COVID-19: INFORMASJON TIL VÅRE KUNDER >>

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Airthings

airthings
 Airthings og den medfølgende appen

Airthings – prisvinnende luftkvalitetsmålere for et bedre inneklima og luftkvalitet

Dette er Airthings

Lurer du på hvordan luftkvaliteten er i hjemmet ditt? Og har du egentlig tenkt på hva luften vi puster inn består av? Man tilbringer 90% av tiden innendørs, og luften kan ofte være minst like forurenset som den vi har utendørs. Med Airthings får du en oversikt over luftkvaliteten i hjemmet ditt og du vil få en detaljert innsikt over temperaturer, fuktighet, lufttrykk og radon.

 Airthings er også praktisk for deg som leier ut en bolig. Er du huseier og leier ut et hus eller leilighet er du nemlig ansvarlig for å måle mengden radon i boligen som leies ut.

TIME Magazine kårer Airthings til en av de 100 beste oppfinnelsene i 2019!

Hvert år kårer TIME Magazine de beste oppfinnelsene og innovasjonene, og i år står norske Airthings på listen blant den beste forbrukerelektronikken. Se hele TIME Magazines liste her, og les mer om begrunnelsen til hvorfor Airthings havnet på listen her.

Airthings-modellene:

 Airthings Wave Plus

Airthings Wave Plus

Airthings Wave Plus er den første batteridrevne smart-IAQ-monitoren med hele seks sensorer. Monitoren måler både radon, temperature, lufttrykk, luftfuktighet, VOC og CO2. Du får all informasjonen du trenger direkte i en app på mobiltelefonen.

 Airthings Wave Mini

Airthings Wave Mini

Wave Mini er en perfekt start for en bedre forståelse for inneklima. Med tre sensorerer måler den luftfuktighet, temperatur og TVOC (flyktige organiske forbindelser). Wave Mini fungerer utmerket alene, og enda bedre sammen med Wave Plus.

 Airthings Wave Radonmåler

Airthings Wave Radonmåler

Airthings Wave er en rask og nøyaktig radonmåler som gir deg resultatene rett på mobiltelefonen. Følg ukentlige, månedlige eller årlige grafer og skaff deg en oversikt over radonnivået i ditt hjem på en måte som er enkel å forstå for alle.

Airthings House Kit – tre deler

Airthings House Kit har alt du trenger for å holde øye med dine radon- og innendørs luftkvalitetsnivåer, for et sunnere hjem. Dette settet dekker flere rom og inkluderer Wave, verdens første smarte radonmåler, Wave Mini som måler luftbårne kjemikaler, luftfuktighet og temperatur, og Hub som tar enhetene dine på nett. Målinger i sanntid gjør det mulig med full integrering i smarthjemmet ditt: Opprett varslinger, gi talekommandoer, koble til en smartplugg eller et annet smartprodukt for å kontrollere termostat, luftrenser, luftfukter og mye mer.

Dette måler Airthings -og slik vil det se ut i appen:

 Airthings-appen

Radon

Hold familien trygg fra denne radioaktive, gjennomsiktige gassen som kommer sigende fra bakken under oss. Radon er faktisk hovedgrunnen til at ikke-røykere får lungekreft, men kan enkelt gjøres noe med ved varige målinger.

TVOC

Flyktige organiske forbindelser er den totalew mengder med toksiner og kjemikalier som kan gjøre kort- eller langvarige skader på øyne, nese og invendige organer. Disse gassene kommer fra blant annet møbler, såper og stearin.

 Airthings-appen

CO2

Høye nivåer av karbondioksid kan føre til døsighet, tretthet og sykefravær. CO2 er naturlig og helt harmløst i små mengder, men med manglende ventilasjon kan det lett bli kritiske mengder.

Fuktighet

For mye eller lite fuktighet kan ende med allergier, feber og forkjølelse. Når fuktigheten i hjemmet er for høy kan det oppstå fuktighet og råte. For lite fuktighet kan ende med statisk elektrisitet, tørr hud og tørt hår, og samtidig gi forkjølelse og luftveissykdom.

 Airthings-appen

Temperatur

Innendørstemperaturen er viktigere enn mange tror og kan påvirke både produktiviteten, humøret og komforten. Innendørstemperaturen er også med på å påvirke søvnmønsteret og søvnkvalitet.

Barometrisk trykk

Det barometriske trykket er trykket som kommer fra atmosfæren og kalles også «luftens vekt». Dette trykket påvirkes av hvilken høyde man bor i, samt været og årstiden.

6 produkter

Alle produkter

Ingen produkter er tilgjenglig

Airthings Wave Plus smart radon- og luftkvalitetsmåler AIRWAVEPLUS Airthings Wave Plus smart radon- og luftkvalitetsmåler AIRWAVEPLUS
På nettlager (100+)  
På nettlager (100+)  
 • 6 luftkvalitetssensorer
 • Radonmåler
 • Visuell indikator av luftkvalitet
  
 
Airthings Wave Mini luftkvalitetsmåler AIRTHINGSMINI Airthings Wave Mini luftkvalitetsmåler AIRTHINGSMINI
På nettlager (100+)  
39685
699
Outlet-vare fra kr 594
 
 
På nettlager (100+)  
 • 4 luftkvalitetssensorer
 • Muggrisiko-indikator
 • Temperatur- og luftfuktighetssensor
  
 
Airthings Wave smart radonmåler AIRTHINGSWAVE
På nettlager (100+)  
AIRTHINGSWAVE
1 599
Outlet-vare fra kr 1 359
 
 
På nettlager (100+)  
 • 3 luftkvalitetssensorer
 • Radon, temperatur, luftfuktighet
 • Visuell indikasjon av luftkvalitet
  
 
Airthings House Kit luftkvalitetssystem AT420
På nettlager (25+)  
På nettlager (25+)  
 • Inneholder Wave, Wave Mini og Hub
 • Radon, mugg-, luftfuktighetssensor
 • Koble til dine smarthjem-enheter
  
 
Airthings Wave Mini luftkvalitetsmåler AIRTHINGSMINI
outlet-icon
 
105253
594
Som ny - Komplett i originalemballasje
 
 
Pris som ny vare: 699
 
 • Innendørs luftkvalitetsmåler
 • Umiddelbar visuell tilbakemelding
 • Bluetooth, Airthings SmartLink
  
 
Airthings Wave radonmåler 2900
outlet-icon
 
71281
1 359
Som ny - Komplett i originalemballasje
 
 
Pris som ny vare: 1 599
 
 • Måler radon, temperatur og luftfuktighet
 • Airthings Wave-app
 • Batteridrevet