Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Epoq HORN benkeplater

HORN – kortreiste benkeplater for en grønnere verden

Med en benkeplate fra HORN velger du ikke bare eksklusiv og vakker design, du bidrar samtidig til å gjøre verden grønnere. Det er en viktig grunn til at vi har valgt å inngå et samarbeid med HORN.

Grunnverdien hos HORN er at det skal være mulig for alle mennesker å ta bærekraftige valg. Derfor lager de benkeplater som utfordrer den etablerte bransjestandarden – og samtidig bidrar til mer miljøvennlig produksjon.

HORN har ett av Europas største utvalg av svanemerkede og FSC®-sertifiserte produkter. Dette er en garanti for at produktene lever opp til strenge miljøkrav, produseres med begrenset energiforbruk og er laget av råmaterialer som stammer fra bærekraftig skogbruk.

I tillegg er HORNs benkeplater slående eksempler på hvorfor dansk design har blitt en hedersbetegnelse over hele verden.

For mange er benkeplaten et av de viktigste designelementene på kjøkkenet. Er du opptatt av en smart og moderne stil, eller holder du en knapp på det romantiske? HORNs benkeplater passer for ulike personligheter.

Benkeplatene i tre varierer fra lyse og livlige farger til mer elegante og mørkere uttrykk. Felles for dem alle er at de er lette å vedlikeholde – og med rett pleie blir de bare vakrere med tiden.

Laminat og linoleum gir slitesterke, robuste og praktiske benkeplater. De fås i et bredt utvalg av uttrykk, farger og mønstre som passer til alle typer kjøkken og vaskerom.

Her ser du noen utvalgte benkeplater fra HORN:


Tre

Eik-benkeplate

Eik

Klassisk og ren

Ask-benkeplate

Ask

Lys og nordisk

Amerikansk valnøtt-benkeplate

Amerikansk valnøtt

Mørk og eksklusiv


Bambus

Bambus hvitoljet-benkeplate

Bambus hvitoljet

Hvit og lett

Bambus naturoljet-benkeplate

Bambus naturoljet

Lys og naturlig


Linoleum

Smokey Blue-benkeplate

Smokey Blue

Beroligende blå

Conifer-benkeplate

Conifer

Avslappende og dypgrønn

Charcoal-benkeplate

Charcoal

Tidløs og elegant


Kompaktlaminat

Metallic Brown-benkeplate

Metallic Brown

Røff og levende

Cararra Marble-benkeplate

Carrara Marble

Lyst og flott marmorpreg

 Nero Portebello Marble-benkeplate

Nero Portebello Marble

Mørkt og stilfullt marmorpreg

Les også: