Hopp over navigasjonen

Miele tørketrommel

Miele logo

Utforsk hele utvalget av Miele tørketromler

Miele-tørkemaskin

EcoDry-teknologi

Mieles EcoDry-teknologi bidrar på sikt til lavere energiforbruk og kortere tørketider.

Takket være effektivt samspill mellom det patenterte filtreringssystemet til Miele og den vedlikeholdsfrie varmeveksleren, forhindrer at lo kan tette varmeveksleren. Lo ville ellers forårsake blokkeringer og redusere kraftuttaket over tid. EcoDry forbedrer Mieles varmepumpetørketromlers konstante økonomiske funksjon – gjennom hele maskinens levetid.

Miele-tørketrommel med FragranceDos

Duftsystemet FrangranceDos

Mieles duftampuller gir tøyet den personlige favorittduften din under tørkingen. Duftene blir produsert i en familiebedrift i Sør-Frankrike, som har utviklet dufter siden 1871. De bruker en patentert prosedyre for å bevare de verdifulle aromatiske essensene. Resultatet er et frisk og naturlig tøyduft som varer i opptil 4 uker. Avhengig av modell kan du sette inn én eller to dufter samtidig.

 

Miele tørketrommel med stillegående og kraftig motor

ProfiEco-motor

Den kraftige Miele ProfiEco-invertermotoren er slitesterk, økonomisk og stillegående. Siden motoren er elektronisk styrt, krever den ikke kullbørster, noe som betyr at den ikke er utsatt for vanlig slitasje. Dette innovative designet gir mange år med effektiv og praktisk klesvask.***

***Patent EP 2 840 679. Med forbehold om tekniske endringer og endringer i andre detaljer.

Bla gjennom produktutvalget nedenfor

Få oversikt over vårt gode utvalg og finn din nye tørketrommel fra Miele her. Kjøp online eller hent i butikk.

Sorter etter
1–11 av 11 produkter.