Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Gaming headset

Jakten på den perfekte gaming-lyden

Uansett hva som gjelder – Final Fantasy, Need for Speed, Counterstrike eller Overwatch. Lyden er ikke bare halve gamingopplevelsen, den er også en viktig bidragsyter til din gaming. God lyd vil vekke ukjente detaljer til liv og gi deg en opplevelse av å være en del av spillet på måter man aldri har opplevd tidligere.
Gaming headset

Hør fienden før du ser den

Det kan være vanskelig å vite hva som er det perfekte gamingheadsettet, ikke bare fordi det er så mange å velge mellom men fordi det er så mange faktorer som spiller inn og fordi både bruk og smak er individuelt både når det kommer til person, plattform og spill. Her spiller både lyd og mikrofon inn. Dessuten er det viktig med god komfort da man gjerne blir sittende i timevis.

Lyden av en god gamer

Med riktig lyd kan man få en mer intens, levende og omfattende gaming-opplevelse. En opplevelse som tar deg direkte inn i handlingen og hvor hver minste lyd blir fanget opp- alt fra en fiende som nærmer seg til sylskarpe skuddvekslinger og battles.


Det er også ulike typer surround lyd, der noen headset har flere innebygde høyttalere for å skape en ekte følelse av surround, mens andre har mer gjenskapt lyd. Det er også lurt å huske at opplevelsen av lyd vil være individuell, og den «perfekte lyden» kommer ann på preferanser- både når det gjelder akustikk, bass og vibrerende feedback.

Gaming headset
Gaming headset

Krystallklar kommunikasjon - når det gjelder mest

Når det kommer til mikrofonen vil den fungere som selve roret i moderne spillsammenheng. Mikrofonen er ikke bare bindeleddet mellom deg og resten av gaming-verdenen slik at du kan prate med teamet ditt, den er skillet mellom liv og død og sørger for god kommunikasjon. Det er mange aspekter å ta hensyn til når man skal finne den perfekte mikrofonen. Unngå forstyrrende elementer og sørg for å ha en mikrofon med støydemping. Det kan også være lurt å tenke på om man ønsker en mikrofon som er avtakbar eller ei, da dette gir mange fordeler og åpner opp for mer fleksibel bruk.

Komfortabel i timevis

Når det kommer til gaming er komfort like viktig som det er med god lyd, ja for hva blir vel en god lydopplevelse om man må sitte i ubehag for å oppleve den? Det ultimate gamingheadsettet skal være mulig å bruke i timevis uten at det blir ubehagelig. Tenk for eksempel på headsettets vekt og hvor ubehagelig det vil være med et tungt headset som presser på hodet. For å unngå press og «støle» ører er det også greit å tenke på headsettets øreputer og ha muligheten for å stille inn hodetelefonene til akkurat ditt hode.

Gaming headset
Gaming headset

Et headset for alle plattformer

PlayStation, PC eller Xbox- uansett hva du spiller er det greit å ha et headset som passer deg. Mange headset er spesialtilpasset en type konsoll eller maskin, og riktig headset kan gjøre underverker. Hodetelefoner med ledning gir mange muligheter, både når det gjelder lydkvalitet, kontroll og batteritid, men hva med hvor du skal sitte? Krever din gaming kanskje trådløse hodetelefoner? Trådløse hodetelefoner gir deg mer fleksibilitet og rom for bevegelse, men har begrenset batteritid.

For casual gamers og e-sport stjerner

Alt i alt finnes det mange ulike headset å velge mellom, og valget består av mange individuelle kriterier. I tillegg til både lyd og komfort er det også viktig å tenke på å finne det headsettet som passer din bruk. Det finnes gaming headset som passer og fungerer utmerket for den casuale gameren, den mer entusiastiske gameren eller for de som sikter mot å bli den neste store stjernen innen e-sport. Finn det headsettet som passer deg og dine krav og knus all motstand med den perfekte gaming-lyden.

Gaming headset

Les mer om våre produkter:

Sist oppdatert: 13.10.2016 16:31:25