Ta en titt og la deg inspirere! Les mer i Elkjøps arkiv

Vi sammenligner 3 high-end-telefoner
En ny telefon er en stor investering, og derfor er det viktig å finne helt riktig modell. Innen high-end-mobiler er de tre største produsentene Apple, Samsung og Huawei. På denne siden sammenligner vi de nyeste modellene fra de tre produsentene – Huawei P30 Pro, Samsung Galaxy S10 Plus og iPhone Xs Max.
Se mer ...
Aleksis sorte Epoq-kjøkken - et modig og stilsikkert valg
Hjemme hos Aleksi Ylilehto i Littoinen i Finland er det nye kjøkkenet hans sort og elegant - det er husets midtpunkt. Blant favorittene på kjøkkenet finner du den store kjøkkenøya, de sorte, integrerte hvitevarene og benkeplaten i massiv eik. Det sorte kjøkkenet setter et helt eget preg på leiligheten og har gjort Aleksi mer enn tilfreds.
Se mer ...
Spørsmål rundt samarbeidet mellom Huawei, Google og Android
Hvordan påvirker endringene i samarbeidet mellom Google, Android og Huawei deg? Vil Huawei-telefonen din fortsatt virke? Vi hjelper deg med spørsmålene du har om din Huawei-mobil.
Se mer ...
Derfor er Elkjøp More Than Things
Elkjøp har 35 000 produkter i hyllene, men vi er faktisk ikke «bare» det. I tillegg har vi over 100 tjenester som hjelper deg med alt fra montering til reparasjon!
Se mer ...
Back-up - Det handler om mer enn PC-en din
Det handler om mer enn bare PC-en din, det handler om å bevare minnene dine. Hos Elkjøp ønsker vi å hjelpe deg med så mye som mulig. Visste du for eksempel at vi kan hjelpe deg med å ta back-up av bilder, video og dokumenter?
Se mer ...
iPad og GarageBand er verktøyene en erfaren musikkprodusent bruker til være kreativ med Apple. La deg inspirere av historien hans og bli mer kreativitet. Elkjøp hjelper deg med å bli mer kreativ med Apple-produkter.
Se mer ...
Få Sekiro: Shadows Die Twice ved kjøp av ASUS-produkter
Kjøp et av de utvalgte ASUS GeForce grafikkortene eller gamingskjermene og få Sekiro: Shadows Die Twice med på kjøpet. Tilbudet gjelder fra 15.04.2019 til og med 30.06.2019
Se mer ...
Hvor rask internetthastighet trenger du?
Med fler og fler tilkoblede enheter økes kravene til både hastighet og stabilitet på det trådløse nettverket I hjemmet. Men hvor raskt internett trenger man egentlig? Internetthastigheten begynner på 25 Mbit/s, og storforbrukere kan trenge opp mot 250 Mbit/s.
Se mer ...
Samsung Galaxy Tab S5e og Tab A
Med Galaxy Tab S5e lanserer Samsung et nyskapende nettbrett som kan brukes av flere, og Galaxy Tab A er et smart valg med høy kvalitet til en god pris.
Se mer ...
Det hjelper ikke alltid å holde seg innendørs under pollensesongen. Slurver du med vaskingen kan luften inne bli mer forurenset av pollen og støv enn luften ute. Riktig rengjøring er viktig for å holde støvet unna. I tillegg vil våre luftrensere gi renere luft innendørs og avfuktere sikre lavere luftfuktighet i hjemme.
Se mer ...
Loading