Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Siemens hvitevarer og en mann

Miljøvennlige hvitevarer fra Siemens

Miljøvennlige hvitevarer fra Siemens har optimalisert vann- og strømforbruk, samtidig som innovative funksjoner forenkler hverdagen din. På denne siden kan du lese mer om hvordan Siemens hvitevarer kan forlenge holdbarhet.


Siemens vaskemaskin og tørketrommel med oppvaskmaskin og kombiskap i bakgrunnen

Få opptil 1500 kr tilbake når du kjøper nye frittstående hvitevarer fra Siemens.

For å kunne benytte deg av kampanjetilbudet, må ditt Siemens produkt være kjøpt innen 31/8 2021.

Slik gjør du:

  • Installer og prøv ditt nye produkt fra Siemens hjemme.
  • Gå inn på Siemens nettside og skriv en produktomtale. Hva fungerer bra? Er det noe du ikke er fornøyd med?
  • På neste side velger du den kampanjen du har deltatt i og registrerer ditt kjøp for å få din cashback. Husk å ha kvittering tilgjengelig, samt dine bankdetaljer (IBAN og SWIFT) når du registrerer ditt kjøp.
Siemens vaskemaskin

Spar vann og energi med i-Dos

Siemens vaskemaskiner med i-Dos har sensorer som registrerer hvor skitten klesvasken er, hvor mye du har lagt inn og hvilke tekstiler vasken består av. Vaskemaskinen doserer deretter automatisk riktig mengde flytende vaskemiddel. Det eneste du trenger å gjøre, er å fylle på med vaskemiddel hver 20. vask. Med Siemens’ effektive vaskemaskiner får du alltid de beste resultatene.

Siemens tørketrommel

Effektiv tørketrommel - intellgentCleaning

En tørketrommels lofilter må tømmes etter hver omgang, slik at man unngår at lo kommer inn i tørkekanalene til tørketrommelen. Siemens’ tørketromler med intelligentCleaning har en teknologi som gjør at du bare trenger å rengjøre lofilteret hver 20. gang. Disse miljøvennlige tørketromlene har også varmepumpeteknologi, noe som gjør at de benytter en større andel av den varme utslippsluften. Dette effektiviserer energiforbruket betydelig og er en miljøvennlig måte å ta vare på varmen.

Siemens kjøleskap

Unngå matsvinn med hyperFresh

Blir grønnsakene raskt dårlige i kjøleskapet? Vi putter ofte alt for mye mat i kjøleskapet, noe som kan gi dårligere temperaturforhold. Simens’ kjøleskap med hyperFresh opprettholder balansen mellom kulde og fuktighet optimalt, og lar deg oppbevare egg, melk og grønnsaker på rett måte i kjøleskapet. Da holder de seg friske mye lengre. Mat som oppbevares i en hyperFresh Premium-skuff har opp til 3 ganger lengre holdbarhet.

Les mer om:

Kjøpsguide vaskemaskin

Guide: Finn rett vaskemaskin

Kjøpsguide – velg riktig oppvaskmaskin

Kjøpsguide - velg riktig oppvaskmaskin

Kjøleskapsguide

Kjøpsguide for kjøleskap