Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Generasjon 7000 – helt ny kjøkkenserie fra Miele

Utviklet for å inspirere deg: Den nye GENERASJON 7000 fra Miele overrasker med fascinerende, ny teknologi, med den kjente perfekte Miele kvaliteten. Intuitiv betjening, nye smart-funksjoner og individuelle bruksmuligheter hjelper deg til å konsentrere deg om det viktigste når du lager mat: Kreativitet.

Ved en smidig prosess i matlagingen åpner man for mer rom til kreativitet.

Miele PowerFlex

Miele PowerFlex - justerbare kokesoner

Mieles induksjonstopper med PowerFlex er svært fleksible. Enten det er en liten sausekjele, stor pastagryte eller avlang stekeform – alt passer på PowerFlex og dens justerbare kokesoner. Med en Booster effekt er vannet kokt opp på et øyeblikk, og er blant markedets raskeste induksjonstopper.

MotionReact

MotionReact - Reagerer når du nærmer deg

Du kan kontrollere stekeovnen uten tastetrykk eller berøring av ovnen. Gå bare nærmere, så lyser ovnsrommet opp eller displayet slås på, og signaltoner som signaliserer slutten av en stekeprosess kan slås av ved å nærme seg.

Miele TasteControl

TasteControl - Si farvel til matretter som stekes for lenge

Med Miele TasteControl-teknologi vil oversteking fra nå av tilhøre fortiden. Etter en tidsstyrt tilberedningstid avkjøles ovnsrommet umiddelbart – for perfekt tilberedning hver eneste gang. Ovnen skrur seg automatisk av når maten er ferdig, og døren åpnes for å slippe ut varmen og senker temperaturen. Når temperaturen har sunket tilstrekkelig, lukker døren seg igjen. Slik holdes maten varm uten å steke videre i restvarmen.

Miele KlimaPluss

KlimaPluss - Lag mat som en proff

Få en følelse av hvordan toppkokkene gjør det. Med sterke dampstøt gir KlimaPluss steken din den saftigheten som trengs og brødet ditt får en perfekt skorpe. Dampinntak tilfører ekstra fuktighet i ovnen til akkurat riktig tid, som kombinert med varmluft og/ eller over- og undervarme, gir deg perfekte bake og steke resultater. Dampinntakene brukes i ulike automatikkprogrammer, og kan i tillegg tidsprogrammeres etter eget ønske.