Miele DGC-ovner
Damp, stek og bak – alt i én ovn
Med Miele kombidampovn får du en moderne dampovn og stekeovn i ett og samme produkt! Dampovnen er et ideelt supplement til den klassiske stekeovnen og Mieles MonoSteam-teknologi sikrer fantastiske tilberedningsresultater.
MonoSteam-teknologien er både enkel og effektiv. Maten ligger i perforerte panner i ovnen som sørger for at varm damp strømmer direkte opp og omslutter retten fra alle sider. Ettersom råvarene ikke ligger i vann, blir de heller ikke vasne og stort sett alle næringsstoffer og vitaminer bevares.
I tillegg til å være en dampovn, kan stekeovnen også brukes som en tradisjonell ovn med alt det innebærer: Varmluft, grill, over/undervarme osv. Dessuten kan du kombinere de to tilberedningsmetodene slik at den kombinerte dampenovnen viser virkelig sitt potensial til det fulle.
MonoSteam – skånsom tilberedning med optimalt resultat
Dampen fordeles raskt og jevnt rundt maten, og sørger for en skånsom tilberedning med optimale resultater. Næringsstoffer, vitaminer og smak bevares.
Moisture Plus – raskt og jevnt fordelt damp
Ved å tilføre kjøttet fuktighet, får det alltid en mør og saftig innside, skjult bak en flott, brunet stekeskorpe. Brød og boller blir luftige og lette med en pen, sprø skorpe.
TasteControl – perfekt tilberedte retter
Rettene tilberedes alltid slik du ønsker og til nøyaktig tilberedningsgrad. Hverken mer eller mindre – også når du ikke er til stedet og kan ta maten ut av ovnen med det samme.
PerfectClean – forhindrer at maten brenner seg og forenkler rengjøringen
Flere av delene i din Miele kombidampovn f.eks. ovnsrommet, stekebrettet og ristene har en patentert PerfectClean-belegg med enestående non-stick-egenskaper som fører til en enkel og rask rengjøring.