Hopp over navigasjonen
105456017_Elkjop_Pixel-TB_GW2_1920x320_01

Google Pixel Watch 2 - Hjelp fra Google. Helse fra Fitbit. Laget for deg.

Dette er Google Pixel Watch 2, laget av Google med det beste fra Fitbit. Forstå helsen og treningen din med Fitbits mest avanserte pulsmåling. Få rask tilgang til det beste fra Google, som Gmail og Kalender. I tillegg får du enda bedre batteritid.

Google Pixel Watch 2 - Short summery

1 Noen funksjoner krever Fitbit-appen. 2 Datakostnader kan påløpe. Sikkerhetskontrollen krever at posisjon er aktivert og at enheten har 4G LTE-dekning eller internettforbindelse. Sikkerhetskontroll er avhengig av nettverkstilkobling og andre faktorer. Funksjonen er kanskje ikke pålitelig for nødkommunikasjon eller tilgjengelig i alle områder eller på alle språk. Mer informasjon er tilgjengelig på g.co/pixelwatch/personalsafety. 3 Google Assistant og enkelte relaterte funksjoner er ikke tilgjengelige på alle språk. Du finner oppdateringer om tilgjengelige språk på g.co/assistant/languages.

Finn din Google Pixel Watch 2 her:

Se alle produktene
   
   
   
   
   
   
   
Man meditating with Google Pixel Watch 2

Se etter tegn til stress

Med Fitbit-funksjonen som registrerer kroppsreaksjoner, får du hjelp til å identifisere potensielle tegn til stress, slik at du kan håndtere det der og da. En helt ny sensor og Google AI sørger for Fitbits mest nøyaktige pulsmåling til nå.1 Du får mer presis informasjon om forbrente kalorier, Aktiv-sone-minutter og søvnmønstre.

Mountain climber with Google Pixel Watch 2

Føl deg enda tryggere med sikkerhetssjekken

Still inn nedtellingen når du er ute og jogger eller går alene om natten. Hvis nedtellingen utløper uten respons, deler klokken posisjonen din med nødkontaktene du har angitt.

Den kan registrere at du faller

Fallregistreringen kan sette deg i kontakt med nødtjenestene hvis du har falt og skadet deg. Den kan også ringe automatisk for deg hvis du ikke gir noen respons.

Hold kontakten

I tidskritiske situasjoner kan du oppgi sanntidsposisjonen og batterinivået ditt til kontaktene du har valgt å dele med i nødssituasjoner. De blir også orientert hvis du allerede er i en samtale.

Hold kontakten og produktiviteten  oppe med hjelp fra Google

avorittappene fra Google – som Google Wallet, Maps og Assistent – er spesielt utviklet for Pixel Watch 2. Så informasjonen du trenger, er på håndleddet.

Man talking to Pixel Watch 2 on his arm

Behold oversikten uansett hvor du er

Få ting gjort fra klokken. Se, svar på og slett aktiviteter og meldinger i Kalender og Gmail.

Woman working out with Pixel Watch 2 on her arm

Få stemmestyrt hjelp fra Google-assistenten

Kontroller smarthjemmet ditt, start nedtellinger og få Fitbit-statistikk, blant annet aktivitet og søvn, rett på klokken. Bare si «Hey Google» for å komme i gang.

Finn din Google Pixel Watch 2 her:

Se alle produktene