Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Samarbeidspartnerne til Elkjøp

Samarbeidspartnerne til Elkjøp - Jottacloud

Jottacloud

Jottacloud er en norsk skylagringstjeneste for både privat- og bedriftsbruk. Tjenesten lar deg kopiere, synkronisere, lagre og dele filer på en sikker måte fra alle enheter. Disse filene lagres trygt på miljøvennlige servere i Norge og er beskyttet av norske personvernlover, i tråd med GDPR.

Firmaet som står bak tjenesten heter Jotta. Det ble grunnlagt i 2008 og er i dag lokalisert sentralt i Oslo, bestående av 20 ansatte. Navnet “Jotta” er hentet fra “Yottabyte”, navnet på én trillion Terabytes. "Cloud" – eller skylagring om du vil – er benevnelsen som brukes om lagring av filer over internet.

Les mer om Elkjøp Cloud

Samarbeidspartnerne til Elkjøp - Tryg

Tryg AS

Tryg AS er et skandinavisk forsikringsselskap i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Selskapet er den nest største leverandøren av forsikringstjenester i Norden og er børsnotert på Nasdaq OMX Copenhagen.

Med en trygghetsavtale sikrer du hvitevarer og hjemmeelektronikk mot ulykker, skader og innbrudd. Den er gyldig i hele verden og du slipper å tenke på aldersfradrag.

Tryg er et selskap med en lang og stolt historie, og vi ønsker å være den beste i bransjen for forsikringer, mennesker og resultat. Vi jobber for at bekymringer ikke skal stå i veien for våre kunders hverdag.

Les mer om Trygghetsavtale

Samarbeidspartnerne til Elkjøp - Santander

Santander

Santander Consumer Bank AS er en del av Banco Santander, et av verdens største finanskonsern. Hovedkontoret for Norden er på Lysaker. Norden er definert som et satsningsområde og den nordiske enheten har en forvaltningskapital på NOK 121 mrd. Vi har 1400 ansatte i Norden hvorav 600 i Norge. Vi er ledende innenfor bil- og fritidsfinansiering, og tilbyr også kredittkort, Sales Finance, forbrukslån og spareprodukter.

Les mer om Finansiering

Samarbeidspartnerne til Elkjøp - McAfee

McAfee

Hvorfor McAfee? Fantastiske ting skjer når du går på nettet. Du handler, du benytter banktjenester og du holder kontakten med venner. Kanskje du får med deg en episode eller to av favorittserien også. Uansett hva du gjør på nettet, gjør McAfee at du er trygg. McAfee har beskyttelsen du trenger, hver gang du går på nettet. Enten det er via telefonen, hjemme-PCen eller hvor som helst ellers, McAfee passer på.

Vi beskytter hele husstanden. Etter en rask og enkel installasjon blokkerer McAfee effektivt alle trusler, beskytter privatlivet ditt og holder familien trygg – på kryss og tvers av enhetene dine. Og vi gjør mye mer enn det. Nå som stadig flere elektrikkprodukter blir tilkoblet internet, lanserer vi nye produkter som skal gjøre folks liv enklere og tryggere.

McAfee og Elkjøps samarbeid har vokst over de siste fem årene, slik at vi kan tilby deg den beste beskyttelsen for alle enhetene dine på nett.

Samarbeidspartnerne til Elkjøp - Ibas

Ibas

Ibas | Ontrack er verdensledende innen datarekonstruksjon, datasletting og dataetterforskning. Selskapet er internasjonalt anerkjent for sin ekspertise i å redde viktige data for sine oppdragsgivere. Når du er i en datatapssituasjon, har du ofte bare én sjanse til å gjenopprette dine data.

Ibas-spesialister bruker egenutviklet program- og maskinvare for å håndtere ethvert operativsystem og datalagringsmedium. Vårt kundespekter omfatter enkeltkunder, små og store bedrifter, privatpersoner og offentlige myndigheter.

Ibas har gratis vurdering av alle typer lagringsmedier og du kan levere din enhet på din lokale Elkjøp butikk. Ibas kundesenter gir deg løsningsforslag og et pristilbud i løpet av noen få timer etter mottak.