Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

The Last of Us Part II

Nå er fortsettelsen til spillfenomenet The Last of Us endelig her. Fem år etter deres farlige reise gjennom USA etter pandemien, har Ellie og Joel slått seg ned i Jackson i Wyoming. Å leve i et blomstrende samfunn av overlevende har gitt dem fred og stabilitet, på tross av den konstante trusselen fra de infiserte og andre, mer desperate overlevende.

Når en voldelig begivenhet forstyrrer denne freden, legger Ellie ut på en nådeløs reise for å skape rettferdighet og finne en avslutning. Når hun jager de ansvarlige, konfronteres hun samtidig med de ødeleggende fysiske- og følelsesmessige konsekvensene av hennes handlinger.
 Skjermdump av Ellie i The Last of Us Part II

En kompleks og engasjerende historie

Opplev de eskalerende moralske konfliktene som oppstår ut av Ellies ubarmhjertige forfølgelse av hevnen. Voldsbølgen som etterlates i hennes kjølvann vil utfordre din oppfatning av rett og galt, godt mot ondt og helter mot skurker.

 Skjermdump av to ryttere med idyllisk bakgrunn i The Last of Us Part II

En vakker, men farlig verden

Bli med på Ellies reise, som fører henne fra fredelige fjell og skoger i Jackson, til frodige, overvokste ruiner i Seattle. Møt nye grupper med overlevende, ukjente og forræderske miljøer og skremmende utvikler for de infiserte. De livsfarlige figurene og verdenen bringes til live ved hjelp av den nyeste Naughty Dog-motoren, som byr på mer realistiske og omhyggelige detaljer enn noensinne.

 Skjermdump av Ellie i nærkamp i The Last of Us Part II

Anspent og desperat action-survival game

Nye og utviklede gameplay-systemer gjør Ellies reise gjennom den fiendtlige verdenen enda mer realistisk. Legg merke til hennes desperate kamp for overlevelse gjennom forbedrede funksjoner slik som høyintensitetsnærkamp, flytende bevegelser og dynamisk stealth. Et bredt utvalg av våpen, håndverksgjenstander, ferdigheter og oppdateringer, gir deg mulighet til å tilpasse Ellies funksjoner til din gamingstil.

Last of Us 2:

Ingen produkter er tilgjenglig

The Last of Us: Part 2 (PS4)
På nettlager (100+)  
PS4LASTOFUS2
649
 
 
På nettlager (100+)  
  
 
 
  • Forbedret grafikk
  • 1 TB harddisk, 4K og HDR-støtte
  • Inkluderer The Last of Us Part II
  
 
DualShock 4 Limited Edition The Last of Us Part II trådløs kontroller
På nettlager (100+)  
På nettlager (100+)  
  • The Last of Us Part II-design
  • SHARE-knapp og styreflate
  • Mer presis med innebygde bevegelsessensorer
  
 
Sammenlign
Legg i handlevogn
På nettlager (5+)  
  • 7.1 surroundlyd
  • App tilgjengelig
  • The Last of US Part II-design
  
 

Les mer om våre produkter her: