Hopp over navigasjonen

Smartprodukter gir Karsten Warholm et forsprang mot tidsklemma

At Karsten Warholm er sporty, overrasker vel ingen. Den innstillingen gjelder også utenfor friidrettsbanen – verdensmesteren tok utfordringen på strak arm da han ble spurt om å teste tidsklemma i en typisk barnefamilie. Heldigvis for Karsten, og alle andre i tidsnød, finnes det hjelp å få fra smartprodukter for hjemmet.

At klesvask er en stor del av hverdagen i mange hjem, vel, det kan du kanskje selv skrive under på?

Da er det perfekt å kunne sette på en maskin mens du fortsatt er på jobb. Siemens iQ800 vaskemaskin og tørketrommel kan begge styres via Home Connect-appen. Easy Start hjelper deg velge riktig vaskeprogram og sier ifra når klesvasken er unnagjort, slik at du kan be den første som kommer hjem om å legge plaggene i tørketrommelen. Deretter kan du overta kontrollen igjen; bruk Home Connect til å starte et tørkeprogram, sjekk status underveis i prosessen og få push-melding på mobilen så fort tøyet er tørt.

På samme måte som det er en herlig følelse å ha fått gjort unna klesvasken, er det også godt å møtes av rene gulv når du kommer hjem. Robotstøvsugeren iRobot Romba i7+ fjerner effektivt støv, smuss og dyrehår uten at du trenger å løfte en finger. Støvsugeren kan forhåndsprogrammeres og er mulig å styre med stemmen. Ved hjelp av telefonen kan du sette den i gang og sjekke hvor støvsugeren er til enhver tid.

Er du i butikken og usikker på om du skal kjøpe inn mer av en matvare? Kjøleskapet Samsung Family Hub side-by-side gir deg oversikt over innholdet på kjøleskapshyllene ved hjelp av tre innebygde kameraer som sender til mobilen din. Et stort Full HD-display på kjøleskapsdøren lar deg blant annet styre familiens kalender, handle på nettet eller lytte til musikk mens du lager mat

Dersom du utnytter smartteknologien til det fulle, begynner du i tillegg å forberede matlagingen mens du er i butikken eller på vei hjemover. Smartovnen Bosch AccentLine Series 8 kan styres fra mobil eller nettbrett ved hjelp av en app, og kan dessuten knyttes opp mot Google Home. Sett på stekeovnen slik at den er varm når du kommer hjem; det sparer mye tid i en travel hverdag, og kan være avgjørende for om middagen rekker å bli klar før barnas eller egne fritidsaktiviteter. – Det er helt opplagt noe som jeg kunne brukt i min hverdag også, sier Karsten Warholm.

Se produktene

Les mer