Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Kundedag 16.2

Hva skjer på kundedagen?

Jo, det skal vi fortelle deg. Det blir ekstra gode tilbud denne dagen,
enda bedre enn det du er vant til. I tillegg blir det servering av både kake og kaffe.

Det blir giveaways og aktiviteter i alle våre butikker, og vi har populære produkter til gode priser også resten av uken. Se utvalget her!

Så med andre ord, veldig mange gode grunner til å besøke
din lokale Elkjøp-butikk i dag.

Velkommen!
Spinn og vinn en TV!
Santander
NorgesEnergi
Prøvekjør en Toyota

Prøvekjør en Toyota hjem!

Er du nysgjerrig på Toyotas nyeste hybridmodeller? Snakk med oss for en helt SUVeren prøvekjøring hjem. En representant fra Toyota holder deg med selskap på veien, og sørger for en fin reise hjem for deg – med god plass til varene dine! Prøvekjør en hybrid ved følgende butikker:

Elkjøp Lørenskog, kl. 10-18, fem biler (RAV4, C-HR, Yaris)
Elkjøp Megastore Kristiansand, kl. 10-18, tre biler (RAV4, C-HR, Yaris)
Elkjøp Buskerud, kl. 10-18, tre biler (RAV4, C-HR, Yaris)
Elkjøp Drammen, kl. 10-18 (RAV4, C-HR. Yaris)
Elkjøp Melløs i Moss, kl. 10-15 (RAV4, C-HR)

*Maks 20 min. reisevei t/r, forbehold om bagasjekapasitet i tilgjengelig bil, muligheten for prøvekjøring avhenger av ledig kapasitet på besøkstidspunkt.
Kundefordeler

Hva betyr SPAR-beløpet vi har oppgitt?

SPAR-beregning er alltid gjort ut fra laveste pris på tilsvarende produkt på prisjakt.no, 10 virkedager før kampanjestart (5 virkedager for rene nettkampanjer). Dette gjelder lagerførte produkter hos alle norske tilbydere på prisjakt.no. For varer du får eksklusivt hos Elkjøp regnes FØRPRIS ut fra Elkjøps pris på produktet 10 virkedager før kampanjestart (5 virkedager for rene nettkampanjer). Laveste pris kan gå opp eller ned etter gitt dato. Vi oppfordrer alle til å besøke prissammenligningstjenester for å se siste oppdaterte prispunkt i markedet.

50 dager prismatch

Husk at vi tilbyr 50 dager prismatch. Dette innebærer at vi matcher prisen til norske konkurrenter på identiske varer. Fremlegg dokumentasjon (annonse eller lignende) og vi betaler deg tilbake differansen. **Se fullstendige betingelser for prismatch og les mer om våre kundefordeler her>>