Hopp over navigasjonen
topbanner LP 1260x600 NO

Fotoservice - Lag fotobok, bildekalender og plakater

Sørg for at favorittbildene av dine nære og kjære ikke forsvinner i mengden i mobilen eller på PCen. Med en Fotobok, lerret, plakat, fotokort eller andre fotogaver fra CEWE, kan du vekke minnene til live.  

Illustrasjon av fotobok

De beste minnene i ett omslag

La dine beste digitale bilder fra ferien, jubileumet eller hverdagen uttrykkes i en CEWE Fotobok. Det enkle, onlinebaserte programmet lar deg tilpasse fotoalbumet akkurat slik du vil ha det. Du kan velge mellom mange ulike størrelser, slik som Mini, Liten, Kompakt, Kvadratisk, Stor, XL og XXL. Bokens omslag er i enten lerret eller imitert skinn. Antall sider i boken bestemmer du selv og det finnes flere ulike layouter og papirtyper. For eksempel kan du velge en fotobok med fotopapir eller høyglanspapir.

Vekk dine minner til liv på en helt ny måte: CEWE Fotobok lar deg til og med legge til videoklipp i boken. Videofilmene legges til som QR-koder. Skann koden med din smarttelefon eller nettbrett, og se på filmklippene når du vil.

Lag din fotobok her

Illustrasjon av fotolerret

Skap vakre utskrifter av dine beste minner

Dine viktigste bilder fortjener et format som vekker selv de minste detaljene til liv. Elkjøps Fotoservice forvandler dine bilder til vakre utskrifter på mange ulike materialer. Velg mellom fotolerret, hard skumplate, alu-plate, akrylglass eller alu-plate bak akrylglass.

Du kan velge å forstørre et enslig bilde eller sette sammen flere til en collage på fotolerret. En helt spesiell effekt får du om ett bilde fordeles på flere deler, slik at du får et imponerende, flerdelt kunstverk. Alle valgmulighetene gir deg nesten uendelige muligheter for å skape den helt perfekte dekorasjonen.

Lag plakater her

 Illustrasjon av høykvalitets fotoutskrift

Høykvalitetsbilder

Fremkall dine digitale bilder på fotopapir med Elkjøps Fotoservice. La ikke bilder fra bryllup, bursdagsfester eller andre viktige hendelser forsvinne i mobiltelefonens eller datamaskinens pikselhav.

Velg standard- eller premiumkvalitet på fotopapiret og akrylglass til de viktigste minnene. Det finnes flere ulike bildestørrelser og designer, både selvklebende bilder og bildeserier. En bildeserie er en rimelig måte å skape flere kopier av samme bilde.

Skriv ut bildene dine på CEWE-fotostasjon hos Elkjøp
 Illustrasjon av fotogave - puslespill
Gled noen med en fotogave

En personlig gave er en utmerket måte å glede dine nære og kjære på. Få kjæresten til å smile med en kalender fylt av morsomme minner, eller en kaffekopp med bilder av barna deres. Dekorer tekstiler som t-skjorter og putevar. Du kan også lage ditt eget deksel til nettbrettet eller mobiltelefonen. Med Elkjøps Fotoservice finner du gaveideer til enhver anledning.

Lag en fotogave

 Illustrasjon av mobildeksel med bilde på
Mobildeksler

På Elkjøp Fotoservice kan du lage et unikt mobildeksel med dine egne bilder. Vi har et stort utvalg deksler som hard cover, silikondeksel, sideflipp-etui, deksel med rem og mere til, så kan du velge den typen som passer deg best. Når du har valgt hvilken type du vil ha, kan du enkelt velge ut bildet du ønsker å bruke. Det er alt du trenger å gjøre for å skaffe deg et deksel som vil glede deg hver gang du ser det.

Et personlig mobildeksel kan også være en fin gave til en du er glad i. Bruk favorittbildet av foreldrene, kjæresten eller bestevennen din - det er en enkel gave med enormt potensiale!