Hopp over navigasjonen

Guide - Finn den elektriske tannbørsten som passer deg

Uansett om vil bytte din vanlige tannbørste mot en elektrisk tannbørste, eller om den gamle elektriske er utslitt kan valget mellom mange modeller og priser gjøre dette til en forvirrende oppgave. Hva ønsker du å få ut av tannbørsten, og hvor smart skal den være? På denne siden tar vi en nærmere titt på ulike elektriske tannbørster, slik at valget ditt blir enklere.

Billig eller dyr - hva skal jeg velge?

Vi kan ikke komme utenom, at en elektrisk tannbørste koster mer enn en alminnelig tannbørste. Det er også stor forskjell på prisene på elektriske tannbørster. Men hva er egentlig forskjellen for de ulike prisklassene?

Elektriske tannbørster - Budsjett

Les mer
   
   
   
   
   
   
   

Elektriske tannbørster - Mellomsjikte

Les mer
   
   
   
   
   
   
   

Elektriske tannbørster - Premium

Les mer
   
   
   
   
   
   
   
Oral-B iO elektrisk tannbørste i tre forskjellige farger
Oral-B iO - for deg som ønsker en smart tannbørste

Den smarte tannbørsten er utstyrt med kunstig intelligens slik at den kan gjenkjenne både pussestil og områdene i munnen. Du tenker kanskje at dette er for spesielt interesserte, men slike funksjoner kan faktisk bidra til en forbedret tannhelse og en bedre pusseteknikk.

Med den medfølgende appen kan fra dag til dag følge tett opp slik at du kan forbedre pusseteknikken. Du vil kunne huke av for om du har brukt tanntråd, munnskyll og børstet tungen. I tillegg vil du kunne se diagrammer for blødninger i tannkjøttet, børstetid, trykk og eventuelle glemte områder.

For den ivrige vil det også bli mulig å vinne medaljer og challenges innen en rekke ulike tematikker. Kanskje er "Midnight Brusher", "Power User" eller "Kissable" noe å hige etter?

For de som bare vil ha det helt basic kan man også bruke appen til å holde oversikt over når tannbørstehodet bør byttes ut, eller bruke timeren som forteller deg hvor lenge du har pusset.

Mange av funksjonene kommer også tydelig frem på tannbørstens skjerm, og man kan fint forbedre tannhelsen uten appen.