Hopp over navigasjonen
Mann med en Google Pixel 8 Pro-telefon i hånden

Hvorfor bør du velge Google Pixel 8 eller Google Pixel 8 Pro?

Smartere enn noensinne.

Avansert maskinlæring, Googles beste kamera noensinne og en oversetter-funksjon som bare Google kan lage.

Google lanserer Pixel 8 og Pixel 8 pro. Dette er telefoner med spesifikasjoner og egenskaper du i beste fall finner på langt dyrere modeller. I tillegg har Google årelang erfaring med maskinlæring, oversettelse, sikker lagring og smarte enheter. Dette er kunnskap de selvsagt har brukt i utviklingen av disse telefonene.

Vet du allerede at du vil ha en Google Pixel? Finn telefonene her!

Her er 10 gode grunner til hvorfor du bør kjøpe de nye Pixel-telefonene fra Google:

Kjøp Pixel 8 og 8 Pro

Les mer
   
   
   
   
   
   
   
Google Tensor G3-prosessor til Pixel 8

1) Bli smartere jo mer du bruker den

Google Tensor G3 er Pixels kraftigste brikke til nå. Den er spesialdesignet med Google AI, så den har banebrytende foto- og videofunksjoner og smartere måter å hjelpe deg på hver dag. Og etter det blir den bare smartere og smartere jo mer du bruker den. Den tilpasser seg vanene dine, og bruker informasjonen du legger inn effektivt. Når du for eksempel skal lade telefonen før du legger deg, vet den også hvilken tid du har stilt alarmen på. Den vil deretter lades forsiktig og trygt gjennom hele natten, og sørger for at telefonen er fulladet når alarmen går.

Kvinne med dredlocks som tar bilde av seg selv i froskeperspektiv og smiler

2) Ta fantastiske bilder

Telefonene fra Google har alltid gjort det godt i tester, og det har de tenkt å fortsette med. Pixel 8 har det mest avanserte kameraet Google har laget til dags dato. Spesifikasjonene gjør at du kan ta bedre bilder enn noensinne, og den kraftige zoomen gjør at du kan ta akkurat det utsnittet du vil, og fremdeles beholde god kvalitet.

Mobilbilder på kvelden er ikke alltid en suksess. Da er det greit å vite at Night Sight-funksjonen gjør jobben når det er det lite lys og god stemning. Kameraet klarer på utrolig vis å fange det meste av detaljer og farger.

Eksempel på fjerning av forstyrrende elementer med Magic Eraser

3) Fiks bildene dine med Magic Eraser

Få forstyrrelser til å forsvinne på magisk vis. Med Magic Eraser i Google Foto kan du enkelt fjerne linselus og andre uønskede elementer. Du kan også endre fargen og lysstyrken på ting, slik at de passer perfekt inn.

| Les mer om hvordan Magic Eraser fungerer her

Mann bruker Google Pixel 8 og filmer en som står på skateboard

4) Bli kvitt uønsket lyd i videoer

Magic Audio Eraser lar deg enkelt redusere forstyrrende lyder som susende vind eller bråkete folkemengder i videoene dine. Det er den første telefonen med lydfunksjon som bruker avanserte maskinlæringsmodeller for å sortere lyder i forskjellige lag slik at du kan kontrollere nivåene deres.

Familiebilde som er redigert med Best take på en Google pixel 8-telefon for å få et perfekt gruppebilde

5) Gruppebilder perfeksjonert

Var det noen som blunket eller så den andre veien? Ikke noe problem. Med Best take kan du alltid få frem det beste fra alle i samme bilde, slik at alle ser perfekte ut. Med best take-funksjonen limes flere bilder sammen slik at du får ren perfeksjon. Bare trykk og velg det beste bildet!

Mann snakker i en Google Pixel 8 Pro-telefon

6) Langvarig batteri

Batteriet til Pixel kan vare i mer enn 24 timer. Slår du på Extreme battery Saver, kan batteriet vare i opptil 72 timer. Og Pixel-enheten lader dessuten lynraskt. 

Kameraet til Google Pixel 8 Pro

5) Rask, trygg og sikker

Dataangrep bekymrer mange, og telefoner er like utsatt som alt annet. Google har alltid vært gode på å sikre data, og den erfaringen har de brukt i de nye telefonene. Den nye prosessoren, i kombinasjon med en egen Titan M2 sikkerhets-chip, gir flere lag med sikkerhet. Det gir god beskyttelse mot alle typer angrep. Det er greit å vite for deg som er opptatt av å beskytte dataene du har på telefonen.

Les mer om hvordan telefonen beskytter dataene dine her

Direkteoversettelse med Google Pixel 8 Pro

6) Oversett språk i sanntid

Med direkteoversetting-funksjonen kan du oversette samtaler ansikt til ansikt på 48 språk og oversette menyer med kameraet. Du kan også oversette meldinger i sanntid.

Den nye prosessoren, kombinert med Googles lange erfaring med oversettelse, gjør de nye telefonene til svært kapable verktøy. Live -Translate, og de andre funksjonene, kan brukes til stort sett alle situasjoner der du trenger å få noe oversatt. Enten du er på reise, bruker sosiale medier, eller har behov for å oversette viktige dokumenter. Her finner du smarte funksjoner Google foreløpig er ganske alene om.

| Les mer om hvordan Live Translation fungerer her

Woman painting and holding a Google Pixel 7 Pro

9) Arbeid sømløst med økosystemet

Google Pixel 8 fungerer perfekt med hele Pixel-familien med enkel tilkobling mellom Google Pixel Buds og Pixel Watch 2. Pixel 8 fungerer også perfekt med resten av familien med produkter som Nest Cams, vekkerklokker, høyttalere og andre enheter du har hjemme. Google-telefonene er en naturlig forlengelse av denne produktpakken.

Les mer om Pixel-familien her

Woman using Face Unlock on a Google Pixel 7 Pro

10) Kvalitet tvers igjennom

Ifølge nettstedet Android Police er telefonene fra Google blant de beste android-telefonene på markedet, og nå har de blitt enda bedre.  Dette er telefoner som lett hevder seg mot andre telefoner høyere prisklasser. Når du først har kjøpt deg telefonen, vil byggekvalitet og oppdateringer sørge for at du har en svært kapabel telefon i mange år fremover.