Ta en titt og la deg inspirere! Les mer i Elkjøps arkiv

Hvordan koble pc til tv - og alt annet du trenger å vite om HTPC
Måten vi ser på TV har helt klart endret seg drastisk de siste årene. Streaming av både filmer så vel som tv-programmer har for mange blitt den nye normen. Selv om det er mange forskjellige måter å streame på, blir det mer og mer populært å koble en stasjonær PC til TV-en. Også kjent som en HTPC; Home Theatre Personal Computer - eller Hjemmekino-PC, om du vil. Med et par enkle grep og en ledning eller to kan du nemlig bruke TV-en din som en ekstern skjerm, og dermed se alt innholdet du måtte ha lagret på harddisken via TV-en. I tillegg til å streame filmer og tv-serier fra diverse apper eller nettsider som Netflix og HBO Nordic, naturligvis.
Se mer ...
Finn den rette skriveren og optimer bruken av den
Moderne skrivere har lynrask utskriftshastighet, uansett om du skriver ut bilder, bursdagsinvitasjoner eller en større mengde dokumenter. Ved å følge disse triksene sikrer du at utskriftene dine får den aller beste kvalitet.
Se mer ...
Oculus Rift S - VR-briller til PC-gaming
VR-brillene Oculus Rift S er beregnet til PC-gaming. Oculus Rift S er designet i samarbeid med Lenovo og kommer med neste generasjons optikk og forbedret design som lar deg spille raskere, lengre og mer komfortabelt. Denne pakken inneholder også oppdaterte Oculus Touch-kontrollere slik at du kan begynne å spille med en gang.
Se mer ...
Tjenester for hjem og husholdning
Elkjøp Tjenester hjelper deg blant annet med å montere din nye varmepumpe eller å sette opp din robotstøvsuger. Les mer her. 
Se mer ...
Slik fungerer åpent kjøp hos Elkjøp
Noen ganger er det vanskelig å velge riktig, og derfor får du 50 dagers åpent kjøp hos Elkjøp. Dermed kan du fritt prøve produktene hjemme – og se om de passer for deg.
Se mer ...
Få opptil 1500 kr tilbake på utvalgte innbyggingsprodukter fra Bosch.
Få opptil 1500 kr tilbake på utvalgte innbyggingsprodukter fra Bosch.
Se mer ...
Cashback fra AMD og ASUS
Kjøp utvalgte hovedkort fra ASUS eller en kombinasjon av hovedkort og prosessorer fra ASUS og AMD og få penger tilbake. Tilbudet gjelder mellom 16. september og 27. oktober.
Se mer ...
iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max - produkter
iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max fra Apple kan bestilles her! Da får du en overlegen smarttelefon med Super Retina XDR-skjerm og et intuitivt trippelt kamerasystem. Apple har ganske enkelt overgått seg selv.
Se mer ...
iPad 10,2

iPad 10,2

10.09.2019
Oppdag alt om iPad 7. generasjon! Ikke gå glipp av nye muligheter i iPadOS – og opplev dem på en 10,2" Retina-skjerm. Med støtte for Smart Keyboard i full størrelse!
Se mer ...
Din guide til e-sport
Kan man tjene penger på å spille dataspill? Det kan man absolutt. De aller beste tjener til og med flere millioner kroner i året på det og reiser over hele verden for å delta i turneringer.
Se mer ...
Loading