Hopp over navigasjonen

Philips skrivebordslamper

Philips tilbyr en rekke bordlamper og skrivebordslamper som kombinerer funksjonalitet, stil og allsidighet. Sjekk ut utvalget vårt for å finne lampene du trenger for hjemmet og arbeidsområdet. 

Philips skrivebordslamper
 Ung jente gjør lekser på skrivebord og ser mot Philips skrivebordlampe som står ved siden av

Philips skrivebordslamper

Philips sine skrivebordslamper gir optimale belysningsløsninger for arbeidsområdet ditt – både hjemme og på kontoret. De kombinerer funksjon, stil, og allsidighet med fokus på oppgaveorientert belysning. Riktig belysning forbedrer komfort og produktivitet, og Philips-skrivebordslamper gir fokusert belysning som reduserer øyestress og øker konsentrasjonen. Med justerbare armer og hoder kan du enkelt rette lyset der du trenger det – for å lese dokumenter, arbeide på en datamaskin eller utføre andre detaljerte oppgaver.

Philips bord- og skrivebordslamper er pålitelige verktøy for å optimalisere arbeidsplassen din.

Velg dine favoritt bordlamper fra Philips:

Se alle bordlamper
   
   
   
   
   
   
   
Philips skrivebordslampe fetet til en PC-skjerm

Fleksibilitet og effektivitet

Ulike oppgaver krever ulike nivåer av lysintensitet. Utvalgte Philips-bord- og skrivebordslamper har justerbare lysstyrkeinnstillinger som lar deg tilpasse belysningen for å passe dine spesifikke behov. Philips-lamper gir fleksibilitet til å justere lyseffekten, enten du foretrekker et sterkt og energigivende lys for å øke produktiviteten, eller mykere omgivelsesbelysning for å skape en mer avslappet atmosfære. Denne tilpasningsevnen sikrer at du kan skape det ideelle lysmiljøet for enhver oppgave eller stemning.

Philips anerkjenner viktigheten av energieffektivitet i dagens verden, og disse skrivebordslampene er utstyrt med energieffektiv LED-teknologi, som gir langvarig ytelse og kostnadsbesparelser.

Philips skrivebordslampe som lyser over en bærbar PC på skrivebord
Funksjonelt design

Philips sine bord- og skrivebordslamper kombinerer stil og funksjonalitet, passer perfekt inn i ulike dekorstiler og forbedrer arbeidsområdet ditt med estetisk appell. Med elegante overflater og intuitiv design gir de viktig belysning og et estetisk løft på skrivebordet ditt.

Disse lampene er enkle å bruke med brukervennlige instillingerog krever minimalt vedlikehold, slik at du kan fokusere på arbeidet ditt uten bekymringer. Philips-lampene er designet for å gjøre livet ditt enklere.

Philips tilbyr en rekke bordlamper og skrivebordslamper som kombinerer funksjonalitet, stil og allsidighet. Ta en titt for å finne lampene du trenger til hjemmet og arbeidsplassen.

Sorter etter
1–7 av 7 produkter.