Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Galaxy Tab S6 alle vinkler

Samsung Galaxy Tab S6 - stilren ytelse

Galaxy Tab S6 er et stilrent og høytytende nettbrett som lar deg forme din egen opplevelse. I det ene øyeblikket er den en kilde til underholdning, og i det neste forvandles den til et smidig arbeidsverktøy. Takket være smarte funksjoner kan ditt oppkoblede hjem nå bli både smartere og mer morsomt. Med plass til opptil åtte forskjellige brukere kan dessuten alle i familien skape sin egne, skreddersydde profil.
9 490
 
Sammenlign
Legg i handlevogn
På nettlager (100+)  
Klubbpris varer fra kl.8 18.mai - kl.8 1.jun eller så langt lageret rekker.
  • 10,5" 1600p Super AMOLED-skjerm
  • Snapdragon 855 octa core-prosessor
  • AKG høyttalere, trådløs S Pen
Les mer om Samsung Galaxy Tab S6 4G 128 GB (grå)
8 490
 
Sammenlign
Legg i handlevogn
På nettlager (100+)  
Klubbpris varer fra kl.8 18.mai - kl.8 1.jun eller så langt lageret rekker.
  • 10,5" 1600p Super AMOLED-skjerm
  • Snapdragon 855 octa core-prosessor
  • AKG høyttalere, trådløs S Pen
Les mer om Samsung Galaxy Tab S6 WiFi 128 GB (grå)
Galaxy Tab S6 vinklet mot høyre

Tynn og lett

Nettbrettet har et svært tynt design – kun 5,7 mm tykkelse. En lekker metallkropp dekker baksiden og legger seg rundt Tab S6s hjørner for å skape et enhetlig og stilrent utseende.

Personlig innehold for hele familien

Galaxy Tab S6 støtter opptil åtte brukerprofiler, så hele familien kan bruke nettbrettet individuelt for sine strømme- og musikktjenester. For barna finnes det dessuten en Kids Mode med sikre og kreative spill.

Galaxy Tab S6 forfra

En kinoaktig opplevelse

En høyoppløst Super AMOLED-skjerm som dekker enda mer av skjermoverflaten gir deg en enda større opplevelse, takket være den tynnere rammen. 16:10-formatet gjør at overflaten utnyttes ekstra bra når du ser på film eller serier. Lyden kommer fra fire høyttalere som er finkalibrerte av AKG, med Dolby Atmos surroundlyd. Galaxy Tab S6 er ganske enkelt en underholdningsmaskin i et kompakt format, med en batterilevetid for hele 15 timers videotitting.

Galaxy Tab S6 vinklet mot venstre

Bedre bilder og samtaler

Tab S6 er det første nettbrettet med dobbelt hovedkamera. Takket være ultravidvinkelen på 123 grader vil du få plass til enda mer i hvert bilde, og live-fokus gjør det enklere å fokusere på det som er viktig.

Enda smartere med AI

Galaxy Tab S6 kan, takket være AI, oppnå mer enn noensinne. Gjenkjenningsegenskaper gjør at kameraet kan tolke og oversette informasjon i tekst og bilder, og batteriet lærer seg din bruk og hvordan det skal benytte sine krefter.

Galaxy Tab S6 bakside

Oppdag kraften av S Pen

S Pen er en raskere og mer presis måte å jobbe på. S Pen oppbevares behagelig på nettbrettets rygg ved hjelp av et magnetfeste. Du kan gjøre både raske skisser og detaljerte tegninger, helt uten å låse opp skjermen eller åpne noe program. Tegningene dine kan enkelt føres over til et tekstformat og kan brukes i for eksempel Microsoft Word. Takket være Bluetooth kan du styre presentasjoner med pennen.

Les mer om Elkjøps produkter:

Les mer om Elkjøps produkter:

Se og les om Elkjøps smarte produkter: