Hopp over navigasjonen

Finn den stekeovnen som passer best for nettopp ditt hjem. Kreativitet som det gnistrer av

Med våre stekeovner kan du være sikker på at du alltid oppnår best mulig resultat. Med damp, innebygd steketermometer og flere forhåndsprogrammerte matlagingsprogrammer kan du slappe av og la ovnen gjøre jobben. La kreativiteten blomstre og prøv oppskrifter som du tidligere ikke ville ha våget – sikker på at du kommer til å mestre dem, hver gang.

MDA-Stekeovn-Mat i en ovnsform på en kjøkkenbenk

SteamCrisp – Der velsmakende forvandles til utsøkt

Oppdag kraften fra damp med SteamCrisp®-ovnen. Ovnen tilfører fuktighet i matlagingsprosessen, noe som innebærer at maten tilberedes ved lavere temperaturer og ikke tørker ut. I tillegg får den en gyllen, sprø skorpe og saftig kjerne.

MDA-Stekeovn-Ferske grønnsaker og fisk i matbokser

Steamify®, din damphjelp

Steamify®-funksjonen gjør det enda enklere å tilberede kulinariske retter. Angi den tilberedningstemperaturen du pleier å bruke, så justerer ovnen innstillingene automatisk, noe som betyr at maten dampes til perfeksjon. For sunnere, mer velsmakende mat – møt vår dampekspert.

MDA-Stekeovn-Electrolux innebygd stekeovn i et integrert moderne kjøkken

SteamPro – Følg med på tilberedningen

CookView®-ovnen er koblet til Wi-Fi og har kamera slik at du kan se hva som skjer bak døren. Ved å koble den til My Electrolux Kitchen-appen på smarttelefonen kan du gjøre live-justeringer av temperaturen og tilberedningstiden fra mobilen.

Finn en stekeovn fra Electrolux:

Se alle Electrolux produkter