Hopp over navigasjonen

En ny æra innen Samsung AI TV 2024

Tre Samsung Smart-TV-er og logo

En ny æra innen Samsung AI TV 2024

Ta steget inn i en ny epoke med Samsung AI TV. La deg fascinere av innholdet du elsker på en ny og enklere måte ved hjelp av innovative AI-funksjoner. Len deg tilbake og nyt mens skjermen forvandles til en levende verden med bedre oppskalering og klarere lyd enn noen gang.

Oppdag nyheter fra Samsung

Se alle Samsung TV-er
   
   
   
   
   
   
   
Illustrert kontroller og Play-knapp med teksten Smart Start

Smart Start: Gratis streaming inkludert

Med en Smart-TV fra Samsung er en mengde underholdning bare et knappetrykk unna. I en kostnadsfri prøveperiode kan du streame spill, filmer og serier fra utvalgte streamingtjenester*. For å benytte deg av aktuelle tilbud må du installere og åpne «Samsung Promotion»-appen på TV-en.

*Gjelder ved kjøp av utvalgte Samsung TV-er fra 2024 og utvalgte projektormodeller på samsung.com og hos utvalgte forhandlere i perioden 29.04.2024 – 31.03.2025. Begrensninger kan forekomme og strømmetjenestetilbudene som er inkludert kan variere i løpet av kampanjen. Krever Samsung-konto og at kunden oppretter konto hos den aktuelle strømmetjenesten. Vilkår: samsung.com/no/smartstart

Smarte funksjoner som gjør Samsung TV-opplevelsen bedre

Smarte funksjoner som gjør TV-opplevelsen bedre

Oppdag Samsungs Smart-TV-er, der intelligens og underholdning møtes for å redefinere TV-opplevelsen.

 • Enkel tilgang til dine favorittapper direkte i Smart Hub
 • Kostnadsfri tilgang til filmer, serier, sport og nyheter med Samsung TV Plus.
 • Spill direkte på TV-en med Cloud Gaming-apper som Xbox Game Pass – uten konsoll
 • Strøm direkte fra mobilen med SmartThings eller AirPlay 2
 • Styr TV-en med mobilen i SmartThings-appen
   

*Utvalget av apper og tjenester varierer over tid, siden gamle kan forsvinne og nye komme til. Noen tjenester og apper krever abonnement eller engangskjøp for å kunne brukes. Samsung kan vise reklame og kampanjer på Smart TV-grensesnittet og i applikasjoner. Skjermspeiling fungerer bare når TV og mobil er slått på og koblet til samme Wi-Fi-nettverk. Apple og AirPlay er varemerker for Apple Inc., registrert i USA samt andre land og regioner. AirPlay krever iOS 12.3 eller senere, eller macOS 10.14.5 eller senere.

Oppdag nyheter fra Samsung

Se alle Samsung TV-er