Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Elkjøps Påskekonkurranse

Bli blant de første som får nyheter og informasjon fra oss og få muligheten til å vinne en Xiaomi Roborock S50 robotstøvsuger, Bose QuietComfort 35 QC35 II eller en Sonos One Gen 2 høyttaler.

Send oss ditt samtykke til å motta målrettet informasjon fra oss og delta i vår lykkehjulkonkurranse. Du kan trekke tilbake samtykket dersom du ikke lenger ønsker å motta tilbud og nyheter fra oss.

Slik deltar du
Klikk på «Delta her!», fyll inn navn og e-postadresse og trykk på «Delta her!» igjen. Du kan kun delta en gang. Konkurransen er ikke kjøpsbetinget. Ansatte i Elkjøp og deres familiemedlemmer kan ikke delta. Konkurransen går fra 13.4.2019 kl. 10:00 til 22.4.2019 kl. 23:59 og du må være 18 år for å delta. Vinneren kontaktes omgående per epost etter endt konkurranse. Premien sendes ut i løpet av en måned etter endt konkurranse.

Trekning
Dersom du spinner hjulet og lander på en gevinst er du en av våre vinnere. Du vil da motta en e-post med informasjon om din gevinst. Når du deltar godkjenner du automatisk at Elkjøp kan offentliggjøre navn og by på vinneren/vinnerene på sine flater. Premien sendes til vinneren kostnadsfritt så fort som mulig etter at denne er kåret.

Premier
Der er i alt TRE premier i konkurransen. Vinnersjanse: Hvis det er 10.000 deltagere i konkurransen er vinnersjansen 0.03%. Premien kan ikke byttes til kontanter eller andre varer. Det er kostnadsfritt å delta, og hver person kan delta en gang. Forsøk på juks og bruk av falsk identitet eller e-postadresse fører til utestengelse av konkurransen.

Bruk av persondata
Ved deltagelse i konkurransen gir du samtidig samtykke til å registrere navn, telefonnummer og e-mail. De opplysninger som er gitt i forbindelse med kampanjen vil bli brukt til å administrere denne. Ut over dette vil opplysningene bli brukt til å markedsføre Elkjøps varer og tjenester. Markedsføringen kan skje vie e-post, telefon eller sms. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke og avslutte markedsføringen her.

Elkjøp er forpliktet til å beskytte deltakernes privatliv.
Elkjøp vil være behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. For Elkjøps behandling av personopplysninger, se vår personvernerklæring, klikk her. Alle personopplysninger som registreres i forbindelse med konkurransen lagres sikkert. Dataene lagres kun så lenge det er grunn til det. Du har rett til innsikt i de data som er registrert på deg. Henvendelser angående dette rettes til Elkjøp ved drift.internett@elkjop.no.