Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Philips Satinelle og SatinShaver

Philips Satinelle og SatinShaver - effektiv hårfjerning med epilator

Glem dyre voksbehandlinger og uheldige barberinger. Med en epilator eller ladyshaver fra Philips går hårfjerningen raskt, og resultatet blir plettfritt. Se frem til hårfrie dager med Philips Satinelle og SatinShaver.

Hva er en epilator?

Philips Satinelle og SatinShaver

Hvordan fungerer den?

En epilator består av en liten trommel der det sitter en mengde små «pinsetter». De små pinsettene åpnes og lukkes raskt mens trommelen går rundt. Ved å dra epilatoren over huden napper pinsettene enkelt og trygt opp alle de uønskede hårene. Med en epilator kan du fjerne hår som er så små som 1 mm.

Philips Satinelle og SatinShaver

Gjør den vondt å bruke?

Det høres kanskje smertefullt ut å la en mengde pinsetter nappe ut hårene dine, men om du gjør det like etter du har dusjet vil porene være åpne og det vil gjøre mindre vondt å bruke epilatoren. I tillegg går det lenger tid før hårene er tilbake og du trenger dermed ikke bruke epilatoren like ofte som annet barberutstyr.

Philips Satinelle og SatinShaver

Hvor kan den brukes?

En epilator kan brukes flere steder på kroppen. Du kan bl.a. bruke den på leggene, under armene, ved bikinilinjen og noen epilatorer kan også brukes i ansiktet. Med en epilator kan du unngå de mest irriterende hårene og i tillegg vil det gå lang tid før hårene vokser ut igjen!

Philips Satinelle epilator:

Philips Satinelle bruker den nyeste teknologien innenfor epilering og har et flott og moderne design. Med keramiske pinsetter får du tak i selv de minste hårene og huden din blir glatt og silkemyk. Om du liker å ta ekstra godt vare på deg selv anbefaler vi Satinelle Prestige epilator BRE650, en epilator som kan brukes til massasje eller peeling. Et perfekt tilbehør til ditt hjemmespa!

Philips Satinelle og SatinShaver

Satinelle Prestige epilator

Santinelle Prestige epilatoren fra Philips har en peeling-børste og et bredt epileringshode. Fjern både hår og døde hudceller og få et silkemykt resultat og en frisk og sunn hud. Takket være Wet & Dry-designet kan du også bruke epilatoren i dusjen.

Inkluderet i pakken: Massasjehode, etui, rengjøringsbørste, lader, trimmekam, beskyttelse til ansiktet, beskyttelse til følsomme områder, kroppsmassasjeapparat og peeling-børste.

SatinShaver ladyhhaver fra Philips:

Er du tilhenger av den mer tradisjonelle hårfjerningen kan SatinShaver fra Philips være det rette for deg. Ladyshaveren gir deg mindre irritert hud og du unngår eventuelle smerter som kan oppstå ved andre hårfjerningsmetoder. Om du ønsker en ladyshaver som for eksempel passer ekstra godt til bikinilinjen, så anbefaler vi SatinShave Prestige BRL170, der det følger med en ekstra trimmer.

Philips Satinelle og SatinShaver

SatinShave Advanced ladyshaver BRL130

Satinelle Advanced epilatoren fra Philips har keramiske pinsetter med mikroriller som fjerner hårene ved roten og sikrer et silkemykt resultat. Denne smarte epilatoren kan også brukes i dusjen takket være et Wet&Dry-design.

Inkludert i pakken er: Massasjehode, etui, regjøringsbørste, lader

Philips Satinelle og SatinShaver

SatinShave Prestige ladyshaver BRL160

Philips SatinShave Prestige ladyshaver har et hode med en avansert bevegelighet og et dobbelt barberblad. Philips SatinShave Prestige ladyshaver gir en trygg og rask hårfjerning uten at huden blir irritert.

Inkludert i pakken er: Rengjøringsbørste, reisetilbehør, hudstrekker, etui, lader.

Philips Satinelle og SatinShaver

SatinShave Prestige BRL170

SatinShave Prestige BRL170 gir deg silkemyke og glatte legger på kort tid. Beskyttende puter gjør at barberbladene aldri kommer i direkte kontakt med hunden. På den måten beskytter du hunden samtidig som du får et godt resultat!

Inkludert i pakken: Rengjøringsbørste, etui, hudstrekkerutstyr, beskyttelseshode, bikini-trimmer, trimmekam til bikinilinjen.

3,3
(82)
599
 
Sammenlign
Vis produkt
 
  • Våt og tørr bruk
  • Multiflex-hode med doble folier
  • Myke komfortputer
Les mer om Philips Ladyshave BRL170

Les mer om våre produkter:

Sist oppdatert: 19.08.2019 09:39:58