Hopp over navigasjonen
Et par foran en bærbar PC på kjøkkenet

Dette er hvitevarene som gir lavere strømregning

Strømprisene i Europa er rekordhøye, og det er ingenting som tyder på at prisene går ned med det første. Det har derfor aldri vært smartere å bruke energieffektive hvitevarer enn nå. Dette er apparatene som kan spare penger.

En mann tar mat ut fra kjøleskapet

Kjøleskap, frysere og kombiskap

Den nye energimerkingen for kjøleskap, frysere og kombiskap viser det årlige strømforbruket og en energiklassifisering fra A til G. Energimerkingen viser også kjøleskapenes og frysernes oppbevaringskapasitet oppgitt i liter. Støynivået til produktene vises både i desibel og på en skala fra A til D.

En ung jente tar oppvask ut av oppvaskmaskinen

Oppvaskmaskiner

Den nye energimerkingen for oppvaskmaskiner viser strømforbruket for 100 vaskesykluser. Energimerkingen viser antall kuverter, vannforbruk per syklus, lengden på vaskesyklusen og støynivået. Støynivået er vurdert på en skala fra A til D.

En mann laster inn i vaskemaskinen

Vaskemaskiner og tørketromler

For vaskemaskiner med og uten tørketrommel viser den nye energimerkingen strømforbruket per 100 vaskesykluser (og/eller tørkesykluser) og en energiklassifisering fra A til G. Energimerkingen viser også maksimal tørkemengde i kilogram, vannforbruk per syklus, syklusens varighet og støynivået. Støynivået er vurdert på en skala fra A til D. Tørkeeffektiviteten er vurdert på en skala fra A til G. Den nye energimerkingen for frittstående tørketromler kommer i løpet av 2022.

Våre mest energieffektive vaskemaskiner:
Flere energieffektive vaskemaskiner
   
   
   
   
   
   
   
Våre mest energieffektive vaskemaskiner med tørketrommel:
Les mer
   
   
   
   
   
   
   
Våre mest energieffektive oppvaskmaskiner:
Flere energieffektive oppvaskmaskiner
   
   
   
   
   
   
   
Våre mest energieffektive frysere:
Flere energieffektive frysere
   
   
   
   
   
   
   
Våre mest energieffektive kjøleskap
Flere energieffektive kjøleskap