillkonsoller, notatbøker, kameraer og bilde- og videoredigeringsenheter. Mobilene er skapt til både arbeid og underholdning. Med kraftigere batteri, bedre kameraer, den klassiske S-pen og større skjermflate er Galaxy Note 10 og Galaxy Note 10 plus, uansett størrelse, de mest kraftige og kreative i Galaxy Note-serien til dags dato.
Se mer ...
Philips Hue - lys opp hjemmet på en smartere måte
Utstyr boligen med den smarte belysningen fra Philips Hue. Lek med et spektrum av farger og skap den perfekte underholdnings- og stemningsbelysningen. Styr belysningen i et rom med Hue Bluetooth-appen eller koble lyspærene opp med Hue-bridgen.
Se mer ...
Tjenester for hvitevarer
Spar tid, krefter og nerver med Elkjøps tjeneste for hjemlevering og installasjon av nye hvitevarer. Les mer på elkjop.no/tjenester
Se mer ...
Tjenester for smarttelefoner, wearables og GPS-enheter
Tjenester som hjelper deg å få mest mulig ut av din nye enhet helt fra starten. Få en enhet som er klar til bruk, forsikret og problemfri enten det er en smarttelefon, wearables eller GPS-enhet.
Se mer ...
Tjenester for lyd og bilde
Hjemlevering av TV, veggmontering og bildeoptimalisering? Installering av lydplanke eller multiroom? Vi hjelper deg med dette og mye annet.
Se mer ...
Tjenester for PC, nettbrett og kamera
Elkjøp tjenester hjelper deg med å sette opp din nye PC, router og printer. Vi hjelper deg også med ditt nye nettbrett og kamera.
Se mer ...
Få kontroll på hverdagen igjen
Rengjøring, matlaging, klesvask og stryking av klær trenger ikke være kjedelig. Vi hjelper deg å komme tilbake til hverdagen, og vil prøve å gjøre den enklest mulig for deg. Få inspirasjon til vaskeromsinnredningen, kjøkken og råd som gjør at du raskt får styr på hverdagen igjen.
Se mer ...
Loading