Hopp over navigasjonen

Skriv månedens omtale, vinn gavekort!

omtaler

Skriv månedens omtale, vinn gavekort på 3.000 kr!

Er du fornøyd med ditt siste kjøp?

Våre kunder er de som kjenner våre produkter best. Vil du hjelpe oss å hjelpe? Legg inn en produktomtale og gjør det enda enklere å finne rett produkt hos Elkjøp.

Månedens vinneromtale kåres basert på stemmer fra andre lesere, i tillegg til en vurdering av hvor utfyllende informasjonen er. Du kan vinne uansett hvor mange stjerner du deler ut – det er nytteverdien av produktanmeldelsen for andre som teller mest!

Vinneren kåres i starten av neste måned, og blir kontaktet per e-post. Kallenavn og link til omtalen blir også publisert nederst på denne siden. Premien er et gavekort på 3.000 kr som kan benyttes i alle våre butikker.

Slik legger du inn en produktomtale

En stund etter at du har handlet ett produkt hos oss vil du motta en mail med forespørsel om legge inn en omtale av produktet. For å sikre at vi har så autentiske omtaler som mulig er det kun via denne mailen man kan legge inn produktomtaler.

Verifiserte kundeanmeldelser

Kundeanmeldelsene på elkjop.no er merket med “verifisert kjøper”. Det betyr at Elkjøp har bekreftet at personen som skrev anmeldelsen har brukt eller kjøpt produktet hos Elkjøp. Dette bekreftes ved at Elkjøp sender e-post til samme e-postadresse som ble brukt ved kjøpet, med en lenke til anmeldelsen av de kjøpte produktene. Som forbruker kan du derfor være trygg på at anmeldelsen er upartisk og skrevet av en annen forbruker. Elkjøp publiserer både positive og negative vurderinger, men velger bort uetisk innhold som på noen måte er krenkende eller støtende, inneholder priser, har annet innhold enn en produktanmeldelse (for eksempel kjøpsopplevelse eller service) eller henvisninger til andre nettsteder eller kontaktopplysninger.

Andre anmeldelser opprettet på elkjop.no er bekreftet av forbrukeren som har godkjent brukervilkårene, men Elkjøp har ikke bekreftet at produktet er brukt eller kjøpt hos Elkjøp. Anmeldelser som opprinnelig ble vurdert av et utvalg partnere til Elkjøp vises også på Elkjøp og er da tydelig merket med hvor de opprinnelig ble publisert, og er derfor ikke et bekreftet kjøp fra Elkjøp. Hvis anmeldelsene er i betalt samarbeid eller hvis forbrukeren har fått betydelig rabatt i bytte mot en anmeldelse, fremgår dette av anmeldelsen.

Merk at tidligere produktanmeldelser-vinnere kan være for produkter som er utgått og dermed ikke synlig.

Ansatte i Elkjøp vil ikke være med i trekning av gavekort. Personer som har mottatt ytelser for å skrive en omtale vil ikke være kvalifisert for å motta gavekort.