Hopp over navigasjonen

Vet du hva som finnes i luften du puster?

Vi tilbringer 90 % av tiden vår innendørs der luften ofte er 2 til 5 ganger dårligere enn luften ute. Kontinuerlig overvåking av innendørs luftkvalitet er nøkkelen til reduksjon av negative helsevirkninger, forebygging av sykdom og økt produktivitet, energinivå og god helse. Med Airthings får du oversikt over luftkvaliteten i ditt hjem, og hvilke forbedringer du kan gjøre ved hjelp av andre klimaprodukter. Se hvordan tiltakene dine forbedrer luftkvaliteten i Airthings-appen.

Få innblikk i din innendørs luftkvalitet med Airthings-produktene:

Sammenligning: Airthings Wave plus, Airthings Wave mini, Wave radon, Airthings View Radon, View pollotion, View Plus.Et soverom med gule ikoner av forskjellige forurensninger spredt rundt

Lær mer om luften du puster inn:

Overvåk luften du puster inn og iverksett tiltak om nødvendig:

Airthings- Hey Google

Når du vet hva som befinner seg i luften du puster, er det enklere å stille diagnoser og foreta endringer.

Integrer Airthings-produktene med ditt smarthjem ved hjelp av IFTT, Google Assistant og Amazon Alexa. Gjør smarthjemmet ditt til et sunt hjem!

Slik bruker du Airthings-produktene sammen med andre enheter for å forbedre din innendørs luftkvalitet:

Er luftfuktigheten for lav eller høy? Reduser risikoen for mugg i hjemmet med en avfukter som senker luftfuktigheten. Dersom luften er for tørr, kan du investere i en luftfukter som gir økt komfort og forebygger spredning av virus.

Er CO2-nivåene dine høye? Slipp inn frisk luft ved å åpne et vindu eller å skru på ventilasjonsanlegget.

Er VOC-nivåene høye, eller er det pollensesong? En luftrenser hjelper deg med å fjerne luftbårne kjemikalier og pollen.

Visste du at temperaturen innendørs kan påvirke produktivitet, søvn og komfort? Det er mange smartløsninger som bidrar til bedre energieffektivitet og økt komfort i hjemmet, som for eksempel et varmeapparat med smartkontroll eller en varmepumpe.

Er radonnivåene dine høye? Ventilasjon er løsningen for å holde radon på et trygt nivå. Noen ganer er det nok å åpne vinduet jevnlig. Hvis nivåene vedvarer i mer enn 3 måneder, ta kontakt med en radonekspert som kan hjelpe med å senke nivåene.

Sorter etter
1–13 av 13 produkter.