Hopp over Gå til navigering
iPhone 12 - 5G smarttelefon 64 GB (sort)
234550

7 992 Ekskl. mva.

100+ På lager

Gjør deg klar for den utrolige hastigheten nye iPhone 12 introduserer. Ta utrolige bilder og video med et høyt detaljnivå med det doble 12 MP kamerasystemet og se på resultatene på 6,1″ Super Retina XDR OLED-skjermen.
  • 6,1” Super Retina XDR-skjerm
  • A14 Bionic prosessor med 5G-støtte
  • 12MP dobbelt kamerasystem

Smarttelefonen iPhone 12 vil imponere med alle de utrolige egenskapene den gir deg. Ta fantastiske bilder med et høyt detaljnivå med det doble 12 MP kameraet, selv i dårlige lysforhold eller i mørket. Benytt A14 Bionic-brikken som lar deg spille morsomme spill og se på bilder og video med et utrolig detaljnivå på den 6,1 tommer store Super Retina XDR OLED-skjermen. Den nye iPhonen kan også skilte med TrueDepth frontkamera, magnetisk oppladning og det nyeste iOS 14 operativsystemet.

Design
iPhone 12 kommer i et slankt design med skarpe kanter og nydelige farger. For å gi bedre slitestyrke til touchskjermen har Apple samarbeidet tett med Corning for å utvikle revolusjonerende glassteknologi. Si hallo til Ceramic Shield, som introduserer nanokeramiske krystaller til glasset. Prosessen sikrer fire ganger bedre fallbestandighet sammenlignet med iPhone 11-serien. iPhonen kan også skilte med IP68-sertifisering, noe som betyr at den kan overleve på 6 meters dypt vann i 30 minutter.

Skjerm
Super Retina XDR OLED-skjermen som strekker seg fra kant til kant, og tilbyr derfor mer plass til alle typer innhold samtidig som telefonens størrelse er liten nok til å holde i én hånd. 2532 x 1170 oppløsning med 460 piksler per tomme gir et høyt detaljnivå, og skjermen har utmerket lysstyrke og True Tone-teknologi for nøyaktig fargegjengivelse.

Prosessor
A14 Bionic-brikken tilbyr 40% mer styrke uten at det går ut over batterilevetiden takket være en brikkestørrelse på 5 nm. Neural Engine-enheten takler krevende apper og utvidet virkelighet uten å mukke.

Dobbelt kamerasystem med Ultra Wide
iPhone 12 kommer med et dobbelt kamerasystem med et Ultra Wide-kamera som lar deg ta bilder og 4K-video utenfor rammen for fire ganger mer av motivet. Denne funksjonen passer perfekt for fotografering av landskap, grupper, interiør og actionbilder. Det andre, 12 MP vidvinkelkameraet kan ta nydelige bilder, selv i dårlige lydforhold med den nye Night-modusen. Portrettmodusen med seks effekter og Depth Control tillater en mer naturlig bokeh-effekt, og kommer med mer lyskontroll for å gi strålende resultater hver gang.

QuickTake
Denne hendige funksjonen sikrer at du får med alle uventede øyeblikk på videoer. Med iPhone 12 kan du enkelt ta opp video i fotomodus ved å holde nede lukkeren.

TrueDepth-kamera
TrueDepth-frontkameraet med 12 MP oppløsning lar deg ta utrolige selfies og gruppebilder, fulle av livlige farger. Du kan til og med ta en såkalt slofie, en slow-motion selfie av høy kvalitet.

Nestegenerasjons Smart HDR
Få skarpe bilder med Smart HDR 3, som bruker maskinlæring for å alltid maksimere hvert bildes potensiale ved å justere lysstyrke, farger og hvitbalanse. Dermed vil du få nydelige bilder og video med perfekt oppfangede hudtoner og teksturer, uansett lysforhold.

iOS 14
iPhone 12 kan skilte med det nye og forbedrede iOS 14. Apper er nå enkelt sortert i et automatisk generert bibliotek, og du kan ha widgets synlige på Home-skjermen for enklere tilgang. Takket være en ny og kompakt innkommende samtale-beskjed, så den vil ikke lenger ta opp hele skjermen, og til og med meldinger er forbedret, så du kan svare via tråder og med en rekke nye egenskaper i Memoji.

Flere egenskaper:
- 64 GB internt minne
- Dual SIM-kompatibel med fysisk Nano SIM og virtuell eSIM
- Sikrere Face ID
- IP68-klassifisering - tåler å være under vann ned til 6 m dybde i opptil 30 minutter
- Lynrask WiFi 6, Bluetooth 5.0 og one-touch NFC-paring
- Lades via Lightning-til-USB-C-kabel (medfølger) eller magnetisk lader (selges separat)

Modellbeskrivelse
Produkttype Smarttelefon
Type mobiltelefon Berøring
Merke Apple
Modellnavn iPhone 12
Farge Sort
Leverandørens farge Sort
Modell ID MGJ53QN/A
Type SIM-kort Nano SIM
Dual SIM Nano-SIM + eSIM
eSIM Ja
Operativsystem og systemkrav
Operativsystem iOS
Type operativsystem 14
Prosessor
Type prosessor Apple A14 Bionic
Kamera
Antall kameraer 2
Nattmodus Ja
Blits/Fotolys True Tone blitz
Videoopptak Ja
Opptaksoppløsning 4K (2160p)
Bakkamera 1 - Type kamera Ultra Wide
Bakkamera 1 - Bildeoppløsning (megapiksler) 12
Bakkamera 1 - Største blender f/2.4
Bakkamera 1 - Zoom 5x Digital zoom
Bakkamera 2 - Type kamera Wide
Bakkamera 2 - Bildeoppløsning (megapiksler) 12
Bakkamera 2 - Største blender f/1.6
Bakkamera 2 - Optisk bildestabilisator Ja
Frontkamera 1 - Bildeoppløsning (megapiksler) 12
Frontkamera 1 - Største blender f/2.2
Skjerm/display
Display OLED
Størrelse (tommer) 6.1
Skjermoppløsning (i piksler) 2532 x 1170
Touch-skjerm Ja
Lagring og minne
Intern lagring (GB) 64
Tilkobling
2G Ja
3G Ja
4G Ja
5G Ja
Bluetooth - versjon Bluetooth 5.0
NFC (Near Field Communication) Ja
WiFi-generasjon Wi-Fi 6 (802.11ax)
Tilkoblinger Lightning
Funksjoner og egenskaper
Active sync Ja
Stereo lydutgang Ja
Posisjoneringssystem GPS
Flymodus Ja
E-post Ja
App-distribueringsplattform App Store
Kapasitet, forbruk og effekt
Batteritype Litium-ion
Avtagbart batteri Nei
Brukstemperatur (°C) 0°C - +35°C
Mål og vekt
Høyde (cm) 14.67
Bredde (cm) 7.15
Dybde (cm) 0.74
Vekt (g) 164