Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

HORN – nordiske benkeplater for en grønnere verden

Med en benkeplate fra HORN velger du ikke bare eksklusiv og vakker design, du bidrar samtidig til å gjøre verden grønnere. Det er en viktig grunn til at vi har valgt å inngå et samarbeid med HORN.

Grunnverdien hos HORN er at det skal være mulig for alle mennesker å ta bærekraftige valg. Derfor lager de benkeplater som utfordrer den etablerte bransjestandarden – og samtidig bidrar til mer miljøvennlig produksjon.

HORN har ett av Europas største utvalg av svanemerkede og FSC®-sertifiserte produkter. Dette er en garanti for at produktene lever opp til strenge miljøkrav, produseres med begrenset energiforbruk og er laget av råmaterialer som stammer fra bærekraftig skogbruk.

I tillegg er HORNs benkeplater slående eksempler på hvorfor dansk design har blitt en hedersbetegnelse over hele verden.

En benkeplate i høy kvalitet setter et helt nytt preg på kjøkkenet – og bidrar til både glede og fellesskap. Men hvordan definerer vi kvalitet? HORN benkeplater er robust og skandinavisk håndverk, med fremtidens generasjon i tankene og bærekraftig forbruk.

Benkeplatene er sertifiserte for å verne om naturen, så vel som menneskene som daglig jobber med produktene. Sist, men ikke minst kan du som sluttkonsument være trygg på at du har gjort et bærekraftig valg for deg og din familie.

Benkeplatene i tre fås i alt fra lyse og livlige treslag til mørkere og elegante. Fellesnevneren er at de er enkle å vedlikeholde – og med litt omsorg blir de bare vakrere med årene. Benkeplatene i laminat og linoleum er slitesterke, holdbare og praktiske. De finnes i en rekke ulike farger og mønstre, for alle typer kjøkken og vaskerom.

Les mer om våre benkeplater:


Benkeplate i laminat
Benkeplate i kompaktlaminat
Benkeplate i linoleum
Benkeplate i heltre
Skjærefjøler

Svanemerket

Dette produkt er fra Green Collection fra Horn. Det nordiske svanemerket garanterer at produktet er bærekraftig og økologisk fra råmateriale og hele veien frem til sluttproduktet. Et produkt fra et sertifisert skogbruk er uten farlige kjemikalier.

Logo til Forest Stewardship Council (FSC)

Forest Stewardship Council® (FSC®) er en internasjonal, ikke-statlig organisasjon som jobber for miljø-, sosial- og økonomisk bærekraftig bruk av verdens skoger. I en FSC-sertifisert skog vet du at skogarealet vil være det samme i generasjon etter generasjon, og at det tas hensyn til skogens biodiversitet. FSC sikrer også at sjeldne og truede arter beskyttes og at skogarbeiderne har ordnede arbeidsforhold, både lønns- og sikkerhetsmessig. Samtidig skal urfolks rettigheter respekteres, og skogeieren skal bidra økonomisk til lokale prosjekter, slik som for eksempel adgang til legehjelp, vann eller skolegang. Vil du vite mer kan du besøke hjemmesiden til FSC.

Når du velger FSC-merkede produkter er du med på å passe på skogen og de som bor i den, både mennesker og dyr – så kikk etter FSC-merkede benkeplater her på siden.

Logo for Indoor Air Comfort Gold

Eurofins Indoor Air Comfort (Gold)-sertifisering innebærer at produktene oppfyller de strengeste kravene til utslipp til innendørs-luftkvaliteten. En sertifisering med fokus på kvalitet og forbedret innendørsklima.

Benkeplate i laminat

Benkeplate i laminat

Uansett budsjett gir HORN deg muligheten til å kombinere design og kvalitet med holdbarhet og sertifiseringer. Det er standarden du kan forvente deg! Derfor er HORNs laminatbenkeplater minimum sertifiserte for innendørsklimaet, mens de fleste modeller også er Svanemerkede. Slik kan du være trygg på at den nye benkeplaten er produsert i høyeste kvalitet og med deg, menneskene bak og miljøet i tankene.

Les mer om benkeplater i laminat

Tilbake til introduksjonen om Horn

Bilde av benkeplater i kompaktlaminat

Benkeplate i kompaktlaminat

Om du syns laminat er praktisk, bør du kikke nærmere på kompaktlaminat! HORNs benkeplater i kompaktlaminat er sertifiserte for innendørsklimaet, utrolig slitesterke og har en hygienisk overflate som er perfekt for arbeidsplasser som trenger holdbarhet og lite rengjøring. Med et minimalistisk uttrykk passer kompaktlaminat perfekt til en stilren og skandinavisk design.

Les mer om benkeplater i kompaktlaminat

Tilbake til introduksjonen om Horn

Bilde av benkeplater i linoleum

Benkeplate i linoleum

Linoleum har en toppmoderne design i retrostil – og er dessuten biologisk nedbrytbar. HORNs benkeplater i linoleum er Svanemerkede, slik at du kan være trygg på at den nye benkeplaten er produsert i høyeste kvalitet med deg, menneskene bak og miljøet i tankene.

Les mer om benkeplater i linoleum

Tilbake til introduksjonen om Horn

Bilde av benkeplater i massivt tre

Benkeplate i heltre

En eksklusiv benkeplate i heltre gir deg følelsen av nærhet til naturen – i ditt eget kjøkken! Heltre skaper varme og stemning, uansett om drømmekjøkkenet er minimalistisk, romantisk eller tradisjonelt. Heltre er tidløst og gir en følelse av ekthet. Dessuten får du markedets beste sertifiserte benkeplate! En benkeplate i heltre fra HORN er FSC®- og innendørsklima-sertifisert, og i stor grad også Svanemerket, slik at du kan være trygg på at den nye benkeplaten er produsert i høyeste kvalitet med deg, menneskene bak og miljøet i tankene.

Les mer om benkeplater i heltre

Tilbake til introduksjonen om Horn

Skjærefjøl

HORN har etablert et sosialt ansvarlig søsterselskap som har som formål å designe interiørprodukter, for eksempel skjærefjøler av overskuddsmateriale fra benkeplater, materiale som tidligere ville blitt destruert. Målet er å utnytte verdens ressurser på beste vis, samt utfordre dagens forbrukervaner og hjelpe deg å gjøre mer bærekraftige valg.

Les mer om HORN

Her ser du noen utvalgte benkeplater fra HORN:


Tre

Eik-benkeplate

Eik

Klassisk og ren

Ask-benkeplate

Ask

Lys og nordisk

Amerikansk valnøtt-benkeplate

Amerikansk valnøtt

Mørk og eksklusiv


Bambus

Bambus hvitoljet-benkeplate

Bambus hvitoljet

Hvit og lett

Bambus naturoljet-benkeplate

Bambus naturoljet

Lys og naturlig


Linoleum

Smokey Blue-benkeplate

Smokey Blue

Beroligende blå

Conifer-benkeplate

Conifer

Avslappende og dypgrønn

Charcoal-benkeplate

Charcoal

Tidløs og elegant


Kompaktlaminat

Metallic Brown-benkeplate

Metallic Brown

Røff og levende

Cararra Marble-benkeplate

Carrara Marble

Lyst og flott marmorpreg

 Nero Portebello Marble-benkeplate

Nero Portebello Marble

Mørkt og stilfullt marmorpreg

Dela upp betalningen