Hopp over navigasjonen

Hvorfor velge en profesjonell PC fremfor en hjemme-PC?

Profesjonelle PC-er gir deg bedre ytelse, holdbarhet, sikkerhet og støtte. Her får du tipsene som gjør det enklere å velge riktig maskin.

B2B - Person som sitter foran PC-skjermen på et kontor

Finn en profesjonell PC som passer best for dine behov:

Se alle profesjonelle PC-er
   
   
   
   
   
   
   

Fire gode tips til deg som skal kjøpe jobb-PC

 • Fokuser på prosessor og RAM. Dette har stor innflytelse på hvor rask PC-en er, og hvor mange oppgaver den kan utføre samtidig. Lagringsplass kan du alltids legge til senere, i tillegg til at det finnes en rekke skyløsninger.
 • Velg riktig størrelse. Hvor stor PC-en skal være, kommer an på hvordan du planlegger å bruke den. Om du reiser mye, eller har mange møter, er det fornuftig å velge en liten og kompakt PC. Om du stort sett holder deg ved kontorplassen, kan du heller prioritere en større skjerm.
 • Tenk over bruken. Dette gjelder uansett om du kjøper PC-er til flere ansatte, eller om du kun skal kjøpe en til deg selv. Profesjonelle PC-er kan ofte konfigureres og skreddersys til ulik bruk, så tenk over hvilke programmer og kvaliteter som er viktige for deg og bedriften din. 
 • Snakk med oss! Vi tilbyr markedets største utvalg av profesjonelle produkter til ulike virksomheter og bransjer. Med vår brede ekspertise og lange erfaring hjelper vi deg med å finne den perfekte PC-en til bedriften din.
B2B - Ultrawide monitor, latop and mouse and keyboard on a desk

Elkjøp bedriftsavdeling

Behovet for elektronikk og utstyr melder seg ganske fort i de fleste virksomheter – uansett om du har startet en liten bedrift eller driver et større selskap. Etter hvert som bedriften din vokser, kan vi stille med hele bredden av profesjonelle produkter, smarte tjenester og selvsagt gode råd. Da kan du konsentrere deg om det som virkelig betyr noe – nemlig arbeidshverdagen din. 

Elkjøps bedriftsavdeling finner du på nettet eller hos din nærmeste Elkjøp-butikk.