Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Se vår kampanje på kjøkken Se vår kampanje på kjøkken Se vår kampanje på kjøkken

Er du på jakt etter et nytt kjøkken eller vaskerom? 

Fra Julaften klokken 15:00 til og med 31. Januar gir vi deg 50% avslag på kjøkken og vaskerom*
Du får også opptil 35% avslag på utvalgte integrerte hvitevarer fra Bosch**

Våre erfarne kjøkkenplanleggere hjelper deg gjennom hele prosessen ved å finne smarte løsninger som passer deg og dine behov. 
Bestill en tegnetime digitalt eller i butikk allerede i dag!  
 
Trenger du hjelp til montering? Det kan vi også hjelpe deg med - snakk med din kjøkkenkonsulent i butikken om montering! 

*Avslaget gjelder ved kjøp av komplett kjøkken eller vaskerom og ved kjøp av to eller flere hvitevarer til kjøkkenet eller vaskerommet. Avslaget gjelder ikke på benkeplater, vask og blandebatteri.
Antall begrenset til kapasitet i hver enkelt butikk. Kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder kun i butikk. Frakt kommer i tillegg.
Kampanjeperiode 27. desember tom 30. januar. Et komplett kjøkken/ vaskerom inneholder skrog, fronter, tilbehør, benkeplate, vask og blandebatteri.

** Gjelder ved kjøp av to eller flere. I perioden 24. desember kl 15:00 til og med 23 januar. Se utvalget i kampanjen av hvitevarer her.

Kjøkkenet/vaskerommet må være bestilt og betalt innen 31.01.2022. Husk å bestille tegnetime!

Tegnetime digitalt eller i butikk

Elkjøp hjelper deg med nytt kjøkken eller vaskerom uansett hvor du vil være. Bestill en tegnetime i din lokale Elkjøp butikk minst 5 timer før du ønsker timen. Ved anledning vil kjøkkenkonsulent ringe deg etter at du har bestilt en tegnetime og dere avtaler videre om du vil gjennomføre tegnetimen i butikk eller om du vil ha tegnetimen over en videosamtale. Hvis kjøkkenkonsulenten ikke har anledning til å ringe deg møter du forberedt til bestilt tegnetime i din lokale Elkjøp butikk eller i avtalt videosamtale.For å gjennomføre tegnetimen over videosamtale, trenger du å laste ned Microsoft Teams. Et fint og enkelt program som alle lett kan bruke. Her kan du laste ned Teams fra Microsoft (link til Microsoft sin offisielle side)

Hvordan kan du forberede deg?

- Ta med mål av vegger, vindu, takhøyde, lister og gulv.
- Ta med mål og plassering av strømuttak og hvor vannrør er plassert.
- Ta med bilder av rommet som skal pusses opp
- Lag en ønskeliste på hva du trenger i kjøkkenet eller på vaskerommet
- Hva er ditt budsjett?
- Hvilke behov har du for hvitevarer
- Hvem skal montere
- Les Epoq planleggeren

Bestill tegne time her

35 års funksjonsgaranti
Kjøper du kjøkken fra Epoq får du 35 års funksjonsgaranti på skuffefunksjoner, hengsler, skapstammer, dekksider og sokler. Les mer om våre garantier her!

Bredt sortiment
Vi har et bredt sortiment av kjøkken og smarte løsninger som gjør at ditt kjøkken vil passe akkurat deg. Se våre kjøkkenserier her.

Tegn ditt drømmekjøkken – helt gratis
Vi hjelper deg med inspirasjon og planlegging av ditt nye kjøkken. Book en uforpliktende, gratis tegnetime og få hjelp av en av våre kjøkkenkonsulenter. Bestill en tegnetime i dag.

Enkelt - uansett hvor du bor
Vi gjør det enkelt for deg. Vi tilbyr transport og levering i hele landet. Vår dyktige servicepartner Montera hjelper deg med å få kjøkkenet ditt ferdig montert. Helt ned til hver minste detalj. De monterer til faste lave priser.

Pil med teksten: Gå til Epoq forside