Hopp over navigasjonen
Ubisoft Far Cry 6 banner på norsk

Far Cry® 6

Velkommen til Yara, et tropisk paradis der tiden har stått stille. Far Cry® 6 oppsluker spillere i en adrenalinfylt verden i en moderne geriljarevolusjon. Les mer her.
Som diktator for Yara er Anton Castillo innstilt på å gjenopprette nasjonen sin til sin fordums prakt med alle midler sammen med sønnen Diego som følger i hans blodige fotspor. Bli geriljakjemper og brenn regimet deres til grunnen.

Skjermbilde fra spillet

“Er du ond? Er du et monster?”, spør en ubarmhjertig diktator sin sønn mens de ser på demonstranter som legger opp til revolusjon i gatene. Anton Castillo kom til makten med løftet om å gjenopprette den en gang velstående øy-nasjonen Yara tilbake til sin tidligere prakt, og planlegger å oppfylle sin visjon om et paradis med alle nødvendige midler. Med sin pliktoppfyllende 13 år gamle sønn, Diego, ved sin side, har Anton Yaras fremtid godt plassert i hendene sine

Skjermbilde fra spillet

Yara ligger i hjertet av Karibia, et tropisk paradis der tiden har stått stille. Ti år med økonomiske sanksjoner har ødelagt nasjonen og etterlatt den fattig og splittet. Mens noen yaranere følger Anton blindt, har andre dedikert seg til å gjenopprette paradiset. Mens hans brutalitet når feberpunktet, koker opprøret over og oppstanden tenner ild over hele lande

Skjermbilde fra spillet

I Far Cry® 6 er spillere oppslukt i den adrenalinfylte, kaotiske verdenen til en moderne geriljarevolusjon. Opplev Antons regime i en intens kamp gjennom frodige jungler og tette byer som Dani Rojas, en lokal yaraner feid opp i all kaoset. I en kamp hvor du må bruke det du har til å lage det du trenger, kan du bruke et arsenal av unike og overraskende nye våpen, kjøretøyer og dyrevenner for å samle en revolusjon som skal brenne det tyranniske regimet til grunnen.

Far Cry® 6

Les mer