Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Red Dead Redemption 2

Rockstar Games' oppfølger til den populære westernsagaen Red Dead tar oss med til Amerikas ville vesten i 1899. Red Dead Redemption 2 følger den lovløse Arthur Morgen, medlem av Dutch Van der Linde-gjengen. Spillet foregår i en enorm åpen verden med et mangfoldig rollegalleri du kan kommunisere med - og der valgene du foretar virker inn på spillet. Du bestemmer hvordan Arthur skal reagere på forskjellige situasjoner og konfrontasjoner. Utforsk verdenen på hesteryggen eller til fots og bli med på et spennende eventyr.

Gameplayvideo - Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2, utviklet av Rockstar Games

Historien

Amerika, året 1899. Det nærmer seg slutten for den ville vesten, og lovens lange arm strekker seg etter de siste gjenværende lovløse gjengene. Den som ikke overgir seg, drepes. Etter at et ran går forferdelig galt i byen Blackwater må Arthur Morgan og Van der Linde-gjengen flykte. Med føderale agenter og landets beste dusørjegere tett i hælene må gjengen rane, stjele og kjempe seg gjennom Amerika for overleve.

Bli medlem av en lovløs gjeng i Red Dead Redemption 2 fra utvikleren Rockstar Games

Lovløs for livet

Van der Linde-gjengen er en lovløs gjeng på utsiden av samfunnet, samlet under den karismatiske og idealistiske Dutch van der Linde. Gjengen har valgt det lovløse livet, men nå er loven i ferd med å innhente dem. I tillegg til Arthur Morgang og gjenglederen Dutch van der Linde finner du også en rekke andre spennende personer i gjengen, hver med sine unike ferdigheter - en svindler, en tidligere soldat, en leiemorder, en dusørjeger og mange andre.

 Red Dead Redemption 2, utviklet av Rockstar Games

Fra Rockstar Games

Red Dead Redemption 2, fra skaperne av Grand Theft Auto V og Red Dead Redemption, er en episk fortelling om livet i Amerika i en verden på vei inn i moderne tid. Med RDR 2 var målet til Rockstar Games å lage en levende verden som ikke bare er åpen, men også dypere, mer interaktiv og detaljert enn noensinne. Spillet kombinerer action, fortellerkunst og spillmekanikk på nye måter så du kan leve, ri og overleve som et lovløst gjengmedlem. Spillet er tilgjengelig til PlayStation 4 og Xbox One og kommer med forbedret spillmekanikk til både skyting, slåsskamper og annet.

Red Dead Redemption 2

Ingen produkter er tilgjenglig

Red Dead Redemption 2 (PS4)
PS4REDDEADR2
Red Dead Redemption 2 (PS4)
399
Demovare fra kr 299
 
Sammenlign
Legg i handlevogn
På nettlager (100+)  
  
 
Red Dead Redemption 2 (XOne)
XONEREDDEADR2
Red Dead Redemption 2 (XOne)
399
Demovare fra kr 339
 
Sammenlign
Legg i handlevogn
På nettlager (100+)  
  
 
Sammenlign
Ikke tilgjengelig
Utgått produkt 
  
 

Les mer om Elkjøps produkter: