Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Velkommen til Elkjøp Marketplace!

Nå finnes enda flere gode tilbud og spennende produkter på elkjop.no.

Elkjøp Marketplace

Elkjøp samarbeider med en rekke Partnere, som tilbyr sine produkter gjennom Elkjøps nettsted, slik at du som kunde skal få et enda bredere utvalg av produkter. Det er dette vi kaller Elkjøp Marketplace.

Vi håper det store produktutvalget vil gi deg en enda bedre kjøpsopplevelse!

Slik fungerer det

Kjøper du et produkt fra en av våre Partnere, utføres transaksjonen gjennom Elkjøps sikre utsjekk. Når Partneren har mottatt din bestilling, vil produktet bli sendt til oppgitt leveringsadresse. Dersom du har bestilt produkter fra flere Partnere, vil du motta en leveranse fra hver Partner.

Har du spørsmål rundt bestillingen eller ønsker å returnere en vare, kontakter du Partneren ansvarlig for bestillingen. Informasjon om ansvarlig Partner finner du ved siden av varen på produktsiden, i varekurven og på Min Side på elkjop.no.

Betaling

Du kan betale med Visa eller Mastercard på Elkjøp Marketplace.

Våre Partnere

En Partner er en leverandør som tilbyr salg av produkter på Elkjøp Marketplace. Våre Partnere er nøye utvalgt for å sikre at de tilbyr produkter og service av høy kvalitet. Alle Partnere er pålagt å opptre i henhold til forbrukerkjøpsloven.

For oss er din kjøpsopplevelse høyeste prioritet! Vi er interesserte i å vite hvordan du oppfattet kjøpsopplevelse med våre Partnere, og oppfordrer deg til å vurdere Partneren etter at bestillingen er levert.

Gi oss tilbakemelding!

For at vi skal kunne tilby deg den beste kjøpsopplevelsen, ønsker vi gjerne å høre om hvordan du oppfatter Elkjøps Marketplace, og hva vi kan gjøre enda bedre. Send oss gjerne tilbakemelding og forslag til forbedringer på e-post feedback.marketplace@elkjop.no.

Har du spørsmål om Elkjøps Marketplace eller en bestilling? Besøk FAQ for Marketplace.

Er du interessert i bli Partner på Elkjøps Marketplace?

Kontakt oss på marketplace@elkjop.no.