COVID-19: INFORMASJON TIL VÅRE KUNDER >>

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
TV-er

Velg riktig TV med Elkjøp

På denne siden hjelper vi i Elkjøp deg med å velge TV etter kriteriene kvalitet og bildeteknologi. Du kan velge ønsket kvalitet ved å trykke på knappene Basic, Premium eller High-end, eller du kan du velge type TV-teknologi – LCD, QLED eller OLED og ønsket kvalitet. Resultatet er den perfekte TV-en for dine behov.
 Basic-logo

Denne dekker dine basisbehov når det kommer til TV. Med disse TV-ene vil du kunne se på alle typer av underholdning i god oppløsning.

 Premium-logo

Dette er TV-en for deg som ønsker noe mer. Her får du skarpere bilde, bedre kontrast og et mer forseggjort design. Denne TV-en dekker de aller fleste behov.

 High-end-logo

Disse TV-ene er de beste på markedet. Her får du det beste bildet, de jevneste bevegelsene i bildet når du ser sport og film og det ypperste innen sortnivå, kontrast og fargegjengivning. Dette er TV-en for deg som vil ha det beste!

 Bilde av LED-TV

LCD-TV

LCD er en forkortelse for Liquid Crystal Display. De fleste nye LCD-TV-er er videreutviklet med LED-teknologi, som gjør dem mer energieffektive samtidig som bildekvaliteten har blitt bedre. En LED-TV kommer med to ulike typer LED-lys – kant-LED eller bak-LED. Generelt sett gir bak-LED, også kalt full-LED, deg en TV med bedre kontrast og sortnivå enn kant-LED.

 Bilde av QLED-TV

QLED-TV

QLED er en teknologi utviklet av Samsung og som hovedsakelig brukes i deres TV-er. Betegnelsen QLED henspiller på Quantum Dot-teknologien som i denne typen TV-er kombineres med et LED-belyst LCD-panel. QLED er, med andre ord, en videreutvikling av LED-teknologien. I grove trekk er QD-teknologien kvanteprikker som konverterer lys til nesten hvilken som helst farge. Dette gjør at disse TV-ene kan gjengi et bredere fargespekter med høyere lysstyrke enn andre teknologier.

 Bilde av OLED-TV

OLED-TV

OLED står for Organic Light Emitting Diode. Denne teknologien er helt annen enn den du finner i LED/LCD-er. I en OLED-TV sitter både farge- og lyskilde integrert i samme piksel, som derfor ikke behøver gjennomlysning. Disse pikslene kan slås helt av, slik at de ikke gir fra seg noe lys når bildet krever det. Resultatet er et fullstendig bekmørkt sortnivå og meget presis kontrast og lyskontroll.

LCD - Finn din TV:

QLED - Finn din TV:

OLED - Finn din TV: