Slik kan falske sms og eposter lure deg! Les mer her >> 

Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Varmepumpe for alle sesonger

Varmepumpe for alle sesonger

Visste du at en varmepumpe både kjøler og varmer? På varme sommerdager kan det være deilig med litt avkjøling - og med våre varmepumper kan du med et enkelt knappetrykk forvandle varmepumpen til et effektivt air condition-anlegg. En varmepumpe fungerer som en effektiv luftrenser og gir et bedre inneklima ved å filtrere luften i boligen for støvpartikler. Kjøper du en varmepumpe hos Elkjøp hjelper vi deg også med installasjon - uansett hvor du bor. Kjøp air condition til sommeren!

Trenger du hjelp med installasjon?

Vi installerer varmepumpe for deg

Kjøper du en varmepumpe hos Elkjøp hjelper vi deg også med installasjon - uansett hvor du bor. Vår autoriserte samarbeidspartner InfoCare sørger for en profesjonell, trygg og rask installasjon av din varmepumpe. Tjenesten koster 5495 kroner. Bestill enkelt hjemmefra eller bestill i et av våre varehus.

Få svar på dine spørsmål

Dersom du lurer på noe i forbindelse med kjøp og installasjon av varmepumpe kan du stille spørsmål på denne siden, eller besøke et av våre varehus. Våre flinke selgere svarer gjerne på alle spørsmål og kan hjelpe deg med valg av riktig varmepumpe.

Passer varmepumpen hos meg?

Passer varmepumpe hjemme hos meg?

Kan jeg ha varmepumpe i mitt hjem? En varmepumpe kan faktisk monteres i de fleste hjem til alt fra eneboliger, tomannsboliger, leiligheter og rekkehus. Likevel er det flere ting man bør tenke over før kjøp av en varmepumpe. Du bør finne ut av hva slags romløsning den skal passe til ettersom det er lurt å plassere pumpen i den delen av huset du oppholder deg mest. Et annet tips er å vurdere hvilken effekt din bolig og ditt behov krever. Les mer om våre råd og anbefalinger til kjøp av varmepumpe.

Våre anbefalte varmepumper

Våre anbefalte varmepumper

Ved valg av varmepumpe må du vurdere hvilken effekt din bolig krever, og dette avhenger selvsagt av boligens størrelse. Du vil spare mer strøm med en større maskin som går på halv effekt enn med en mindre maskin som går for fullt. Samtidig får man i de fleste tilfeller lavere støynivå ettersom pumpen ikke trenger å kjøre på full effekt hele tiden. Se våre utvalgte varmepumper her!

Alt du vil vite om varmepumpe

Varmepumpe - så mye sparer du
Prøv varmepumpen som aircondition

En varmepumpe kan også brukes som aircondition. Det er en myte at det koster mye å kjøle ned huset nettopp med en varmepumpe. Dette stemmer derimot ikke. Det er mye mindre forskjell på temperaturen vi ønsker og den som faktisk finnes om sommeren.  Å kjøle ned et rom innendørs fra for eksempel 27 grader, som det er ute, til 20 grader krever mindre energi enn å varme opp. Det er fordi varmepumpen henter varmen fra inneluften når den skal kjøle ned og flytter den til utedelen av pumpen. Strømforbruket på en slik nedkjølingsprosess krever like lite strømforbruk som en liten panelovn en dag sent på høsten. En varmepumpe har også fordelen med at den lager lite støy og den passer både til hus og hytter.

Mest stilte spørsmål om varmepumper

Mest stilte spørsmål om varmepumper

Du lurer kanskje på hva slags varmepumpe som kan passe ditt hjem, eller hvor mye strøm du kan spare ved kjøp av varmepumpe?
Har du noen spørsmål i forbindelse med eksempelvis strømbruk, støy, levetid, størrelse, filter og annet kan du finne svar på de fleste spørsmål her.

Sist oppdatert: 19.11.2015 09:49:33

Merke

Selgere

Søkeordforslag

 

Butikkinformasjon

Kampanjer og artikler