Hopp over navigasjonen

Elkjøp på Spillexpo

spillexpo hero desktop (1)
1.3 Billetter mobil

Kjøp billetter nå

Fredag 1.november er det klart for årets største spillmesse! SpillExpo 2024 inntar Lillestrøm, og Elkjøp er selvfølgelig på plass for å gjøre helgen uforglemmelig. Besøk vår enorme stand og delta i alle våre spennende aktiviteter og giveaways, inkludert vår legendariske 1337 giveaway! Gå heller ikke glipp av sjansen til å gjøre et godt kupp i vår store messebutikk, der vi tilbyr fantastiske tilbud på de nyeste spillproduktene. Opplev en helg fylt med aktiviteter, underholdning, giveaways og esport sammen med venner og familie!

spillexpo butikk

Gode deals!

Besøk vår nye, enorme gamingbutikk inne på SpillExpo, fylt med 500 kvadratmeter av alt en gamer kan trenge. Det beste av alt er kanskje at du får mulighet til å teste alt før du kjøper, og i tillegg kjøpe utstyr til en veldig rimelig pris!

Anders og Ludde

Møt oss

Mario og Luigi, Zelda og Link, Anders og Ludde! Én av disse ikoniske gamingduoene finner veien til SpillExpo 2024! Klarer du å gjette hvilken? Poke borti dem for en prat om høyt og lavt, en selfie, eller utfordre dem i et av de mange spillene tilgjengelig på SpillExpo!

Spillexpo Oslo 2023 - Official Aftermovie

Tusen takk for en fantastisk messe! Vi håper vi sees igjen til neste år.

5. Elkjop_Gaming 16-9
Elkjøp Gaming

Vi er mange på Elkjøp som elsker SpillExpo. Ikke bare er det utrolig mye å se på, det er også et sted for fellesskap og glede som vi ønsker at flere skal få oppleve. Derfor ser vi det som en selvfølge å være hovedpartner for SpillExpo i de kommende årene. Sammen med SpillExpo ønsker vi å utvikle arrangementet på mange forskjellige områder i årene som kommer, og vi håper at du som besøkende vil være med oss på denne reisen.