Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Wilfa Raw Fuel – din superassistent

En blender er ikke bare en blender lenger. En blender er et multiverktøy på kjøkkenbenken. En maskin med mange bruksområder, og når du først har blitt vant til en Wilfa Raw Fuel – da ser du deg neppe tilbake …

Rå kraft

Med en motor på hele 1200 watt og opp til 22 000 omdreininger i minuttet kuttes frukt og grønt opp av 154 000 kniver i minuttet. For så fort går de syv knivbladene rundt at ikke en gang bringebærfrø klarer å slippe unna og sette seg fast mellom tennene dine. Og det betyr bare en ting; du får most og kvernet absolutt all mat så godt at absolutt alle næringsstoffer kommer ut i din suppe eller smoothie, ja selv chia- eller linfrø blir delt tilstrekkelig opp.


Alt i en blender

Med Wilfa Raw Fuel kan du mikse og blande nær sagt hva som helst. Og takket være den store hastigheten og sterke motoren kan du kjøre blandingen din på toppturtall i hele ti minutter. Faktisk kan du lage varm suppe eller kakao rett i den uknuselige beholderen!
Ved hjelp av matstapperens digitale termometer kan du selv følge med på hvor varm maten blir i blenderen, noe som er perfekt om du for eksempel vil lage barnemat til familiens yngste.
Og med sine tre forhåndsinnstilte programmer for suppe, grønnsaker og smoothie blir en sunnere hverdag en smaksopplevelse og en lek med Wilfa Raw Fuel. En rå proffblender til ditt kjøkken!