Hopp over navigasjonen

Finn riktig Samsung TV for deg

Usikker på hvor du skal begynne når du skal kjøpe ny TV? Som verdens ledende TV-merke for 17 år på rad* med Nordens mest fornøyde TV-kunder**, kan du føle deg trygg på at Samsung har en TV for deg. Det er ikke alltid så lett å finne riktig TV og derfor har vi forenklet alt du trenger å vite. La oss se nærmere på tipsene som hjelper deg med å finne den perfekte TV-en!    

Artikkelen fortsetter under bildet

Tre forskjellige størrelser Samsung TV-er med rosa, lilla og grønn bakgrunn
   
   
   
   
   
   
   
GI HJEMMET ET LØFT MED EN SAMSUNG DESIGN-TV
Se alle utvalgte Samsung-design-TVer
   
   
   
   
   
   
   
OPPDAG SAMSUNG SOUNDBARS
Se alle Samsung soundbars
   
   
   
   
   
   
   

* Kilde – Omdia, februar 2023. Resultatene er ikke ment som en anbefaling av Samsung. Tillit til resultatene skjer på tredjeparts eget ansvar. 
** Ifølge en spørreundersøkelse gjennomført av Kantar Sifo i februar 2023 er 93 % av de spurte fornøyde med sin Samsung-TV. Resultatene er ikke ment som en anbefaling av Samsung. Tillit til resultatene skjer på tredjeparts eget ansvar. 
*** 144 Hz støttes bare for inn-signaler på 2023-modellene 43–50" QN90C, samt QN95C og QN900C i alle størrelser. 
**** Utvalget av apper og tjenester varierer over tid, siden gamle kan forsvinne og nye komme til. Visse tjenester og apper krever abonnement eller engangskjøp for å kunne brukes. 
***** Gjelder ved kjøp av utvalgte projektormodeller og utvalgte 2023-modeller av Samsung-TV på samsung.com og hos utvalgte forhandlere i perioden 20.04–31.12.2023. Underlagt begresninger, og strømmetjenestetilbudene som er inkludert, kan variere under kampanjen. Krever at kunden oppretter konto hos den aktuelle strømmetjenesten. Samsung kan vise reklame og kampanjer på Smart TV-grensesnittet og i applikasjoner. Tilgjengeligheten av apper kan variere over tid og avhengig av region. Vilkår: samsung.com/no/tvs/smart-tv/smart-start/