Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
En trygg, kontantfri handel hos Elkjøp Phonehouse

En trygg, kontantfri handel hos Phonehouse

Nytt år og nye muligheter – nå lanserer vi for første gang kontantfrie butikker!

Elkjøps historie strekker seg nesten 60 år tilbake i tid, og i alle disse årene har kontanter vært en stor del av vår hverdag. Men tidene forandrer seg, og i dag er det bare seks prosent av all omsetning i våre mindre Phonehouse-butikker som betales med kontanter. Dette har ført til at vi nå vil teste kontantfrie butikker for første gang.

Og det vil fortsatt være like enkelt å betale hos oss. Vi åpner for bruk av Vipps, bankkort, gavekort og finansiering via Santander. På den måten vil du som kunde få langt fler betalingsalternativer enn du har hatt til nå.

Vi lytter til deg

Dette prøveprosjektet vil kun gjelde våre Phonehouse-butikker, som er mindre forretninger lokalisert på kjøpesentre rundt om i hele landet (Phonehouse Carl Berner er ikke med i ordningen). Disse butikkene selger i all hovedsak telefoner, nettbrett, smartklokker, bærbar lyd og tilbehør tilknyttet disse kategoriene.

Alle andre Elkjøp-butikker vil fortsatt ta imot kontanter som betaling.

Og vi ønsker din tilbakemelding på hvordan din opplevelse av kontantfrie butikker er, så ikke nøl med å ta kontakt med oss etter at du har handlet i en Phonehouse-butikk!

Vil hjelper deg i gang

Om du aldri har vært borti Vipps eller akkurat har tatt ut penger for å kjøpe deg en ny mobil, så skal du ikke fortvile. Vi legger opp til å hjelpe alle våre kunder litt ekstra i tiden fremover.

Er du helt fersk på Vipps, så hjelper vi deg å sette det opp og komme i gang. Du vil bli overrasket over hvor enkelt det er! Vi vil også ta i mot kontanter i en overgangsfase, slik at alle som vil får kjøpt elektronikk hos oss.

Velkommen til en ny, fremtidsrettet hverdag hos oss i Phonehouse!

Les om alle våre betalingsalternativer her>>